Descopera Anglia cu insotitor de grup in 7 zile


845 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit Anglia iulie 2018
Circuit Anglia iulie 2018
Circuit Anglia iulie 2018
Circuit Anglia iulie 2018
Circuit Anglia iulie 2018
Circuit Anglia iulie 2018
Circuit Anglia iulie 2018
Circuit Anglia iulie 2018
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit Anglia iulie 2018 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


Anglia  7 zile 

Londra, Liverpool, Cambridge, Oxford, Casa Shakespeare,

Greenwich, castelele Windsor si Warwick, Stonehenge, Chester

 

ZIUA 1 - Sambata, ora 6 intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni - check in Blue Air pentru destinatia Londra.  Decolare ora 8. Ora 9.20 sosire la Londra. Vizita Castelul Windsor. In CAMBRIDGE se viziteaza (Colegiile si Muzeul Fitzwilliam). Transfer la hotel cu autocarul.                                                                Cazare in zona Birmingham-Warwick.

ZIUA 2 (mic dejun). Vizita CHESTER (centrul istoric- unic prin fortificatiile romane ramase intacte). Tur LIVERPOOL pe ruta: Catedrala Anglicana (cea mai mare din lume), Portul, Docurile, marturii Beatles si popas (90 min) in centru.Cazare in zona Birmingham-Warwick.

ZIUA 3 (mic dejun). Vizita Castelul Warwick. Deplasare la Stratford - upon - Avon (orasul natal al lui W. Shakespeare), vizita Casa natala si Mormantul de la Trinity Church. Deplasare la OXFORD-vizita colegiile (exterior).Tur LONDRA pe traseul: Turnul Londrei, Westminster Abbey, Parlamentul, Trafalgar Square, Hyde Park, Catedrala St. Paul.Cazare in Londra.

ZIUA 4 (mic dejun). Se viziteaza (intrare fara plata) British Museum si Galeriile Nationale. Timp liber. Sugestii : shopping, Muzeul figurilor de ceara Madame Tussaud etc.                                                                                 Cazare in Londra.

ZIUA 5 (mic dejun). Optional (aprox. 10 £), plimbare cu vaporasul pe Tamisa la Greenwich. Se pot vizita: Muzeul Maritim, Observatorul Astronomic si Meridianul Zero. Dupa amiaza timp liber.                               Cazare in Londra.

ZIUA 6 (mic dejun). Timp liber.                                                                                                              Cazare in Londra.

ZIUA 7 Vineri (mic dejun). Excursie la Stonehenge si catedrala Salisbury (cea mai inalta din Marea Britanie) si de aici deplasare la aeroport. Ora 17.50 decolare. Sosire Bucuresti -Aeroportul Otopeni, ora 23.

Pret:   650 €  (include,fara biletele de intrare, excursia la Stonehenge in valoare de 45 €) + 195 € (se

    achita obligatoriu la agentia din Romania) pt taxe aeroport/securitate/check-in,transfer aeroport-hotel-aeroport si comision.

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                              Supliment single 230 €.

La inscriere se achita minim 350 €.                                                          Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 €.

Grup minim 25 turisti.                               Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.Tariful include:

servicii ghid roman ; - 6 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* ; - transport avion Bucuresti Londra Bucuresti; - transport (fara zilele 4-6) cu autocar 2** cu aer conditionat ; - 1 bagaj (in cala avionului) de maxim 32 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg.
Tariful nu include:

biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.


Data postarii ofertei: 07 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!