obiective turistice, excursii organizate sau pe cont propriu in sejur Valencia


13 euro / persoana / excursie optionala Rezerva acum
Atractii Turistice si Excursii optionale Valencia
Atractii Turistice si Excursii optionale Valencia
Atractii Turistice si Excursii optionale Valencia
Atractii Turistice si Excursii optionale Valencia
Atractii Turistice si Excursii optionale Valencia
Atractii Turistice si Excursii optionale Valencia
Atractii Turistice si Excursii optionale Valencia
Atractii Turistice si Excursii optionale Valencia
Nota: 5 din 5. Total 145 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Atractii Turistice si Excursii optionale Valencia tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acumEurotrip agentie de turism iti pune la dispozitie informatii orientative privind excursiile optionale posibile in timpul sejurului tau. Daca te hotarasti sa mergi in vacanta laValencia poti rezerva din timp si cateva excursii optionale ca sa profiti din plin de farmecul orasului. Eurotrip va recomanda sa alegeti o excursie cu ghid pentru a afla informatii pe care nu le veti regasi intr-un ghid de buzunar sau pe internet. Mereu ghizii sunt foarte bine pregatiti si ofera turistilor detalii interesante despre atractiile turistice ale orasului. Toate excursiile cu ghid sunt in limba engleza. Un alt avantaj al excursiilor rezervate in avans este reducerea timpilor de asteptare la obiectul turistic vizat si garantia ca sigur il veti vizita (pentru unele obiective turistice cozile la fata locului sunt destul de mari , iar uneori la casele de bilete sunt epuizate locurile disponibile ).

Muzeul de Stiinta Principe Felipe - 13.00 euro / persoana / excursie optionala

Excursie fara ghid

Situat in La Ciudad de las Artes y las Ciencias ("Orasul de Arte si Stiinte"), sediul, aceasta cladire unica are 30.000 m de spatiu distribuiti pe trei etaje. Acest muzeu interactiv modern gazduieste toate tipurile de expozitii legate de teme stiintifice si tehnologice pentru a incuraja vizitatorii sa participe in mod activ. Macro-expozitia LIFE & Genome este dedicata in cea mai mare piatrei de hotar a stiintei moderne: decodarea ADN-ului iese in evidenta printre alte expozitii.

Tur turistic in Valencia cu Hop-on Hop-off - 20.00 euro / persoana / excursie optionala

Excursie cu ghid vorbitor de engleza

Porniti sa cunoasteti Valencia intr- un mod confortabil, riguros si placut. Veti putea sa urcati si sa coborati in si din autobuz toata ziua de-a lungul traseului la alegerea dvs. sau puteti schimba cu altul, admirand splendoarea arhitecturala si culturala din Valencia, cu comentariile oferite printr-un sistem audio cu casti in sapte limbi diferite (spaniola, engleza, franceza, germana, italiana, portugheza si japoneza). Turneul va ofera 2 rute Hop-on Hop-off (90 minute durata fiecareia) pentru a personaliza propriul dvs. tur de Valencia. Route A (de culoare rosie) pe care veti intalni orasul din punct de vedere istoric si monumental si ruta B (de culoare albastra), veti afla despre influenta marii Mediterane asupra orasului Valencia.

Oceanografic - neinsotit - 33.00 euro / persoana / excursie optionala

Excursie fara ghid

Situat in La Ciudad de las Artes y las Ciencias ("Orasul de Arte si Stiinte") sediul sau este unul dintre cele mai mari parcuri marine din Europa. Oceanogrfic este un spatiu impresionant de apa a vietii marine, unde va puteti scufunda si puteti descoperi frumusetea si secretele marilor si oceanelor primare ale planetei noastre. El se concentreaza pe noua habitate subacvatice tematice (Marea Mediterana, zonelor umede, ape moderate si tropicale, Oceanele, Arctica, Antarctica, Insulele subacvatice, Auditorium, Marea Rosie si Delfinariul) si dispune de un design inspirat, de cea mai recenta tehnologie, 42 milioane de litri de apa de mare, 45.000 de exemplare din 500 de specii diferite. Acest parc marin va incanta vizitatorii de toate varstele.

Orasul de Arte si Stiinte - 41.50 euro / persoana / excursie optionala

Excursie fara ghid

La Ciudad de las Artes y las Ciencias ("Orasul de Arte si Stiinte") este cel mai mare spatiu de invatamant si de agrement existent in Europa unde are loc combinarea stiintei si invatarii intr-un mod distractiv pentru oamenii de toate varstele. Complexul este impartit in trei cladiri: Oceanografic - Cel mai mare parc marin din Europa, unde se pot admira specii din toate ecosistemele existente. Museo de las Ciencias Principe Felipe (Muzeul de Stiinta Principe Felipe) - Un nou concept de muzeu, unde se poate lua parte si experimenta stiinta si tehnologia de astazi si a viitorului. Hemisferic - O cladire unica, care gazduieste trei tipuri diferite de emisiuni audiovizuale: Planetarium, cinema IMAX si laserium.
Va recomandam:
- inchirierea unei masini la destinatie de pe site-ul agentiei Eurotrip.
- Transfer privat aeroport – hotel – aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort

Bonus Eurotrip:

- dupa efectuarea inscrierii agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie

Date necesare inscrierii:

- numele si prenumele ca in actul de identitate
- data nasterii
- rezervarea se poate face online (la id messenger: office.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740917630

Plata pachetului turistic:

- in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +2 % comision de risc valutar.
- factura in euro se poate achita la orice ghiseu Raiffeisen Bank
- factura in lei se poate achita online pe site-ul Eurotrip (plata cu cardul) sau la orice ghiseu Raiffeisen Bank


Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.
In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic denoptisau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!