Cazare la hoteluri in Grecia Hoteluri Grecia
Destinatie
Nume hotel
Insula Rhodos este o destinatie recomandata de Eurotrip! Am fost acolo in numeroase excursii de informare, cunoastem hotelurile si zonele cu plaje bune pentru vacanta de vara. Chiar daca planificarea din timp a vacantei poate parea o loterie, Grecia a fost deschisa pentru toti turistii anului 2020, s-a circulat fara nici un fel de probleme, iar toti turistii care au ales aceasta destinatie au fost multumiti. In Insula Rhodos gasiti si trepte de istorie in orasul - cetate Rhodos, capitala insulei, peisaje de vis din cetatea Lindos si plaje cu nisip fin in Faliraki. Aventurierii pot merge in Valea Fluturilor pentru culoare si natura. Rhodos este o destinatie tipic greceasca!

vezi mai mult

 • Dragos C.
  "Eurotrip este agentia de turism cu care colaborez de peste 10 anide peste 10 ani.Toate vacantele mi le-am achizitionat prin agentia Eurotrip.Super profesionisti,promptitudine,oferte imbatabile.Am recomandat si la alti prieteni si absolut toti au fost extrem de multumiti.Nu as avea curaj sa plec cu alta agentie.Imi ofera o siguranta si un relax total ,pt ca stiu ca orice probl ar aparea,agentia Eurotrip mi-o rezolva 24/24 h imediat.Recomand cu toata sinceritatea"
 • Marius D.
  "Locatie deosebita , am vizitat tot ce se putea . Mitsis Alila , reguli foarte bine stabilite din punct de vedere al igienei , te conduc la masa de la intrare . Te servesc ei ori de cate ori doresti . La check in ne-au intampinat cu sampanie rece si prosoape umede sa ne rocorim . Program artistic in fiecare seara , cu muzica de calitate . Terasa superba , cocktailuri de foarte buna calitate . Mancare buna , dar nu foarte diversificata , insa pentru mine a fost ok . Totul se gatea pe loc , in fata ta . Camere foarte frumoase si spatioase , curatenie zilnica . Temperatura luata zilnica la intrarea in hotel . Singurul dezavantaj este ca sunt pietre in apa , nu se putea intra fara papuci , dar plaja este atat de bine organizata si aerisita ca am trecut peste acest aspect. :) Orasul vechi mi-a placut tare mult , este practic o cetate incarcata de istorie . Am vizitat si Lindos-ul , cu toate ca fost o caldura sufocanta , a meritat pe deplin . Comparativ cu Turcia , mi-a placut mult mai mult , facilitatile resorului au fost extraordinare . Grecia mi-a prins foarte bine anul acesta , nu regret ca am ales sa plec in cele din urma , in ciuda siatuatie actuale cu covid-ul. Va multumesc foarte mult !"
 • Laurentiu M.
  "La greci a fost FFFFF FRUMOOOS din toate punctele de vedere: apa, hotel, distantare....restaurante, liniste ...curatenie..." Am vizitat si Acropolele, unde de obicei era multime de oameni , acum eram doar noi . Aeroportul e ok si la Bucuresti si in Atena. Ne-au testat in Atena dar totul a mers repede si nu am avut nici o problema. "
 • Maria S.
  "Insula Creta este o destinatie de vizitat in toate anotimpurile, de preferat inchirierea unei masini pentru o deplasare mai facila. Recomand Golful Balos de vizitat, o excursie de 1 zi, pentru apele sale turcoaz, pentru frumusetea naturala si, totodata, pentru peisajul sau salbatic frumos si exotic."