Info utile Spania

Spania se redeschide turistilor, mai frumoasa ca oricand ! Restrictiile in Spania se aplica atat la nivel global cat si pe regiuni.

Conditii generale de intrare Spania:

Documente de calatorie necesare calatoriei in Spania pentru cetatenii romani:

- carte de identitate sau pasaport, in termen de valabilitate

Conditii generale de calatorie Spania:

- Test PCR, recoltat cu maxim 72 h inaintea calatoriei ( exceptie: copiii sub 6 ani ). Testul trebuie sa fie prezentat pe suport de hartie sau electronic, in original, in limba engleza sau spaniola.

- completarea online a declaratiei de sanatate, anterior intrarii in Spania  www.spth.gob.es . Ulterior completării formularului, se va genera un cod unic QR, care va trebui prezentat (digital sau pe suport hartie) la aeroport. 

 Eurotrip_photo_vacanta_Spania_-_Copy

Recomandare Eurotrip: asigurare medicala de calatorie cu protectie COVID incusa *

* Recomandam incheierea asigurarii sorno pentru a preveni riscul imbolnavirii COVID inainte de plecarea in sejur. In cazul testului pozitiv la destinatie, toate cheltuielile necesare pentru efectuarea carantinei institutionalizate, carantinei intr-o unitate hoteliera si tratamentelor vor fi suportate exclusiv de persoana in cauza sau de asigurator, dacă pasagerul detine o asigurare care sa acopere cheltuielile medicale generate de infectarea cu SARS-CoV-2. De asemenea, costurile pentru testarile moleculare tip PCR pentru infectia cu SARS-CoV-2 sunt suportate de persoanele in cauza.

Conditiile de intrare / iesire sunt valabile la data ofertei. Avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanatate, formalitati vamale, restrictii de carantinare/autoizolare la returul in tara, etc.). In cazul in care autoritatile oricarei dintre tarile implicate in sejur (tara de plecare, tara de destinatie sau tara de tranzit) sau chiar compania de transport va impune alte conditii speciale, turistii trebuie sa indeplineasca toate conditiile pentru a putea calatori.

 INFO COVID- 19 : https://www.mae.ro/travel-conditions/3747   

Cum pot calatori in pandemie?

 

Intrebari frecvente, situatii neprevazute si cum pot influenta vacanta mea? Citeste tot articolul aici.

Centre autorizate testare:  http://www.ms.ro/centre-testare . 

Eurotrip_photo_bilet_de_avion_Spania

Lasa un comentariu