Info Utile Germania

2 comentarii

A. P.
28.09.2021 17:35
City break Dusseldorf , Hotel the Niu Tab 3*, 24-27 septembrie 2021
In Dusseldorf a fost minunat! Cazarea absolut superba, pe jos am facut cam 30 de minute pana in centru. Foarte curat hotelul, cu un lounge foarte frumos si modern. Camera la fel, foarte curata, am avut uscator de par. Mi-as fi dorit sa gasesc si papuci de camera, am plecat fara cu gandul ca voi gasi la ei dar nu aveau.
Micul-dejun foarte, foarte bun si diversificat. Aveau un esspresor cu cafea boabe care facea si esspreso si cappuccino si caffe latte, o nebunie, nu ma asteptam sa gasesc cafea asa buna in Germania. :).
De asemenea, am gasit 2 guri de metrou langa hotel. Una cam la 2 minute de mers pe jos, foarte aproape, apoi am descoperit alta pentru ca aveam nevoie sa luam un anumit metrou, dar si aceea foarte aproape, cam la 5 minute de mers pe jos, foarte util.
Multumesc,
PETRE M
31.08.2021 11:31
Berlin, 13 -20 August 2021, Novum Hotel Aldea Berlin Centrum 4*
Colaborarea cu agentia d-voastra a fost ca si data trecuta perfecta, cazarea realizata prin voi a fost fara repros, foarte buna, langa statia de metrou. Hotelul foarte linistit ca atmosfera, micul dejun ireprosabil. Am vizitat tot ce ne-am propus. Asteptam anul viitor pentru o noua excursie, la Paris.

Lasa un comentariu