Info utile Marea Britanie

Ce-ar fi daca ati opta pentru un city break extrem de accesibil la Londra? Agentia de turism Eurotrip se ocupa de rezervarea biletelor de avion si de cazarea la un hotel pe placul dumneavoastra. Daca sunteti fani ai fotbalului, este clar ca recomandarile noastre se vor indrepta spre trei mari stadioane: Stadionul Wembley, al doilea ca dimensiune din spatiul european, Stamford Bridge unde joaca echipa Chealsea FC si Stadionul Emirates al echipei Arsenal Londra. Beneficiati de tururi de aproximativ o ora in care suntem siguri ca veti afla multe informatii interesante despre cele mai tari echipe de fotbal ale Marii Britanii. Domnii vor ramane impresionati de tot ce vor vedea! Daca sunteti in cautare de muzee cat mai interesante de care sa va aduceti aminte cu multa placere, ar trebui sa le bifati pe urmatoarele: Muzeul de Stiinta unde suntem siguri ca veti petrece destul de mult timp in salile dedicate calculatoarelor si a jocurilor virtuale, nu ezitati sa jucati un ping-pong virtual, apoi Muzeul de Istorie Naturala care este unul dintre locurile preferate ale copiilor care vin sa viziteze Londra, aici putand sa admire dinozauri, o balena uriasa si multe alte animale de care vor ramane impresionati si, nu in ultimul rand, Muzeul Imperial de Razboi unde veti aprecia fotografiile realizate in Primul Razboi Mondial. Plimbati-va pe aleile Parcului Hyde Park si dati o raita pe la Biserica St. Clement Danes. Iata cel mai frumos cadou pe care puteti sa vi-l oferi, un city break Eurotrip la Londra!

Documente de calatorie necesare calatoriei in Marea Britanie pentru cetatenii romani:

- CI sau pasaport valabil minim 6 luni de la incheierea calatoriei care sa contina minim o fila goala

Conditii de calatorie Marea Britanie:

- Plecare: test pentru infectia cu virsusul SARS-CoV-2,cu rezultat negativ, in original, in limba engleza

                codul de rezervare a doua teste pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, ce vor fi efectuate in Marea Britanie pe perioada carantinarii/autoizolarii . Detalii cu privire la procedura testarii suplimentare se regasesc la: https://www.gov.uk/guidance/how-to-quarantine-when-you-arrive-in-england. In situatia în care unul dintre cele doua teste este pozitiv, perioada de carantina se prelungeste cu o perioada de 10 zile de la momentul in care a fost efectuat testul.

                Minorilor sub 11 ani nu li se solicita test. Centre autorizate:  http://www.ms.ro/centre-testare  

- Completarea declaratiei de intrare in UK: www.gov.uk/uk-border-control  

- Retur: test negativ PCR, in original, in limba engleza + autoizolare la domiciliu 8 sau 14 zile. Minorilor sub 3 ani nu li se solicita test. Marea Britanie este pe lista galbena https://www.cnscbt.ro/index.php/liste-zone-afectate-covid-19  ( 8 zile carantina + test PCR // se iese din carantina in a 10-a zi daca testul PCR este negativ sau 14 zile carantina la returul in tara) Lista se va reactualiza in 1 - 2 saptamani. Turistii care au vaccin facut nu stau in carantina la returul in Romania.

Conditiile de intrare / iesire sunt valabile la data ofertei. Avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanatate, formalitati vamale, restrictii de carantinare/autoizolare la returul in tara, etc.). In cazul in care autoritatile oricarei dintre tarile implicate in sejur (tara de plecare, tara de destinatie sau tara de tranzit) sau chiar compania de transport va impune alte conditii speciale, turistii trebuie sa indeplineasca toate conditiile pentru a putea calatori.

INFO COVID- 19: https://www.mae.ro/travel-conditions/3725 

Cum pot calatori in pandemie?

Intrebari frecvente, situatii neprevazute si cum pot influenta vacanta mea? Citeste tot articolul aici.

 Eurotrip_photo_informatii_utile_vacanta_Londra_1Eurotrip_photo_informatii_utile_vacanta_Londra_2_1

Rezerva online biletul de avion Bucuresti - Londra - Bucuresti

Rezerva online city break Londra

Rezerva online cazare Londra

Rezerva online vacanta ta:Eurotrip_photo_vacanta_in_pandemie_4

Vacanta la mare in strainatate

Vacanta litoral Romania

Vacanta city break

Cazare hoteluri

Vacanta exotica

Croaziere

Vacante luxury

Bilete de avion

Business Travel

 

Lasa un comentariu