1070 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit 2018 SCANDINAVIA FINLANDA DANEMARCA SUEDIA NORVEGIA
Circuit 2018 SCANDINAVIA FINLANDA DANEMARCA SUEDIA NORVEGIA
Circuit 2018 SCANDINAVIA FINLANDA DANEMARCA SUEDIA NORVEGIA
Circuit 2018 SCANDINAVIA FINLANDA DANEMARCA SUEDIA NORVEGIA
Circuit 2018 SCANDINAVIA FINLANDA DANEMARCA SUEDIA NORVEGIA
Circuit 2018 SCANDINAVIA FINLANDA DANEMARCA SUEDIA NORVEGIA
Circuit 2018 SCANDINAVIA FINLANDA DANEMARCA SUEDIA NORVEGIA
Circuit 2018 SCANDINAVIA FINLANDA DANEMARCA SUEDIA NORVEGIA
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit 2018 SCANDINAVIA FINLANDA DANEMARCA SUEDIA NORVEGIA tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


 SCANDINAVIA      9 zile


FINLANDA - DANEMARCA - SUEDIA - NORVEGIA

ZIUA 1-Ora 4.30, intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni-check in Lufthansa pentru destinatia Munchen.Decolare la ora 6.35.Sosire la ora 7.40.Decolare din Munchen,ora 8.45.Sosire,ora 12.10,la Helsinki -tur(4 ore,include si muzeul in aer liber Seurasari) cu ghid local.Transfer la hotel.Cazare in Helsinki.

ZIUA 2 (mic dejun).Timp liber. Optional, plimbare cu vaporasul la Fortareata Somenlina. Shopping. Cazare in Helsinki.

ZIUA 3 (mic dejun). Vizita la Hämenlinna - casa natala Sibelius (cel mai mare compozitor finlandez), apoi la Tampere se viziteaza Catedrala (impresionanta prin modernism) si se urca (optional) in Turnul Panorama (de unde se vad lacurile din jur). Deplasare la Turku unde se viziteaza portul, Catedrala si Citadela (exterior).Traversare cu ferryboat-ul spre Suedia.                                                    Cazare pe vapor.

ZIUA 4 (mic dejun). Autocar la dispozitie toata ziua. Tur (4 ore) Stockholm cu autocarul si ghid local pe ruta: Palatul Regal, vechiul oras, Primaria (aici e sala banchetului Premiului Nobel) si Catedrala. Dupa tur-vizita Castelul Drottingholm Deplasare cu autocarul la Insula Djugården (vechiul domeniu regal de vanatoare). Optional : croaziera pe canale, plimbare cu vaporasul in Arhipelagul Stockholm (24.000 insule). Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.                                                           Cazare in Stockholm.

ZIUA 5 (mic dejun).Deplasare (cu vizita 2 ore in Uppsala) la Oslo pe ruta Orebro-Karlstad.

Cazare in Oslo.

ZIUA 6 (mic dejun). Autocar la dispozitie toatӑ ziua. Tur (4 ore) Oslo cu autocarul si ghid local pe ruta: Parcul Vigeland, Primaria, Palatul Regal si Trambulina Hollmelkolen.Timp liber. Optional, Insula Bygdǿy (Muzeul Vikingilor). Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.                              Cazare in Oslo.

ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare in Suedia-tur Goteborg pe ruta:zona maritimӑ,Piata Mare,Bursa, Prima-ria.Popas (1 ora) in Goteborg. Traversare cu vaporul de la Helsingborg (Suedia) la Helsingor (Danemarca). De pe vapor se admira Castelul Hamlet care se viziteaza (exterior) dupa debarcare.Cazare in Copenhaga.

ZIUA 8 (mic dejun). Autocar la dispozitie toatӑ ziua. Tur (4 ore) Copenhaga cu autocarul si ghid local pe ruta: Palatul Cristiansborg, Primaria, Portul, Palatul Rosenborg si  Mica Sirena  - simbolul orasului.In Copenhaga, vizita Planetariu si Parcul Tivoli. Timp liber. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.                                                                                                                                     Cazare in Copenhaga.

ZIUA 9 (mic dejun). Transfer la aeroport. Ora 6.20-decolare la Frankfurt, sosire la ora 7.50. Decolare din Frankfurt la ora 9.20, sosire Bucuresti-Aeroportul Otopeni la ora 12.35.

PRET: 695+ 375 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru : taxe aeroport / securitate/                                                                                                traversari cu vaporul, transfer aeroport-hotel-aeroport                                                                                                               si autocar la dispozitie in zilele : 4, 6 si 8.Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).Supliment single (inclusiv pe vapor)  425 є.                                            Supliment cabina pe vapor pentru 2 pers. 50 є / pers. La inscriere se achita minim 400 €.                                                       Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 50 €.Grup minim 25 turisti.                                    Excursia trebuie achitata integral cu cel puţin 21 zile inaintea plecarii.



Tariful include:

 bilet avion; -  servicii ghid roman si ghizi locali (Helsinki, Stockholm, Oslo, Copenhaga); -   7 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3***(camere, pentru 2 persoane, cu tv si grup sanitar propriu  cu dus) ;        -   1 cazare cu mic dejun pe vapor (cabine cu 4 paturi); -  transport (fara ziua 2) cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe stradale.
Tariful nu include:

biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.


Data postarii ofertei: 11 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!