obiective turistice, excursii organizate sau pe cont propriu in sejur Bordeaux


14 euro / persoana / excursie optionala Rezerva acum
Atractii turistice si excursii optionale Bordeaux
Atractii turistice si excursii optionale Bordeaux
Nota: 5 din 5. Total 129 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Atractii turistice si excursii optionale Bordeaux tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acumEurotrip agentie de turism iti pune la dispozitie informatii orientative privind excursiile optionale posibile in timpul sejurului tau. Daca te hotarasti sa mergi in vacanta la Bordeaux poti rezerva din timp si cateva excursii optionale ca sa profiti din plin de farmecul orasului. Eurotrip va recomanda sa alegeti o excursie cu ghid pentru a afla informatii pe care nu le veti regasi intr-un ghid de buzunar sau pe internet. Mereu ghizii sunt foarte bine pregatiti si ofera turistilor detalii interesante despre atractiile turistice ale orasului. Toate excursiile cu ghid sunt in limba engleza. Un alt avantaj al excursiilor rezervate in avans este reducerea timpilor de asteptare la obiectul turistic vizat si garantia ca sigur il veti vizita (pentru unele obiective turistice cozile la fata locului sunt destul de mari , iar uneori la casele de bilete sunt epuizate locurile disponibile ).


Plimbare prin Bordeaux14.00 euro / persoana / excursie optionala

Durata 2 ore, Excursie cu ghid vorbitor de engleza

Punctul nostru de intalnire este la biroul de turism Bordeaux, unde vom pleca pentru acest turneu interesant mergand pe jos.Din bulevardele largi ale cartierelor neo-clasic din jurul Quinconces si Grand Theatre, prin benzi inguste ale cartierului Saint Pierre, acest turneu va invita sa descoperiti diversitatea patrimoniului de Bordeaux.Restaurarile exemplare, care s-au raspandit in tot orasul, reprezinta un spectru larg de mentalitati Bordeaux si atesta la istoriei sa bogata.Vom vizita Monument aux Girondis, Maison Gobineau (CIVB), Allees de Tourny, Grand Theatre, Eglise Notre Dame, Passage Sarget, Bordeaux Galeriile, Place de la Bourse, Rue Fernand Philippart, Place du Parlement (Casa Parlamentului), Eglise Saint-Pierre, Locul Camille Jullian, Rue des Argentiers si Cailhau Gate.Va rugam sa retineti ca nu vom merge la oricare dintre aceste locuri, ci doar vom trece in turneul nostru pe jos.

Plimbare cu Degustare de vinuri 17.50 euro / persoana / excursie optionala

Durata 2 ore, Excursie cu ghid vorbitor de engleza

Punctul nostru de intalnire este la biroul de turism Bordeaux, unde vom pleca pentru acest turneu interesant de mers pe jos.Din bulevardele largi de cartiere neo-clasice din jurul Quinconces si Grand Theatre, prin benzi inguste ale cartierului St Pierre, acest turneu va invita sa descoperiti diversitatea patrimoniului de Bordeaux.Restaurarile exemplare, care s-au raspandit in tot orasul reprezinta un spectru larg de mentalitati Bordeaux si atesta la istoriei sa bogata.In plus fata de acest turneu, ne vom opri pentru o degustare de vinuri la barul de vinuri de Maison du Vin de Bordeaux pentru a ne racori setea!Vom continua apoi prin vizitarea Monument aux girandola, retea Moniteau (zibeta), Alei de Turneu, Grand Theatre, Elise Notre Dame, Passage Sargent, Galeriile Bordeaux, Place de la Bourse, Rue Fernand Philippart, Place du Parlamentul (Casa Parlamentului ), Eglise Saint-Pierre, Place Camille Jullian, Rue des Argentiers si Cailhau Gate.Va rugam sa retineti ca nu vom merge la oricare dintre aceste locuri ci doar vom fi in trecere pe la ele.
Va recomandam:
- inchirierea unei masini la destinatie de pe site-ul agentiei Eurotrip.
- Transfer privat aeroport – hotel – aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort

Bonus Eurotrip:

- dupa efectuarea inscrierii agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie

Date necesare inscrierii:

- numele si prenumele ca in actul de identitate
- data nasterii
- rezervarea se poate face online (la id messenger: office.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740917630

Plata pachetului turistic:

- in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +2 % comision de risc valutar.
- factura in euro se poate achita la orice ghiseu Raiffeisen Bank
- factura in lei se poate achita online pe site-ul Eurotrip (plata cu cardul) sau la orice ghiseu Raiffeisen Bank


Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.
In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic denoptisau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!