3505 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit ALASKA si CANADA august 2017
Circuit ALASKA si CANADA august 2017
Circuit ALASKA si CANADA august 2017
Circuit ALASKA si CANADA august 2017
Circuit ALASKA si CANADA august 2017
Circuit ALASKA si CANADA august 2017
Circuit ALASKA si CANADA august 2017
Circuit ALASKA si CANADA august 2017
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit ALASKA si CANADA august 2017 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


Toata ALASKA si CANADA   11 zile

   
ZIUA 1 -Joi, zbor spre Canada. Orele de zbor si compania aeriana vor fi definitivate pana in 30.11.15.                                           Cazare in Vancouver.
ZIUA 2 Timp de 1.5 ore vom strabate stramtoarea Georgia prin insule Gulf. Croaziera la Victoria-tur cu ghid local, se viziteaza:: Parcul Beacon Hill, Piata Bastion, cladirile Parlamentului, Chinatown, Portul Inner si Hotelul Empress.Deplasare cu autocarul pe ruta Victoria - Nanaimo, apoi cu ferry-boat-ul Nanaimo - Vancouver.                                                                                                                                                               
Cazare in Vancouver.
ZIUA 3 - Sambata. Transfer la aeroport. Ora 11.45-decolare spre Anchorage (sosire la 14.09). Se viziteaza Anchorage, apoi ne indreptam spre vasul de croaziera pe care ne vom imbarca.
ZILELE 3-10.       Cazare si 3 mese /zi (incepand cu cina si terminand cu mic dejun) pe vasul de croaziera. In decursul urmatoarelor 8 zile vom pleaca intr-o fantastica croaziera din Alaska (Anchorage) spre Vancouver.   Ziua 3 - la ora 20.30-plecare din Anchorage. Cina si cazare pe vas ; Ziua 4 - la ora 15 se ajunge la ghetarul Hubbard, unde vasul stationeaza pana la ora 20 ; Ziua 5 - la ora 9.15 se ajunge in golful ghetarilor din Parcul National Alaska, unde vasul stationeaza pana la ora 19.30 ; Ziua 6 - la ora 7 se ajunge in Skagway, Alaska, unde vasul va stationa pana la ora 20.30 ; Ziua 7 - la ora 6.30 se ajunge in Juneau, Alaska - stationare pana la ora 16 ; Ziua 8 - la ora 10 se ajunge in Ketchikan - stationare pana la ora 18 ; Ziua 9 - navigare spre Vancouver ; Ziua 10 - la ora 7.30 se ajunge in Vancouver, unde se termina croaziera.   Excursii optionale (plata pe vas)   ● In ziua a 4-a-excursie de 3 ore in Alaska,la Centrul cultural-se pot afla lucruri interesante despre indigenii care au locuitin Alaska ;                       
-excursie de 2 ore in salbaticie, unde se poate admira fauna si animalele salbatice.
-In ziua a 5-a-excursie de 8 ore,intr-o mica croaziera de-a lungul ghetarului. Priveliste mirifica, a ghetarului, muntilor si a salbaticiei. Pranz si bauturi incluse ;                        
-excursie de 90 min cu elicopterul deasupra ghetarului.
In ziua a 6-a-excursie tip rafting unde timp de 2.5 ore pe o barca gonflabila vom naviga pentru a admira fantastica zona din Skagway. Suc, branza, somon afumat si chipsuri ;                        
-excursie de 2.5 ore spre cele mai spectaculoase privelisti, ideale spre a fi fotografiate;                        
-excursie de 6 ore in Yukon la White Pass Summit Arrea. Pranz inclus;                        
-excursie de 5 ore in Yukon cu jeep-ul in zonele in care cautatorii de aur au descoperit comori.Bauturi si snacks-incluse ;                         -
excursie de 2 ore pentru a vizita, in Liarsville, unul din locurile renumite pentru « febra aurului ».Pranz (include somn gratinat, pui la cuptor, pilaf si multe altele);                        
-excursie de 6.5 ore impreuna cu un fotograf profesionist in Chillkat Walley - zona splendita si ideala pentru fotografiat.Pranz la pachet.
- In ziua a 7-a-excursie de 3 ore din ambarcatiune,balene,lei de mare si foci.Include Snacks si cafea ;                        
-excursie de 90 min pentru a cunoaste enorma bogatie aurifera a zonei si de a prospecta teren aurifer.
- In ziua a 8-a-excursie de 2 ore la Saxman Village, cu mici popasuri pentru fotografii, unde vom vedea colectia de totemuri si vom lua cunostinte despre istoria acestui mic orasel;                         -excursie de 3.5 ore pe un vas de pescuit crabi,aceleasi vase din emisiunea «Deadliest catch» de pe canalul Discovery ;                         -excursie de 2 ore adresata gurmanzilor ;unde ne vom infructa cu mancarurile specifice zonei;                         -excursie de 50 min cu un avion pentru a vedea fantastica zona .

ZIUA 10-Sambata (mic dejun).Ora 7.30-sosire in Vancouver (al treilea cel mai mare oras al tarii) -tur (3 ore) cu ghid local (Parcul Stanley -o oprire la cele 8 Totem Pole, Chinatown,etc.). Timp liber pentru cumparaturi si explorarea portului Inner. Dupa amiaza-transfer la aeroport.

ZIUA 11-Duminica. Sosire in Romania

PRET:  2525 €  + 980 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru : taxe aeroporturi, ghizii locali si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice.   Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                                            Supliment single (inclusiv pe vapor) 535 €.  Supliment cabina (rezervare la cerere) exterioara (fara balcon) 395 €.                                                     Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 €. Grup minim 15 turisti.    La inscriere se achita minim 1400 €.                      
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
· 
    Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single..   Inscrierile se fac începand cu 03.05.2016 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.                              
Asigurarea medicala e obligatorie.
   
Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(odata cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul neparticiparii la   excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.         .    
Acte necesare
 (se trimit la agentie cu minim 8 saptamani inaintea plecarii): pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania, o   fotografie color pe fond alb 5x5 cm, extras de cont cu minim 2000 USD, adeverinta de la locul de munca privind functia si salariul sau talonul   de pensie, copii dupa actele de proprietate(case, terenuri, masini, etc.), copie dupӑ cartea de identitate sau certificatul de nastere in cazul   copiilor, copie (in cazul patronilor) dupa actele societatii si ultimului bilant contabil, copie dupa certificatul de casatorie si alte dovezi care   arata ca nu e cazul de emigratie pentru job in S.U.A, etc. Obs. - este necesara prezenta personala la consulatul S.U.A pentru sustinerea unui   interviu la data si ora transmise de agentie.  

Tariful include:

servicii ghid roman; - transport cu autocar / minibus 2** cu aer conditionat, parcari si taxe stradale ; - 2 cazari la hotel 3*(camere, pt 2 persoane,cu : TV, telefon si grup sanitar propriu cu dus) ; - 7 cazari (cabine interioare pt 2 persoane) pe vasul de croaziera 5* (3 mese /zi, incepand cu cina si terminand cu mic dejun).
Tariful nu include:

biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt acestea; taxa de viza(aprox. 150 usd-in lei pentru S.U.A si 75 usd pentru Canada,se achita individual de catre client la filialele Bancii Transilvania si se pierd in cazul neacordarii vizei).


Data postarii ofertei: 08 Februarie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!