Descopera AMERICA de SUD cu Insotitor de grup in 23 zile


4645 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit AMERICA de SUD februarie - martie 2017
Circuit AMERICA de SUD februarie - martie 2017
Circuit AMERICA de SUD februarie - martie 2017
Circuit AMERICA de SUD februarie - martie 2017
Circuit AMERICA de SUD februarie - martie 2017
Circuit AMERICA de SUD februarie - martie 2017
Circuit AMERICA de SUD februarie - martie 2017
Circuit AMERICA de SUD februarie - martie 2017
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit AMERICA de SUD februarie - martie 2017 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


23 zile    PERU-Lacul Titicaca-BOLIVIA-PARAGUAY

BRAZILIA-Cascada Iguazu-ARGENTINA-URUGUAY
ZIUA 1-ora 3-intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul la check in KLM pentru destinatia Amsterdam. Decolare la ora 6 sosire, ora 8.05 la Paris. Ora 12.35-decolare spre Peru, sosire la ora 19.15 in Lima.                                                                                                              Cazare in Lima.
ZIUA 2 (mic dejun). Tur (5 ore) Lima cu ghid local, include si vizite la: catedrala, Manastirea St. Francisco si Muzeul de arta. Timp liber. Ora 20 - deplasare cu autocarul la hotel. Cina cu program artistic peruan.                                                                                                      Cazare in Lima.
ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare la Pisco. Optional, croaziera in insulele Ballestas-situate in Parcul National Paracas(foci, lei de mare, cormorali, pinguini, etc.).                                                                                                                                                                                                 Cazare in Nazca.
ZIUA 4 (mic dejun). Vizita Muzeul Civilizatie Nazca. Optional, survolarea cu avionul pentru observarea liniilor misterioase (vizibile doar din cer).                                                                                                                                                                                                         Cazare in zonaAbancay.
ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare pe ruta Andenes-Huarocondo si vizita(1 ora) ruinele fortaretei incase din Ollantaytambo. Deplasare (printr-o zona cu peisaje deosebite) pe valea sacra Urubamba (afluent al Amazonului) la Machu Pichu (fostul oras al incasilor, situat la 2430 m), vizita: Palatul Regal, Templul Soarelui, Palatul Printesei si Templul Lunii. Optional, urcare (nu se recomanda) pe culmea Huayna Pichu (cea mai frumoasa si fotografiata culme din Peru).                                                                                                                                       Cazare in Cuzco(3350 m).
ZIUA 6 (mic dejun). In Cuzco-vizita catedrala si Koricancha(templul Soarelui). In Pisac-vizita piata indiana. Deplasare spre Cuzco - vizita Tambo Machay (baia incasilor) si fortareata incasa Sacsayhuaman (exterior).                                                                                     Cazare in Cuzco.
ZIUA 7 (mic dejun). Plecare din Cuzco. Popas in cel mai inalt punct-La Raya, 4330 m. Deplasare pentru vizita : biserica din Andahuay- lillas-capela sixtina a Americii de Sud,ruinele incase Raqchi si Muzeul civilizatiei Pokara.                                                                Cazare in Arequipa.
ZIUA 8 (mic dejun). Se viziteaza : orasul Arequipa (situat la poalele Vulcanului El Misti), Canionul Colca (cel mai adanc din lume), Trecatoarea Condorilor si mormintele sapate in stanca.                                                                                                Cazare in Arequipa  sau Puno.
ZIUA 9 (mic dejun). In zona Puno-vizita Sillustani (mormintele in forma de cilindru) si Lacul Titicaca (lacul navigabil, la cea mai inalta altitudine din lume-3850 m)-plimbare cu barca la insulele plutitoare Uros (unice in lume).                                                        Cazare in Puno(Peru).
ZIUA 10 (mic dejun).Deplasare in Bolivia.Vizita Muzeul Catedralei (Copacabana)-cel mai important loc de pelerinaj din America de S. Vizita Insula Soarelui(Titicaca).Traversarea Lacului Titicaca cu bacul.Deplasare in La Paz(situat la 3800 m).                        Cazare in La Paz (Bolivia).
ZIUA 11 (mic dejun).  Tur (5 ore) capitalei Boliviei cu ghid local (inclusiv vizita Valea Lunii-peisaj selenar). Timp liber.Optional, cina cu program artistic bolivian.                                                                                                                                                                              Cazare in La Paz.
ZIUA 12 (mic dejun).  Vizita situl arheologic Tiahuanaco (Bolivia). Decolare spre Asuncion-tur cu ghid local.   Cazare in Asuncion (Paraguay).
ZIUA 13 (mic dejun). Se traverseazӑ Mesopotamia Paraguayana(teritoriul între fluviile Paraguay şi Parana) de la Asuncion la Foz de Iguazu(320 km). Popasuri (o orӑ) la Lacul Ypacarai şi o orӑ (pe autostradӑ) pt.,opţional, prânz.Se traverseazӑ fluviul Parana(frontiera Ciudad del Este - Paraguay / Foz de Iguacu).                                                                                                                                Cazare în Foz de Iguazu (Brazilia).
