Info Utile Franta

3 comentarii

S B
28.09.2021 17:29
City break Nisa, Hotel De Jay 4*, 11 - 14 septembrie 2021
Desi a fost un sejur destul de scurt (3 zile) si achizitionat cu cateva zile inainte de plecare, colaborarea cu echipa Eurotrip si Doamna Cristina Stefana a fost prompta si fara cusur.
Sederea a fost placuta iar serviciile prestate de personalul hotelului De Jay au fost la nivelul asteptarilor.
Ne asteptam sa apelam si pe viitor la serviciile Eurotrip.
Maria P
26.08.2021 11:33
City break Paris - Disneyland, 17 - 23 august 2021
Conditiile de cazare, transportul si serviciile oferite de Eurotrip au fost foarte bune: hotelul Disney S Newport Bay Club foarte curat, personalul amabil dar cu posibilitati reduse de acordarea a meselor. In schimb, in parc, se poate manca in foarte multe locatii. Disneyland este, cu adevarat, magic pentru toate varstele. Hotelul Eden din Paris ( cu camere mici, dar curate si cochete) este situat langa Primaria sectorului XV si are posibilitati multiple de deplasare. Pe jos, pana la turnul Eiffel se fac 20-25 minute. Parisul este de poveste, in continuare. Si-a mai pierdut din romantism din cauza numeroaselor restrictii. Recomand excursia cu conditia ca persoanele sa aiba vaccinul facut. Altfel, nu se poate intra nicaieri fara test: nici in hotel, nici la terase si nici in m ijloacele de transport in comun. testele se fac peste tot, dar sunt costisitoare.
Maria P
26.08.2021 11:16
City break Paris - Disneyland, 17 - 23 august 2021
Serviciile oferite de agentia de turism au fost exceptionale! De fiecare data si la orice ora au raspuns prompt si cu profesionalism. Folosesc de mult timp serviciile agentiei si sunt foarte multumita. Le-am recomandat si altor persoane sa apeleze pentru servicii turistice la EUROTRIP.

Lasa un comentariu