Business travel Calatorii de business

Eurotrip Business Travel

Calatorii de afaceri prin Eurotrip

                                                                BILETE DE AVION, BILETE DE TREN, REZERVARI HOTELIERE

Prin Eurotrip Business Travel, compania dumneavoastra are acces la servicii de planificare si rezervare a calatoriilor de afaceri in toata lumea.

Un Agent de turism Eurotrip va fi in permanenta la dispozitia dumneavoastra, pentru a gasi cele mai bune cotatii ale Biletelor de avion, Biletelor de tren sau Rezervarilor Hoteliere si pentru consultantii de specialitate. Pentru o calatorie de afaceri cat mai placuta va putem furniza informatii suplimentare referitoare la destinatie cum ar fi cele mai bune restaurante ori servicii de taxi.

 

INCHIRIERI MASINI, INCHIRIERI YACHTURI

Stim ce inseamna pentru dumneavoastra timpul, un sofer va poate conduce la destinatie, astfel incat sa va puteti ocupa de lucrurile cu adevarat importante. Pentru a completa serviciile personalizate adresate companiei dumneavoastra, prin Eurotrip aveti acces la peste 4000 de yachturi in mai mult de 100 de porturi.

 

 

                                                                                                             ASIGURARI DE CALATORIE

Polita de Asigurare tip "business" se incheie in urma prezentarii de catre solicitant a unor documente din care sa rezulte faptul ca deplasarea Asiguratului in strainatate se efectueaza in interes de serviciu, in scop de participare la negocieri, tratative, conferinte, expozitii sau activitati similare.

 

 

OPTIMIZAREA COSTURILOR DE CALATORIE

Avand un agent dedicat companiei si rapoarte special intocmite putem identifica impreuna solutii de economisire tinand cont de frecventa deplasarilor, destinatii si specificul activitatii dumneavoastra. O politica de travel adecvata inseamna deopotriva reducerea si eficientizarea cheltuielilor, motivarea angajatilor prin calatorii sigure si confortabile.