Descopera AMERICA de SUD cu Insotitor de grup in 17 zile


3170 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit America de Sud de Est 2017
Circuit America de Sud de Est 2017
Circuit America de Sud de Est 2017
Circuit America de Sud de Est 2017
Circuit America de Sud de Est 2017
Circuit America de Sud de Est 2017
Circuit America de Sud de Est 2017
Circuit America de Sud de Est 2017
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit America de Sud de Est 2017 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


BRAZILIA(Rio de Janeiro,Sao Paulo,Santos,Curitiba,Barajul Itaipu,Cascavel, Coasta Atlanticului:Caraguatatuba

 Ubatuba,Angra dos Reis,Paraty,Mangaratiba)-Cascada Iguazu -ARGENTINA (Buenos Aires,El Tigre, Posadas)  URUGUAY(Montevideo,Colonia,Trinidad,Salto)-PARAGUAY(Asuncion,Lacul Ypacarai,San Ignacio) 17 zile Obs. - pt. plecarea din 18.11.2016, compania aeriana va fi nominalizata pana in 30.06.2016!  
ZIUA 1-Ora 12.00, intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul la check in AIR FRANCE pentru destinatia PARIS. Decolare la ora 14.40, sosire, ora 16.50 la PARIS. Ora 23.20-decolare.
ZIUA 2 (mic dejun). Sosire la Buenos Aires, ora 09.05.Tur(5 ore)Buenos Aires (cu ghid local) cu vizitarea (la final) a zonei turistice Boca (ca Plaka in Atena sau Centrul Vechi in Bucuresti).Timp liber.      Cazare in Buenos Aires.
ZIUA 3 (mic dejun).Deplasare(30 km)cu ghid local in statiunea El Tigre-plimbare (o ora) cu salupa prin delta fluviului Parana si(optional) servirea pranzului.De la ora 14-timp liber (optional, Teatrul Colon-impresionant prin arhitectura interioara) in Buenos Aires. Cina traditionala cu program artistic (Sabor a tango).                           Cazare in Buenos Aires.
ZIUA 4 (mic dejun). Ora 7 -transfer in port si traversarea estuarului Rio de la Plata cu vaporul de la Buenos Aires la Colonia (Uruguay) -plimbare pietonala (o ora) prin vechiul oras colonial, apoi deplasare cu autocarul la Montevideo - tur (5 ore, din care 90 min. pt., optional,pranz si  shopping) cu ghid local. Timp liber. Cina traditionala cu program artistic (Candombe).  Cazare in Montevideo.
ZIUA 5 (mic dejun).Deplasare (450 km) la Salto cu popasuri (1 ora) in Trinidad si o ora la intrarea in Young (pentru, optional,  pranz). Cazare in Salto(Uruguay). 
ZIUA 6 (mic dejun). Se traverseaza fluviul Uruguay in Argentina. Se traverseaza Mesopotamia Argentiniana (teritoriul intre fluviile Uruguay si Parana) de la Salto-Posadas (640 km).                                                                                                      Cazare in Posadas (Argentina).
ZIUA 7 (mic dejun). Se traverseaza fluviul Parana in Encarnacion (Paraguay). Deplasare (340 km pana la Asuncion).  Popas (o ora) in San Ignacio (pentru, optional, pranz). Tur (2 ore) Asuncion cu ghid local.                                                                   Cazare in Asuncion (Paraguay).
ZIUA 8 (mic dejun).Se traverseaza Mesopotamia Paraguayana(teritoriul intre fluviile Paraguay si Parana) de la Asuncion la Foz de Iguazu(320 km). Popasuri (o ora) la Lacul Ypacarai si o ora (pe autostada) pt.,optional, pranz.Se traverseaza fluviul Parana(frontiera Ciudad del Este - Paraguay / Foz de Iguacu).                                                                                                                         Cazare in Foz de Iguazu (Brazilia).
ZIUA 9 (mic dejun).Se viziteaza (ghid local toata ziua) Barajul Itaipu, apoi partea braziliana a cascadei Iguazu. Cina traditionala braziliana cu program artistic.                                                                                                               Cazare in Foz de Iguazu.
ZIUA 10 (mic dejun).Se traverseaza fluviul Iguazu si frontiera in Argentina.Deplasare(30 km) cu autocarul-vizita (cu ghid local) partea argentiniana a cascadei Iguazu:circuitul inferior-apele cascadei se vad de jos in sus,circuitul superior-apele se vad de sus in jos si circuitul cu trenuletul +pietonal pe puntile peste ape la cascada Gatlejul Diavolului (Garanta del Diablo).                                 Cazare in Foz de Iguazu.
ZIUA 11 (mic dejun). Deplasare (600 km) la Curitiba. Popas (o ora) in Cascavel. Se trece prin Guarapuava. Tur by night (o ora) Curitiba cu ghid local.                                                                                                                                                                                                Cazare in Curitiba.
ZIUA 12 (mic dejun). Deplasare (380 km) pe autostrada la Sao Paulo, unde ghidul local ne insoteste (pana la plecare) pentru tur (3 ore) si shopping (Bvd. Paulista). Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.                                                               Cazare in zona Sao Paulo - Santos.
ZIUA 13 (mic dejun).Ghid local  (4 ore) in Santos. 3 ore  pentru  tur  +  vizite (Muzeul Cafelei  si Stadionul FC Santos - aici a jucat Pele). O ora pt. shopping.Deplasare (300 km) cu autocarul pe Coasta Atlanticului (popasuri, cate o ora, in Caraguatatuba si Ubatuba). Cazare in Paraty.
ZIUA 14 (mic dejun). Plimbare pietonala (o ora) in Paraty. Deplasare pe Coasta Atlanticului prin Angra dos Reis in Mangaratiba-Golful Sepetiba (croaziera 4 ore in insule, din care in 40 min. se viziteaza insula Jaguanum). Deplasare la Rio de Janeiro - popas la Stadionul Maracana (in renovare) si plimbare pietonala pe Sambadrom.                                                                                          Cazare in Rio de Janeiro.
ZIUA 15 (mic dejun).Ora 8-deplasare (ghid local toata ziua) cu autocarul in orasul vechi-tur pietonal (M-tirea Sao Bento-vizita interior, Piata Praca XV, Palatul Imperial, Biserica Candelaria),apoi cu trenuletul prin padurea tropicala Tijuca si urcare(scari/lift) pe muntele Corcovado la statuia lui Iisus (710 m)-panorama Rio de Janeiro. Deplasare cu autocarul pt urcare cu telecabina  pe stanca(400 m) Pao de Acucar(Capatana de Zahar)-alta panorama  a orasului.Sugestie- cina si show samba (muzica,dansuri) in Plataforma.         Cazare in Rio de Janeiro.
ZIUA 16  (mic dejun). Timp liber - plaja si baie sau cumparaturi in Botafogo Shopping Center. Ora 14-transfer la aeroport. Ora 16.40, decolare spre Paris.
ZIUA 17 - Sosire in Paris, ora 7.45. Decolare spre Bucuresti, ora 10.05. Sosire, Otopeni, ora 13.55.

