Info utile Tunisia

Documente de calatorie necesare calatoriei in Tunisia pentru cetatenii romani:

- pasaport simplu electronic valabil cel putin 6 luni de la incheierea calatoriei

Conditii de calatorie Tunisia:

- Intrarea cetatenilor straini, in scop turistic, este permisa in Tunisia pe cursa charter, fara test PCR prevalat in tara

- completarea declaratiei de sanatate iniante de plecare https://app.e7mi.tn 

- asigurare medicala de calatorie cu protectie COVID incusa *

- In cazul testului pozitiv la destinatie ( prin testare aleatorie), toate cheltuielile necesare pentru efectuarea carantinei institutionalizate, carantinei intr-o unitate hoteliera si tratamentelor vor fi suportate exclusiv de persoana in cauza sau de asigurator, dacă pasagerul detine o asigurare care sa acopere cheltuielile medicale generate de infectarea cu SARS-CoV-2.

- Tunisia este pe lista galbena https://www.cnscbt.ro/index.php/liste-zone-afectate-covid-19    ( 8 zile carantina + test PCR  // se iese din carantina in a 10-a zi daca testul PCR este negativ sau 14 zile carantina la returul in tara) Lista se va reactualiza in 1 - 2 saptamani. Turistii care au vaccin facut nu stau in carantina la returul in Romania.

- Test negativ PCR obligatoriu la retur, min 72 h. Copiii sub 3 ani sunt exceptaţi de la efectuarea testului molecular (tip PCR).

* Recomandam incheierea asigurarii sorno pentru a preveni riscul imbolnavirii COVID inainte de plecarea in sejur

Conditiile de intrare / iesire sunt valabile la data ofertei. Avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanatate, formalitati vamale, restrictii de carantinare/autoizolare la returul in tara, etc.). In cazul in care autoritatile oricarei dintre tarile implicate in sejur (tara de plecare, tara de destinatie sau tara de tranzit) sau chiar compania de transport va impune alte conditii speciale, turistii trebuie sa indeplineasca toate conditiile pentru a putea calatori.

 INFO COVID- 19: https://www.mae.ro/travel-conditions/3752 

Cum pot calatori in pandemie?

Intrebari frecvente, situatii neprevazute si cum pot influenta vacanta mea? Citeste tot articolul aici.

Eurotrip_photo_vacanta_Thassos_Alexandra_BeachEurotrip_photo_vacanta_litoral_sejur_mare_Sunny_Beach_Bulgaria

Rezerva online vacanta ta:Eurotrip_photo_vacanta_in_pandemie_4

Vacanta la mare in strainatate

Vacanta litoral Romania

Vacanta city break

Cazare hoteluri

Vacanta exotica

Croaziere

Vacante luxury

Bilete de avion

Business Travel

 

Lasa un comentariu