Business travel Calatorii de business
Plecare
Destinatie
Data plecare
Data intoarcere

Business travel

Calatorii de afaceri. Servicii de planificare si rezervare a calatoriilor de afaceri in toata lumea.

Oferte pentru calatorii de afaceri, business travel si sejururi planificate.

Partciparea la targuri, expozitii, training-uri, meeting-uri sau alte calatorii de afaceri este mult mai facila, sigura si placuta cu Eurotrip!

BILETE DE AVION, BILETE DE TREN, REZERVARI HOTELIERE

Prin Eurotrip Business Travel, compania dumneavoastra are acces la servicii de planificare si rezervare a calatoriilor de afaceri in toata lumea.

Oferim consiliere de specialitate pe toata durata calatoriei. Un agent de turism Eurotrip va fi in permanenta la dispozitia dumneavoastra, pentru a gasi cele mai bune cotatii ale
biletelor de avion, biletelor de tren si rezervarilor hoteliere . Ca experienta dumneavoastra de Business Travel sa fie una cat mai placuta, va putem furniza informatii suplimentare referitoare la destinatie, inclusiv recomandari privind topul celor mai bune restaurante ori serviciile de taxi disponibile.

BILETE DE AVION, BILETE DE TREN, REZERVARI HOTELIERE

INCHIRIERI MASINI, INCHIRIERI YACHTURI

Intelegem cat de important este timpul pentru dumneavoastra, de aceea acordam o atentie deosebita acestui aspect. Ne asiguram permanent ca un sofer va poate conduce la destinatie, astfel incat dumneavoastra sa va puteti ocupa de lucrurile cu adevarat importante.

Pentru a completa serviciile personalizate adresate companiei dumneavoastra, prin Eurotrip Business Travel aveti acces la peste 4000 de yachturi in nu mai putin de 100 de porturi din intreaga lume.

INCHIRIERI MASINI, INCHIRIERI YACHTURI

ASIGURARI DE CALATORIE

Siguranta este unul dintre aspectele primordiale ale unei calatorii de succes. Pentru a se asigura ca va puteti bucura de o deplasare fara griji, consultatii Eurotrip Business Travel va pun la dispozitie facilitatea unei polite de asigurare de tip business”.

Acest document se incheie in urma prezentarii de catre solicitant a unor documente din care sa rezulte faptul ca deplasarea asiguratului in strainatate se efectueaza in interes de serviciu, in scopul participarii la negocieri, tratative, conferinte, expozitii sau activitati similare.

ASIGURARI DE CALATORIE

OPTIMIZAREA COSTURILOR DE CALATORIE

Cu Eurotrip Business Travel, puteti monitoriza permanent oportunitatile si ofertele de calatorie. In functie de frecventa deplasarilor, destinatii si specificul activitatii companiei, consultantul dedicat companiei dumneavoastra va putea emite rapoarte special intocmite pentru a putea identifica impreuna care sunt cele mai bune solutii de economisire. 

 

O politica de travel adecvata inseamna deopotriva reducerea si eficientizarea cheltuielilor, motivarea angajatilor prin calatorii sigure si confortabile. Cu Eurotrip, aveti garantia unor servicii de Business Travel la cele mai inalte standarde! 

OPTIMIZAREA COSTURILOR DE CALATORIE