Pret: 2295 €,  se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                              Supliment single 595 €.

La inscriere se achita minim  1000 є.                                                                                       Copiii sub 12 ani (neimpliniti)  au o reducere de 100 €. Grup minim 25 turisti.                                                                             Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. PRETUL INCLUDE: ·  servicii ghid roman si ghizi locali;  ·  bilet avion Bucuresti-Londra-Buenos Aires / Rio de Janeiro- Londra -Bucuresti;  ● 14 cazari cu mic dejun (deoarece in tarile respective nu sunt organisme specializate in clasificarea structurilor de cazare, le descriem ca  avand camere, pt 2 persoane,cu:TV,aer conditionat si grup sanitar propriu cu dus,iar pana in 31.08'13 vor fi nominalizate);· transport cu autocar 2 * cu aer conditionat. Pretul nu include(se achita obligatoriu la agentia din Romania) = 875 €, pentru: a) taxele de : aeroport / securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport, ferryboat (Argentina-Uruguay) si de poduri peste fluvii (Parana, Uruguay, Iguazu); b) 3 cine traditionale cu program artistic  (Buenos Aires, Montevideo, Foz de Iguazu); c) 5 excursii in zilele:3 (El Tigre), 13-14 (Coasta Atlanticului), 14 (croaziera din Golful Sepetiba), 15(statuia lui Iisus) si 15(Capatana de zahar);        d) biletele de intrare la obiectivele turistice si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice.
   Înscrierile se fac începând cu 03.05.2016 şi se încheie când se ocupa ultimele locuri.        Asigurarea medicalӑ e obligatorie.  Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. Asigurarea medicala e obligatorie.


Data postarii ofertei: 08 Februarie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!