Descopera DUBROVNIK in 5 zile


240 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit 2018 autocar Dubrovnik 
Circuit 2018 autocar Dubrovnik 
Circuit 2018 autocar Dubrovnik 
Circuit 2018 autocar Dubrovnik 
Circuit 2018 autocar Dubrovnik 
Circuit 2018 autocar Dubrovnik 
Circuit 2018 autocar Dubrovnik 
Circuit 2018 autocar Dubrovnik 
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit 2018 autocar Dubrovnik  tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


Dubrovnik      5 zile  

Defileul Dunarii (Portile de Fier, lacul de acumulare, Cazanele Mari si Mici)  

Belgrad - MUNTENEGRU (Marele Canion Tara, Fiordul Kotor, Podgorita)

ALBANIA (Tirana, Durres) - MACEDONIA (Skopje, Gostivar) - SOFIA

ZIUA 1 Miercuri, ora 06 - prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-deplasare pe traseul Pitesti-Craiova-Turnu Severin. Traversarea Dunarii la Portile de Fier in Serbia. Excursie prin Defileul Dunarii (lacul de acumulare, Cazanele Mari si Mici) pe ruta Tekija-Mosna-Dobra-Golubac-Pozarevac. Tur Belgrad (zona Parlament-Biserica Sfanta Sava-Posta centrala) si popas in centru.                                                       Cazare in Belgrad.

ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare pe ruta Cacak-Prijepolje-trecerea frontierei Serbia/Muntenegru-Pljevlja- Mijakovici.Se intra in Durmitor Park si se strabate Marele Canion Tara (al 2-lea ca marime dupa Grand Canion din SUA) pe ruta -Tara-Podul Belvedere-Dobrilovina-Bistrica-Moskovac. Popas (1 ora) in Podgorica.                                                                                                          Cazare in Cetinje (Muntenegru).

ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare pe ruta Budva - Tivat - (traversare Fiordul Kotor cu ferry boat-ul) - Bijela. Deplasare pe Coasta Dalmatiei in statiunea (perla Adriaticii) Dubrovnik (orasul medieval cel mai bine conservat din Europa si unic prin monumentele sale). Se viziteaza : Cetatea, zidurile orasului vechi, Catedrala, Biserica Sf. Vlaho (patronul orasului), Palatul Rectorilor,Turnul cu Ceas. Timp liber: plimbari, shopping, etc.                                                                                                                 Cazare in Cetinje.

ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare in Albania-vizita statiunea litorala Durres si capitala Tirana. Deplasare in Macedonia prin orasul Gostivar.                                                                        Cazare in Skopje (Macedonia).

ZIUA 5 Duminica, (mic dejun). Se viziteaza Skopje in zona centrala. Deplasare pe ruta Kumanovo-Kyustendil. Excursie la Sofia - vizita Catedrala Alexander Nevsky. Deplasare spre Ruse - Giurgiu.  Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

PRET:225 +15 €( se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru bilet Durmitor Park + excursiile la Defileul Dunarii si Sofia.Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).La inscriere se minim 150 є.                                                                                                Supliment single 100є.Grup minim 25 turisti.                                                         Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 15єExcursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.Tariful include:

servicii ghid roman;  - transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari; - 4 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2* (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).
Tariful nu include:

biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice(muzee, parcuri, asezaminte de cult, etc.)si nici ghizii pt. acestea.


Data postarii ofertei: 07 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!