Descopera THAILANDA SINGAPORE si MALAYESIA cu Insotitor de grup in 18 zile


2190 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit 2018 THAILANDA SINGAPORE MALAYESIA
Circuit 2018 THAILANDA SINGAPORE MALAYESIA
Circuit 2018 THAILANDA SINGAPORE MALAYESIA
Circuit 2018 THAILANDA SINGAPORE MALAYESIA
Circuit 2018 THAILANDA SINGAPORE MALAYESIA
Circuit 2018 THAILANDA SINGAPORE MALAYESIA
Circuit 2018 THAILANDA SINGAPORE MALAYESIA
Circuit 2018 THAILANDA SINGAPORE MALAYESIA
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit 2018 THAILANDA SINGAPORE MALAYESIA tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


18 zile     THAILANDA (Bangkok, Pattaya, Phuket, Hua Him, Chumphon, Trang)-SINGAPORE MALAYESIA(Kuala Lumpur, Penang, Melaka, Putrajaya, Alor Setar) -Insula Batam (Indonezia)

Pt. 20.02 si 03.03 ZIUA 1 Ora 12 - intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul la check in KLM pentru destinatia Amsterdam. Ora 13.50 decolare,  sosire la ora 15.45. Ora 17.30-decolare din Amsterdam.
Pt. 06.03  / pt. plecarile din toamna, orele si companiile de zbor vor fi afisate pana la 31.05.2017). ZIUA 1 Ora 12.30 - intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul la check in Lufthansa pentru destinatia Frankfurt. Ora 14.20 decolare,  sosire la ora 16. Ora 21.30-decolare din Franfurt.
ZIUA 2 Sosire in Bangkok, ora 14 . Transfer (150 Km) la Pattaya (confluenta oceanelor Indian si Pacific).                 Cina si cazare in Pattaya.
ZIUA 3 (mic dejun). Excursie la Insula de Corali (plaja, baie, pranz). Pe parcursul plimbarii cu vaporasul, se opreste la insula de agrement sportiv, unde se pot face sarituri cu parasuta.                                                                                                                              Cina si cazare in Pattaya.
ZIUA 4 (mic dejun). Excursie la  Nong Nooch Village (dansuri populare thailandeze si jocuri sportive cu elefanti, fotografii cu tigri, gradina de orhidee). Vizita manufactura de bijuterii si pietre pretioase din Pattaya (cea mai mare galerie de bijuterii din lume). Dupa amiaza plaja si baie in ocean.                                                                                                                                                                                                   Cina si cazare in Pattaya.
ZIUA 5 (mic dejun). Timp liber. Ora 13-deplasare cu autocarul la Bangkok. Pana la destinatie se viziteaza cea mai mare Ferma de crocodili din lume (cu spectacol-dresura de crocodili). Seara, (optional) "Erotic Show" sau shopping.                                                         Cazare in Bangkok.
ZIUA 6 (mic dejun). Excursie (pranz inclus) la: Piata Plutitoare, cea mai inalta pagoda (templu budist) din lume Phra Pathom Chedi si Gradina Botanica Rose Garden. Croaziera cu cina si program artistic in Bangkok pe fluviul Chao Praia.                             Cazare in Bangkok.
ZIUA 7 (mic dejun). Tur (6 ore) Bangkok cu autocarul cu vizite la: Marele Palat, Templele lui Buda lungit, Buda de smarald, Buda meditand). Shopping.                                                                                                                                                                                 Cazare in Bangkok.
ZIUA 8 (mic dejun).Deplasare pe autostrada cu autocarul la Phuket cu popas in statiunea litorala Hua Hin (aici se afla Palatul Regal de vacanta) unde se viziteaza fabrica de matase. Popas in orasul Chumphon.                                                                Cina si cazare in Insula Phuket.
ZIUA 9 (mic dejun). Timp liber, plaja si baie. Dupa amiaza, excursie cu autocarul la o crescatorie de perle, apoi popas in orasul Puket si deplasare in cel mai sudic punct al insulei (confluenta oceanelor Indian si Pacific) pentru apusul de soare.      Cina si cazare in Insula Phuket.
ZIUA 10 (mic dejun). Deplasare pe autostrada la Penang cu popasuri (cate 1 ora) in orasele Trang (Thailanda) si Alor Setar (Malayesia).                                                                                       Cina si cazare in Insula Penang.
ZIUA 11 (mic dejun). Excursie de  ½ zi-turul insulei cu autocarul si popas in Georgetown (capitala insulei). Dupa amiaza plaja si baie in ocean.                                                                        Cina si cazare in Insula Penang.
ZIUA 12 (mic dejun). In Penang se viziteaza Templul serpilor si Rezervatia de fluturi. Deplasare (350 km) in capitala Malaysiei cu vizita Parcul pasarilor (dupa ce se iese din insula Penang).                                                                                                               Cazare in Kuala Lumpur.
