Cazare la hoteluri in Bulgaria Hoteluri Bulgaria
Destinatie
Nume hotel
Rezervari sigure prin Eurotrip

hoteluri cu anulare gratuita, recomandarea noastra

Solutia Eurotrip pentru o vacanta sigura: rezerva acum o vacanta cu posibilitate de anulare cu pana la 10 - 14 zile ianinte de plecare si ai numai avantaje:

·     ai planurile de vacanta facute

·     beneficiezi de cele mai bune tarife

·     ai garantia Eurotrip ca nu pierzi banii in caz de anulare

·     primesti rambursarea sumelor achitate imediat in contul tau

Din experienta veri 2020, toti clientii Eurotrip care au avut vacante in lunile iulie - august - septembrie au putut calatori, Bulgaria fiind o destinatie deschisa turistilor romani. Masurile de igiena s-au respectat, stim asta tot de la turistii nostri, de la fata locului. Pentru si mai multa siguranta recomandam hoteluri un pic mai retrase precum White Lagoon in Kavarna sau Effect Algara Beach in Kranevo. Revenim maine cu lista hotelurilor izolate, in care tu si familia ta va puteti simti in siguranta si sa petreceti concediul mult asteptat.

2021 se anunta a fi anul in care vacantele sunt posibile, asa ca recomandam sa facem planuri impreuna de vacanta si sa alegem impreuna varianta cea mai sigura ( termen bun de anulare) asa incat sa existe riscuri zero din partea dumneavoastra, turistii nostri.

Va asteptam cu drag, fie cu rezervari in motorul online, fie prin metoda clasica de rezervare, pe e-mail si telefon.

Echipa Eurotrip

  • Nae M.
    "Foarte bun hotelul, l-ati nimerit ! Conditii de cazare bune, servirea ok, personalul atent. Dezinfectau spatiile, personalul purta masti. Nu ne-am simtit in pericol nici un moment. Bulgaria este de cateva ori peste noi in domeniul asta, ca personal, facilitati si servire. Raport calitate pret foarte bun. I-am recomandat si baiatului, o sa vina in agentie sa ii rezervati."
  • Janet R.
    "Totul a fost foarte bine pe litoralul bulgaresc, Noi romanii avem o plaja mult mai frumoasa si prietenoasa, dar din pacate distrugem totul in jur, nu stim sa facem turism, nu facem curat si nu ne promovam. Preturile foarte mari si ofertele sunt discutabile. In 1989 aveam turisti occidentali, iar astazi prea putini; ei in 1989 nu aveau infrastructura noastra, astazi litoralul lor este plin de turisti straini. La o populatie de 7 mil locuitori au avut in 2019, 5 mil turisti. Deci trageti concluzia.!!!!!
  • Andreea J.
    "Bansko este o statiune montana foarte animata,. cu magazine si restaurante, un amestec de bucatarii si influente turcesti , grecesti, bulgaresti,. obiectiv biserivca cu turn si centrul vechi., Partiile f bune si kilometrice in sensul bun,., Cozi la telegondola de circa 1h,. dupa ce la bilete am stat alta ora,.Preturile mari comparativ cu statiunile noastre montane. Am fost cazati la Platinum Casino., e un hotel ok ,. dar nu pt pretul platit si nu pt ce prezinta. "