Descopera Anglia BELGIA OLANDA cu insotitor de grup in 9 zile


995 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit Anglia BELGIA OLANDA august 2017
Circuit Anglia BELGIA OLANDA august 2017
Circuit Anglia BELGIA OLANDA august 2017
Circuit Anglia BELGIA OLANDA august 2017
Circuit Anglia BELGIA OLANDA august 2017
Circuit Anglia BELGIA OLANDA august 2017
Circuit Anglia BELGIA OLANDA august 2017
Circuit Anglia BELGIA OLANDA august 2017
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit Anglia BELGIA OLANDA august 2017 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


ANGLIA (Londra, Oxford, Stonehenge, Greenwich

Casa Shakespeare, Windsor) - BELGIA - OLANDA   

traversarea Canalului Manecii cu ferryboat-ul     9 zile

 
ZIUA 1 - Sambata, ora 6.30 intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni - check in Blue Air pentru destinatia Londra. Decolare la ora 8.25. Sosire la Londra la 9.50. Tur Londra pe traseul: Turnul Londrei, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Hyde Park, Catedrala St. Paul, Big Ben.                                                                             Cazare in LONDRA.
ZIUA 2 (mic dejun). Se viziteaza (intrare libera) Galeriile Nationale si British Museum. Timp liber. Muzeul figurilor de ceara Madame Tussaud, etc. Timp liber.                                                                                           Cazare in LONDRA.
ZIUA 3 (mic dejun). Excursie la Stratford-upon-Avon. Se viziteaza Casa natala si mormantul W. Shakespare de la Trinity Church. La Oxford, vizita Colegiile (exterior).Timp liberin Londra.                                          Cazare in LONDRA.
ZIUA 4 (mic dejun). Optional (aprox. 10 £), excursie la GREENWICH cu vaporasul pe Tamisa - se viziteaza: Muzeul Maritim, Observatorul astronomic, Meridianul Zero.Timp liber - shopping.                                     Cazare in LONDRA.
ZIUA 5 (mic dejun). Excursie la: Castelul Windsor, Stonehenge si catedrala Salisbury (cea mai inalta din Marea Britanie). Deplasare la Dover-traversarea Canalului Manecii cu ferryboat-ul la Calais.                                          Cazare in Calais.
ZIUA 6 (mic dejun).Deplasare la Brugge(vizita centru,plimbari cu vaporasul).La Rotterdam popas (90min) in zona centrala. Vizita(exterior)Tribunalul International din Haga. In Delft-shopping in centrul de portelan.         Cazare in Amsterdam.
ZIUA 7 (mic dejun). Tur Amsterdam pe traseul: Piata Dam, Palatul Regal, Gara centrala, Piata Waterloo, Canalul Amstel. Timp liber. Sugestii : Muzeul National, SHOPPING, (centrul de bijuterii), plimbare cu vaporasul pe canale (aprox. 10 €). Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.                                                                                                 Cazare in Amsterdam.
ZIUA 8 (mic dejun). Deplasare la Waterloo - se viziteaza monumentul marii batalii. Tur Bruxelles pe traseul : Catedrala St. Michel, Cartierul Laeken, Palatul de Justitie, Basilica Sacre Coeur, Platoul Heysel (vizita, 2 ore, Atomium si Mini Europa). Tur pietonal in Bruxelles : Piata Spaniei, Manneken Pis, Grand Place, Galeriile St. Houbert. Timp liber, shopping. 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.                                                                                                              Cazare in Bruxelles.
ZIUA 9-Duminica (mic dejun). Timp liber. Transfer la aeroport. Ora 18.40-decolare din Bruxelles, sosire la ora 22.25 la Aeroportul Otopeni.

Pret: 750 € (include excursiile,fara biletele de intrare,la: Castelul Windsor-20 €, Stonehenge-45 €,

                                                                                                         Oxford-20 €, Shakespeare-50 €)

                   plus 245 €  (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru taxe aeroport/securitate / check-in, transfer aeroport - hotel - aeroport, ferryboat Dover - Calais.

 

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                                  Supliment single 330 €.

La inscriere se achita minim 300€.                                                               Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 30 €.

Grup minim 25 turisti.                                          Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.


Tariful include:

servicii ghid roman; - 7 cazari cu mic dejun in hotel 3*** si o cazare cu mic dejun la hotel 2** in Calais ; - transport avion Bucuresti Londra/Bruxelles Bucuresti ; - transport (fara zilele : 2 si 4) cu autocar 2** cu aer conditionat; - excursiile la : Shakespeare, Oxford, Castelul Windsor si Stonehenge ; - 1 bagaj (in cala avionului) de maxim 32 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg.
Tariful nu include:

biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt acestea.


Data postarii ofertei: 07 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!