Cazare la hoteluri in Emiratele Arabe Unite Hoteluri Emiratele Arabe Unite
Destinatie
Nume hotel
 • Catalin C.
  A fost super, temperatura apei 28 grade. Am plecat cu test negativ si la sosire ne-au mai facut inca un test gratuit , pe aeroport. La retur nu mai este necesar testul si nici autoizolarea in Romania. Mergem in Dubai mereu in aceasta perioada a anului si vremea este ideala.
 • Andreea F.
  Conditiile de cazare au fost asa cum au fost prezentate la rezervare , s-a facut curatenie in fiecare zi , prosoapele schimate zilnic . Mancarea de la micul dejun era cam aceiasi , banuiesc ca din cauza pandemiei . Am fost servite a la cart tot timpul , dar destul de consistent, iar personalul foarte amabil. Zborul a decurs normal . Pacat ca spatiile scaunelor sunt exterm de mici fata de alte avioane ale altor companii ( 5 ore cam mult sa stai inghesuit ) . Nu au servit sucuri sau cafea , le consider un minus . Din punct de vedere al obiectivelor turistice mi-au placut : - spectacolul de lumini de la fantanile de langa Burj Khalifa ( nu am putut sa stam prea mult pentru ca trebuia sa vina si alti turisti pe espalanada , obligatorie a fost pastrarea distantei de 2 m) . - Excursia in Safaria a fost spectaculoasa , soferul a fost amabil si a incercat sa ne explice tot ce stia . - si Aqamarina a fost frumos , dar micut fata de altele vizitate -turul orasului Dubai . Am facut lucruri inedite . Tot orasul este frumos , nu stii la care cladire sa te uiti , iar mall-urile sunt de clasa, se deosebesc de ale noastre in primul rand prin curatenie ,amabilitate , firmele care vand . Trebuie sa ai bani pentru ca au in mare parte produse de firma pe care la noi nu le-am vazut . Metro foarte rapid , curat , cu legaturi intre ele . Taxiuri peste tot ca sa te ajute cu transportul , foarte curate , moderne , cu soferi seriosi . Nu am putut sa vedem gradina botanica pentru ca era inchisa si nu am ajuns la Abu Dhabi din cauza restrictiilor . Va multumim mult pentru organizare si toate optionalele realizate , au fost exact asa cum era scris in program , fara intarzieri sau modificari . Cu siguranta , am recomanda aceasta destinatie si altor turisti !
 • Carmen H.
  Am plecat cu test la dus si test la retur. Pe aeroport era foarte liber, in Dubai turismul se reporneste incet, incet. Nu am vrut sa renuntam la vacanta si foarte bine am facut. Ne-am intors sanatosi si nu am fost in nici un moment in pericol.
 • Adina J.
  "Totul a fost foarte bine . "