ZIUA 13 (mic dejun).Tur Kuala Lumpur cu autocar, opriri la:Turnul Telecomunicatiilor(421 m, urcare),Turnurile gemene Petronas(urcare), China Town si Muzeul de Arta Islamica al Malaysiei. Shopping. Seara, cina malayesiana cu program artistic.           Cazare in Kuala Lumpur.
ZIUA 14 (mic dejun). Excursie (25 km de Kuala Lumpur), in Putrajaya (cel mai nou si modern orasel al Malaysiei cu numeroase parculete si canale ca-n Venetia) se viziteaza moscheea Putra si optional plimbare cu barca pe canale. Deplasare in orasul Malacca(pe malul oceanului), se viziteaza Fort A Famosa si Piata Stadhuys.                                                                      Cazare la frontiera cu Singapore in zona Johor(Malaysia).
ZIUA 15 (mic dejun). Tur (3 ore) Singapore cu autocarul cu opriri la Moscheea si Palatul Sultanului + statuia Merlioni (simbolul orasulu). Excursie cu autocarul in Insula Sentosa(se asigura transport cu trenuletul si bilete intrare la Underwater World-acvariu cu peste 2500 de vietati marine vazute dintr-un tunel transparent lung de 80m+show, seara, de sunet si lumini la fantani).                              Cazare in Singapore.
ZIUA 16 (mic dejun). Timp liber sau optional (130 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 150 €-daca se achita in excursie), excursie (include: transfer cu autocarul hotel-port-hotel, bilet vapor+turul insulei cu autocar si ghid local) de 1 zi (viza se obtine la frontiera si fiecare turist plateste aprox. 25 usd) in Indonesia (Insula Batam-zona comerciala libera)-se viziteaza marea moschee Mesjud Raya si templul budist Maha Vihara Duta Maitreya+shopping. Obs. -vapor Singapore -Batam =45 min.                Cazare in Singapore.
ZIUA 17 (mic dejun). Timp liber (eliberarea camerelor-cel tarziu la ora 12) in zona Orchard Road (principala strada comerciala)-River Side (zona coloniala cu zgarie nori, muzee, teatre, restaurante, atractii turistice)-farfuria zburatoare (panorama asupra insulei). Transfer la aeroport.
Pt. plecarea din 20.02. ZIUA 18 (mic dejun). Decolare din Singapore spre Bucuresti la ora 1.30, sosire la Amsterdam la ora 8.00. Decolare spre Otopeni la ora 9.20. Sosire la Otopeni la ora 13.05.
Pt. plecarea din  03.03. ZIUA 18 (mic dejun). Decolare din Singapore spre Bucuresti la ora 23.05, sosire la Paris la ora 6.00. Decolare spre Otopeni la ora 10. Sosire la Otopeni la ora 13.55.
Pt. plecarea din  06.03. ZIUA 18 (mic dejun). Decolare din Singapore spre Bucuresti la ora 23.55, sosire la Frankfurt la ora 6.00. Decolare spre Otopeni la ora 10. Sosire la Otopeni la ora 13.25.
Pret:  1395 €+ 795 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania)  pentru : a)       taxe aeroport/securitate,transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pt prestatorii din strainatate de servicii turistice,in total=430 €; b)       13 programe turistice in zilele:3,4, 6 (excursia, croaziera cu cina),7,9,11,13(tur, cina), 14 (Putrajaya), 15 (tur, excursia in insula,  show de sunet si lumini), in total=365 €.   Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                                                                          Supliment single 450 €. La inscriere se achita minim 500 €.                                                                                                     Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 60 €. Grup minim 15 turisti.                                                                                             Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.  
PRETUL INCLUDE
: ●  servicii ghid roman si ghizi locali ;  ●  biletele de intrare la obiectivele turistice; · bilet avion Bucuresti - Amsterdam - Bangkok / Singapore - Amsterdam -Bucuresti; ●  transport cu autocar 2** cu aer conditionat; ·  7 cine si 15 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 4****; Obs. - viza de Thailanda se obtine la sosirea in Bangkok (trebuie o fotografie tip pasaport si fiecare turist achita aprox. 30 usd).
  Obs.- persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.       Inscrierile se fac incepand cu  03.05.2016 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.                                 Obs. - vezi si notele : 1-15, 17, 29-30.    Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul neparticiparii la  excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc 

Tariful include:

servicii ghid roman si ghizi locali ; - biletele de intrare la obiectivele turistice; - bilet avion Bucuresti Amsterdam Bangkok / Singapore Amsterdam Bucuresti; -transport cu autocar 2** cu aer conditionat; - 7 cine si 15 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 4***


Data postarii ofertei: 07 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!