Descopera Toata ALASKA Toata CANADA in 16 zile


4485 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit 2018 Toata ALASKA Toata CANADA
Circuit 2018 Toata ALASKA Toata CANADA
Circuit 2018 Toata ALASKA Toata CANADA
Circuit 2018 Toata ALASKA Toata CANADA
Circuit 2018 Toata ALASKA Toata CANADA
Circuit 2018 Toata ALASKA Toata CANADA
Circuit 2018 Toata ALASKA Toata CANADA
Circuit 2018 Toata ALASKA Toata CANADA
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit 2018 Toata ALASKA Toata CANADA tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


Toata ALASKA-Toata CANADA  16 zile

ZIUA 1 -Sambata, zbor spre Toronto. Orele de zbor si compania aeriana vor fi definitivate pana in 31.12.15.                                     Cazare in Toronto.

ZIUA 2   Se viziteaza Cascada Niagara (partea canadiana, apoi se trece frontiera din Canada in S.U.A si se viziteaza partea americana a cascadei).                                                                                                                                                                                  

 Cazare in Toronto.  

ZIUA 3  Tur (3 ore) Toronto cu ghid local. Timp liber. Ora 15-plecare din Toronto.                                                                                Cazare in Ottawa.

ZIUA 4  Tur (3 ore) Ottawa cu ghid local. Ora 14-plecare din Ottawa.                                                                                                     Cazare in Quebec.

ZIUA 5 Tur (4 ore) Quebec (include si vizita la Cascada Montmorency)cu ghid local. Timp liber. Ora 16-plecare din Quebec.       Cazare in Montreal.

ZIUA 6 Tur (3 ore) Montreal cu ghid local. Timp liber. Transfer la aeroport. Ora 18.25-decolare din Montreal.                               Cazare in Vancouver. 

ZIUA 7 Timp de 1.5 ore vom strabate stramtoarea Georgia prin insule Gulf. Croaziera la Victoria-tur cu ghid local, se viziteaza:: Parcul Beacon Hill, Piata Bastion, cladirile Parlamentului, Chinatown, Portul Inner si Hotelul Empress.Deplasare cu autocarul pe ruta Victoria - Nanaimo, apoi cu ferry-boat-ul Nanaimo - Vancouver.                                                                                                                                                                Cazare in Vancouver.

ZIUA 8 - Sambata. Transfer la aeroport. Ora 11.45-decolare spre Anchorage (sosire la 14.09). Se viziteaza Anchorage, apoi ne indreptam spre vasul de croaziera pe care ne vom imbarca.

ZILELE 8-15.       Cazare si 3 mese /zi (incepand cu cina si terminand cu mic dejun) pe vasul de croaziera. In decursul urmatoarelor 8 zile vom pleaca intr-o fantastica croaziera din Alaska (Anchorage) spre Vancouver. Ziua 8 - la ora 20.30-plecare din Anchorage. Cina si cazare pe vas ;Ziua 9 - la ora 15 se ajunge la ghetarul Hubbard, unde vasul stationeaza pana la ora 20 ;Ziua 10 - la ora 9.15 se ajunge in golful ghetarilor din Parcul National Alaska, unde vasul stationeaza pana la ora 19.30 ;Ziua 11 - la ora 7 se ajunge in Skagway, Alaska, unde vasul va stationa pana la ora 20.30 ;Ziua 12 - la ora 6.30 se ajunge in Juneau, Alaska - stationare pana la ora 16 ;Ziua 13 - la ora 10 se ajunge in Ketchikan - stationare pana la ora 18 ;Ziua 14 - navigare spre Vancouver ;Ziua 15 - la ora 7.30 se ajunge in Vancouver, unde se termina croaziera.  Excursii optionale (plata pe vas)  ● In ziua a 9-a-excursie de 3 ore in Alaska,la Centrul cultural-se pot afla lucruri interesante despre indigenii care au locuitin Alaska ;                        -excursie de 2 ore in salbaticie, unde se poate admira fauna si animalele salbatice. ● In ziua a 10-a-excursie de 8 ore,intr-o mica croaziera de-a lungul ghetarului. Priveliste mirifica, a ghetarului, muntilor si a salbaticiei. Pranz si bauturi incluse ;                         -excursie de 90 min cu elicopterul deasupra ghetarului. ● In ziua a 11-a-excursie tip rafting unde timp de 2.5 ore pe o barca gonflabila vom naviga pentru a admira fantastica zona din Skagway. Suc, branza, somon afumat si chipsuri ;                         -excursie de 2.5 ore spre cele mai spectaculoase privelisti, ideale spre a fi fotografiate;                         -excursie de 6 ore in Yukon la White Pass Summit Arrea. Pranz inclus;                         -excursie de 5 ore in Yukon cu jeep-ul in zonele in care cautatorii de aur au descoperit comori.Bauturi si snacks-incluse ;                         -excursie de 2 ore pentru a vizita, in Liarsville, unul din locurile renumite pentru « febra aurului ».Pranz (include somn gratinat, pui la cuptor, pilaf si multe altele);                         -excursie de 6.5 ore impreuna cu un fotograf profesionist in Chillkat Walley - zona splendita si ideala pentru fotografiat.Pranz la pachet.

In ziua a 12-a-excursie de 3 ore din ambarcatiune,balene,lei de mare si foci.Include Snacks si cafea ;                            -excursie de 90 min pentru a cunoaste enorma bogatie aurifera a zonei si de a prospecta teren aurifer.

In ziua a 13-a-excursie de 2 ore la Saxman Village, cu mici popasuri pentru fotografii, unde vom vedea colectia de totemuri si vom lua cunostinte despre istoria acestui mic orasel;                            -excursie de 3.5 ore pe un vas de pescuit crabi,aceleasi vase din emisiunea «Deadliest catch» de pe canalul Discovery ;                            -excursie de 2 ore adresata gurmanzilor ;unde ne vom infructa cu mancarurile specifice zonei;                            -excursie de 50 min cu un avion pentru a vedea fantastica zona .

ZIUA 15-Sambata (mic dejun).Ora 7.30-sosire in Vancouver (al treilea cel mai mare oras al tarii) -tur (3 ore) cu ghid local (Parcul Stanley -o oprire la cele 8 Totem Pole, Chinatown,etc.). Timp liber pentru cumparaturi si explorarea portului Inner. Dupa amiaza-transfer la aeroport.  

ZIUA 16-Duminica. Sosire in Romania

PRET:  2990 €  + 1495 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru : bilet avion Montreal-Vancouver, taxe aeroporturi, ghizii locali si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice.Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                                            Supliment single (inclusiv pe vapor) 695 €.  Supliment cabina (rezervare la cerere) exterioara (fara balcon) 395 €.                                                 Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 €. Grup minim 15 turisti.    La inscriere se achita minim 400 €.    Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.Tariful include:

servicii ghid roman; -  transport cu autocar / minibus  2** cu aer conditionat, parcari si taxe stradale ; - 7 cazari la hotel  3*(camere, pt 2 persoane,cu : TV, telefon si grup sanitar propriu cu dus) ; - 7 cazari (cabine interioare pt 2 persoane) pe vasul de croaziera 5* (3 mese /zi, incepand cu cina si terminand cu mic dejun).
Tariful nu include:

biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt acestea; - taxa de viza(aprox. 150 usd-in lei pentru S.U.A si 75 usd pentru Canada,se achita individual de catre client la filialele Bancii Transilvania si se pierd in cazul neacordarii vizei).


Data postarii ofertei: 12 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!