Descopera BRUGGE cu Insotitor de grup in 6 zile


495 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit 2017 BRUGGE si Amsterdam
Circuit 2017 BRUGGE si Amsterdam
Circuit 2017 BRUGGE si Amsterdam
Circuit 2017 BRUGGE si Amsterdam
Circuit 2017 BRUGGE si Amsterdam
Circuit 2017 BRUGGE si Amsterdam
Circuit 2017 BRUGGE si Amsterdam
Circuit 2017 BRUGGE si Amsterdam
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit 2017 BRUGGE si Amsterdam tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


BRUGGE & Amsterdam 2017

Plecari: 01.06, 02.08.2017 (6 zile / 5 nopti)

Ziua 1:   BUCURESTI - AMSTERDAM - BRUGGE

Intalnire la ora 05:00 (dimineata) la aeroportul Otopeni cu conducatorul de grup pentru imbarcare pe cursa KLM cu destinatia Amsterdam. Sosire la ora locala 09:00 si transfer catre Brugge unde vom avea un tur pietonal cu insotitorul de grup, in cadrul caruia vom admira cladirile medievale, catedralele si bisericile orasului. Cazare la hotel Velotel 4* sau similar in Brugge.

Ziua 2: BRUGGE - Bruxelles (optional)

Micul dejun. Timp liber pentru primbari individuale sau, optional, excursie in capitala Belgiei, Bruxelles, unde se vor admira principalele atractii ale orasului: cladirea Parlamentului, Palatul de Justitie, Palatul Regal, Manneken Pis - mascota orasului, Grand Place - considerata una din cele mai frumoase piete publice din Europa. Ziua 3: BRUGGE - Gent (optional)

Mic dejun. Optional, excursie la Gent, oras cu arhitectura medievala, uimitor de bine intretinuta.  Aici vom face un tur panoramic cu ghid local si vom admira: Primaria (construita intre secolele XV-XVII), Belfort (Turnul cu Ceas), Biserica Sf. Nicolae (in stil gotic), Catedrala Sf. Bavo, Gravensteen (cetate romana).

Ziua 4: BRUGGE - Anvers (optional)

Mic dejun. Ziua de azi o putem dedica orasului Anvers (optional). Plecam in cursul diminetii spre acest oras, in care ghidul local ne va arata: Grote Markt (Piata Centrala), Fantana Brabo, Catedrala, Muzeul Paul Rubens (intrare optionala).

Ziua 5: BRUGGE Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale sau ultimele cumparaturi. Se poate opta si pentru o croaziera pe canale.  

Ziua 6: BRUGGE - AMSTERDAM - BUCURESTI

Mic dejun. In cursul diminetii, plecam catre capitala Olandei, Amsterdam. Aici admiram Muzeul Van Gogh, Rijksmuseum, Palatul Regal din piata Dam, precum si numeroasele canale, poduri si cladiri istorice aflate de-a lungul raului Amstel, dar si celebra piata de flori. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa KLM cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 20:40 si sosire in tara la ora 00:20.

  PRET/persoana: 385 EURO (loc in camera dubla) Supliment camera single: 175 euro Capacitate maxima camere: 2 persoaneTariful include:

-transport cu avionul Bucuresti Amsterdam si retur, compania KLM; -5 nopti cazare cu mic dejun: 2 nopti la hotel Velotel 4* sau similar in Brugge si 3 nopti la hotel Dutch Design Artemis 4* sau similar in Amsterdam; -transferuri aeroport Amsterdam hotel in Brugge (28.12), hotel in Amsterdam aeroport Amsterdam (02.01); -transport cu autocar local Amsterdam Brugge si retur; -tururi de oras de o jumatate de zi (3 ore) in Brugge (pietonal) cu insotitorul de grup si Amsterdam (autocar) cu ghid local; -insotitor roman de grup.
Tariful nu include:

-taxele de aeroport: 140 EURO/ persoana (pot suferi modificari); -bagaj de cala (optional): 30 EURO/dus-intors, pret valabil pentru posesorii cardului Flying Blue Ivory (se achita in agentie); -bacsisurile (recomandate): 20 EURO/persoana se achita reprezentantului agentiei; -intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale; -asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata): ~ 24 lei/persoana (pentru persoane pana la 60 de ani); asigurarea storno (optionala): se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie (cost total asigurare complexa storno + medicala: 57 lei/persoana-pana la 60 ani).


Data postarii ofertei: 06 Februarie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!