ZIUA 14 (mic dejun).Se viziteaza (ghid local toata ziua) Barajul Itaipu, apoi partea braziliana a cascadei Iguazu.  Cina traditionala braziliana cu program artistic.                                                                                                                     Cazare in Foz de Iguazu.
ZIUA 15 (mic dejun).Se traverseaza fluviul Iguazu si frontiera in Argentina.Deplasare(30 km) cu autocarul-vizita (cu ghid local) partea argen-tiniana a cascadei Iguazu:circuitul inferior-apele cascadei se vad de jos in sus,circuitul superior-apele se vad de sus in jos si circuitul cu trenuletul +pietonal pe puntile peste ape la cascada Gatlejul Diavolului (Garanta del Diablo). Transfer la aeroport-decolare spre Argentina. Cazare in Buenos Aires.
ZIUA 16 (mic dejun).  Tur(5 ore)Buenos Aires cu ghid local.Timp liber. De la ora 14-timp liber (optional, Teatrul Colon impresionant prin arhitectura interioara) in Buenos Aires.              Cina traditionala cu program artistic (Sabor a tango).                       Cazare in Buenos Aires.
ZIUA 17 (mic dejun). Optional, excursie cu vaporul la Montevideo.                                                                                          Cazare in  Buenos Aires.
ZIUA 18 (mic dejun). Deplasare(30 km)cu ghid local in statiunea El Tigre-plimbare (o ora) cu salupa prin delta fluviului Parana si(optional) servirea pranzului. Decolare spre Sao Paulo-tur si shopping (Bvd. Paulista).                                                        Cazare in zona Sao Paulo - Santos.
ZIUA 19 (mic dejun).Ghid local  (4 ore) în Santos- o ora pt. shopping  si 3 ore  pentru  tur  +  vizite (Muzeul Cafelei  si Stadionul FC Santos - aici a jucat Pele). Deplasare (300 km) cu autocarul pe Coasta Atlanticului (popasuri,cate o ora,in Caraguatatuba si Ubatuba).  Cazare in Paraty.
ZIUA 20 (mic dejun). Plimbare pietonalӑ (o ora) in Paraty. Deplasare pe Coasta Atlanticului prin Angra dos Reis in Mangaratiba-Golful Sepetiba (croazierӑ 4 ore in insule, din care in 40 min. se viziteaza insula Jaguanum). Deplasare la Rio de Janeiro-popas la Stadionul Maracana (in renovare) si plimbare pietonala pe Sambadrom.                                                                                                  Cazare in Rio de Janeiro.
ZIUA 21 (mic dejun).Ora 8-deplasare (ghid local toatӑ ziua) cu autocarul in orasul vechi-tur pietonal (M-tirea Sao Bento-vizita interior, Piata Praca XV, Palatul Imperial, Biserica Candelaria),apoi cu trenuletul prin padurea tropicala Tijuca si urcare(scari/lift) pe muntele Corcovado la statuia lui Iisus (710 m)-panorama Rio de Janeiro. Deplasare cu autocarul pt urcare cu telecabina  pe stanca(400 m) Pao de Acucar(Capaţana de Zahar)- panorama a orasului.Sugestie-cina si show samba(muzica,dansuri) in Plataforma.                                             Cazare in Rio de Janeiro.
ZIUA 22 (mic dejun).Deplasare la Stadionul Maracana (vizita din exterior), plimbare pietonala pe Sambadrom,vizita plaja Ipanema. Timp liber baie si plaja pe Copacabana sau shopping in Rio Sul (Botafogo Shopping Center).Transfer la aeroport. Ora 16.40, Decolare spre Paris.
ZIUA 23 - Sosire Paris, ora 07.40. Ora 10.05, zbor spre Bucuresti. Sosire in Otopeni, ora 13.55.
Pret: 2850 + 1795(se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru (a-e): a) taxele de : aeroport / securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport si de poduri peste fluvii (Parana si Iguazu); b) 2 cine traditionale cu program artistic  (Buenos Aires si Foz de Iguazu); c) 5 excursii in zilele:18 (El Tigre), 19-20 (Coasta Atlanticului), 20 (croaziera din Golful Sepetiba), 21 (statuia lui Iisus) si 21 (Capatana de zahar); d) ghizi locali, biletele de intrare la obiectivele turistice (fara Peru) si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice; e) biletele de avion:La Paz - Asuncion, Foz de Iguazu - Buenos Aires si Buenos Aires - Sao Paulo. Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).     La inscriere se achita minim  1000 є.       Copiii sub 12 ani (neimpliniti)  au o reducere de 300 €. Grup minim 15 turisti.                                    Supliment single 595 €.          Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. PRETUL INCLUDE: ·  servicii ghid roman si ghizi locali;  ·  bilet avion Bucuresti-Lima / Rio de Janeiro-Bucuresti;  ● 21 cazari (similar 3*) cu mic dejun (deoarece in tarile respective nu sunt organisme specializate in clasificarea structurilor de cazare, le     descriem ca  avand camere pt 2 persoane, cu: TV,aer conditionat si grup sanitar propriu cu dus,iar pana in 30.11'15 vor fi nominalizate);  · transport cu autocar/minibuz 2 * cu aer conditionat.
   Obs.-persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.     Inscrierile se fac incepand cu 1.06.'15 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.  Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la    excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.  


Tariful include:

servicii ghid roman si ghizi locali; - bilet avion Bucuresti-Lima / Rio de Janeiro-Bucuresti; -21 cazari (similar 3*) cu mic dejun (deoarece in tarile respective nu sunt organisme specializate in clasificarea structurilor de cazare, le descriem ca avand camere pt 2 persoane, cu: TV,aer conditionat si grup sanitar propriu cu dus,iar pana in 30.1115 vor fi nominalizate); - transport cu autocar/minibuz 2 * cu aer conditionat.


Data postarii ofertei: 08 Februarie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!