249 euro pers/sejurRezerva acum
Bilet concert Guns N' Roses Praga 4 iulie 2018 cu hotel inclus
Bilet concert Guns N' Roses Praga 4 iulie 2018 cu hotel inclus
Bilet concert Guns N' Roses Praga 4 iulie 2018 cu hotel inclus
Bilet concert Guns N' Roses Praga 4 iulie 2018 cu hotel inclus
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Bilet concert Guns N' Roses Praga 4 iulie 2018 cu hotel inclus tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mailRezerva acum


Concert Guns N' Roses la Praga 2 nopti cazare 04 iulie 2017 Letnany Airport din Praga, incepand cu ora locala 18:00;   Tarif: 249 euro Cazare la unul din hotelurile metionate sau similar, in functie de disponibilitati si preferintele Dvs.! O data confirmata cererea Dvs., rezervarea poate deveni ferma, cu acordul Dvs.! Se pot schimba datele ofertei, in functie de preferintele Dvs. ( nr. nopti, hotel, categorie bilet spectacol, alte servicii optionale etc.), cu recalcularea costurilor! Orice modificare se face de comun acord cu Dvs. si doar dupa confirmarea ferma, pachetul devine 100% garantat si sigur!

Tariful include:

- cazare in perioada evenimentului (in functie de numarul de nopti selectat), la unul dintre hotelurile din oferta, sau similar, la cerere - mic dejun - bilet de acces la eveniment, categorie Standing (la cerere putem asigura bilete de categorie superioara, cu suplimentele aferente) - taxa de procesare/ trimitere a documentelor de calatorie
Tariful nu include:

- o categorie superioara de bilet, care se poate asigura, contra-cost, cu achitarea diferentelor de plata - transportul din/ spre Romania (se poate asigura la cerere, contra-cost) - transferuri (se asigura la cerere, contra-cost) - asigurare medicala de calatorie/travel storno (aprox. 35 45 ron) - taxa de oras (se plateste la receptia hotelului, obligatoriu/ este variabila)


Data postarii ofertei: 24 Aprilie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!