Info utile Spania

Spania se redeschide turistilor, mai frumoasa ca oricand ! Restrictiile in Spania se aplica atat la nivel global cat si pe regiuni.

Conditii generale de intrare Spania:

Documente de calatorie necesare calatoriei in Spania pentru cetatenii romani:

- carte de identitate sau pasaport, in termen de valabilitate

Conditii generale de calatorie Spania:

- completarea online a declaratiei de sanatate, anterior intrarii in Spania  www.spth.gob.es . Ulterior completării formularului, se va genera un cod unic QR, care va trebui prezentat (digital sau pe suport hartie) la aeroport. 

- Certificat verde UE   https://certificat-covid.gov.ro/login  care sa ateste: vaccinarea sau  trecerea prin boala ( maxim 6 luni) sau test PCR ( maxim 72 h) sau test antigen ( maxim 48 h)

Exceptie prezentare certificat: copiii 0 - 11.99 ani 

 Eurotrip_photo_vacanta_Spania_-_Copy

INFO COVID- 19 : https://www.mae.ro/travel-conditions/3747   

 

Conditii de retur in Romania: https://www.vacanta-eurotrip.ro/blog/info-utile-retur-romania/ 

 

Cum pot calatori in pandemie?

Intrebari frecvente, situatii neprevazute si cum pot influenta vacanta mea? Citeste tot articolul aici.

 

Recomandare Eurotrip: asigurare medicala de calatorie cu protectie COVID incusa *

* Recomandam incheierea asigurarii sorno pentru a preveni riscul imbolnavirii COVID inainte de plecarea in sejur. In cazul testului pozitiv la destinatie, toate cheltuielile necesare pentru efectuarea carantinei institutionalizate, carantinei intr-o unitate hoteliera si tratamentelor vor fi suportate exclusiv de persoana in cauza sau de asigurator, dacă pasagerul detine o asigurare care sa acopere cheltuielile medicale generate de infectarea cu SARS-CoV-2. De asemenea, costurile pentru testarile moleculare tip PCR pentru infectia cu SARS-CoV-2 sunt suportate de persoanele in cauza.

 

Conditiile de intrare / iesire sunt valabile la data ofertei. Avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa aEurotrip_photo_bilet_de_avion_Spaniagentiei (cum ar fi: restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanatate, formalitati vamale, restrictii de carantinare/autoizolare la returul in tara, etc.). In cazul in care autoritatile oricarei dintre tarile implicate in sejur (tara de plecare, tara de destinatie sau tara de tranzit) sau chiar compania de transport va impune alte conditii speciale, turistii trebuie sa indeplineasca toate conditiile pentru a putea calatori.

 

 

 

 

 

 

 

Rezerva online vacanta ta:

Eurotrip_photo_vacanta_in_pandemie_4

Vacanta la mare in strainatate

Vacanta litoral Romania

Vacanta city break

Cazare hoteluri

Vacanta exotica

Croaziere

Vacante luxury

Bilete de avion

Business Travel

 

8 comentarii

Laura B
30.11.2021 12:39
Barcelona, 18 - 25.11.2021, Hotel Medinaceli 4*
Excursia a fost minunata.
Colaborarea cu Eurotrip a fost la superlativ.
Dna Corina m-a ajutat când nu m-am descurcat intr-o situație.
Orasul Barcelona l-a declarat soțul meu cel mai frumos oraș din lume
Cazarea la hotel Medinaceli --locatie nota 10 bufet dimineata de nota10.
maria f
02.11.2021 14:04
Sevillia, 23 -26 Octombrie 2021, Hotel Cartuja Suite 2*
A fost superb! De la locatie, obiective turistice, pâna la serviciile oferite de Eurotrip! Multumim mult Cristina Stefan!
Violeta V
01.11.2021 17:05
Tenerife, 15-22 octombrie 2021, Hotel Hovima Santa Maria 3*
Hotel Hovima Santa Maria, Costa Adeje, raport calitate preț foarte bun, camera (studio) spațioasă și terasa frumoasa, mâncarea buna. Am zburat cu Wizzair și a fost în regula. Am avut mașină închiriată, așadar am făcut turul insulei. El Teide si Loro park minunate, insula relaxanta, păcat ca nu am stat 2 săptămâni.
Multe mulțumiri Madalinei Vasilica pentru toate sugestiile de pana acum în toate destinațiile în care am fost cu Eurotrip.
Andreea B
29.10.2021 14:59
Madrid, 19 -26 Octombrie 2021, Hostal San Lorenzo 3*
Am calatorit in Madrid la Hostal San Lorenzo.Totul ok cu zborul.Hotelul bine pozitionat,curat.Singurul minus lipsa de caldura care se simtea destul de mult noaptea neavand pregatite aerele conditionate pe varianta de caldura.In rest totul a fost minunat!
Voica C
31.08.2021 00:37
Tenerife, 20-27 august 2021, Hotelul Principe Paz 3*
Sejurul a fost perfect. Nu a fost nici un fel de problema cu zborul. Doamna de la agentie mi-a dat toate informatiile referitoare la documentele necesare pentru calatoria si pentru cazare în conditii de pandemie. Hotelul foarte bun, curatenie, liniste, locatie foarte bună cu personal amabil și disponibil 24/24. Recomand Eurotrip. Multumim Agentiei Eurotrip!
Paul J.
10.08.2021 12:00
Madrid, 04.08-08.08 august 2021, Hotel Acta Madfor 3*
Buna ziua. Actele necesare au fost cele indicate, cazarea O K, curat, orice serviciu suplimentar se plateste ( cafea la automat, cantarire bagaje, inchiriere bicicleta ). Se percepe garantie la hotel. Mic dejun elegant, dar subtirel, cu feluri la alegere din 4-5. Madridul este superb, oamenii politicosi, transport in comun bine pus la punct, indicatii de orientare peste tot. Greu de comunicat cu personalul de la restaurante de exemplu caci nu prea stiu limbi straine si deci e greu de aflat ce vei manca.
In rest de remarcat acelasi profesionalism din partea Eurotrip caruia ii multumim ( Madalina Vasilica in special )
Diana B.
23.07.2021 10:51
Tenerife, Jardin Tropical Hotel 4*, 10-17 iulie 2021
Sejurul a fost perfect. Nu au fost nici un fel de problema cu zborurile. Agenția mi-a dat toate informațiile referitoare la documentele necesare pt călătoria în condiții de pandemie. Hotelul foarte bun. Curățenie. Staff amabil și disponibil 24/24. Recomand Eurotrip. Mulțumesc Mădă!
Lavinia L
19.06.2021 19:21
10 - 17 iunie, Mallorca, Hotel Playa Moreia 3*
Buna ziua, ca si feedback, per total a fost un sejur plăcut, cazarea ok, curata, aproape de plaja si de centrul stațiunii. Ca si minus, cei de la receptie nu au fost foarte prietenoși și cereau bani pentru orice serviciu în afara camerei sau a ceea ce ofereau ei, nu au fost cei mai înțelegători din anumite privinte.
Zona S'illot, unde am fost, este o zonă foarte frumoasă cu apa cristalină, turcoaz.
Ii multumim doamnei Stefana, de la agenție, care ne a ajutat până în ultima zi si a avut răbdare să ne raspunda la toate intrebarile, foarte prompta!

Lasa un comentariu