470 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit Athena CAP SUNION  PELOPONEZ august 2017
Circuit Athena CAP SUNION  PELOPONEZ august 2017
Circuit Athena CAP SUNION  PELOPONEZ august 2017
Circuit Athena CAP SUNION  PELOPONEZ august 2017
Circuit Athena CAP SUNION  PELOPONEZ august 2017
Circuit Athena CAP SUNION  PELOPONEZ august 2017
Circuit Athena CAP SUNION  PELOPONEZ august 2017
Circuit Athena CAP SUNION  PELOPONEZ august 2017
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit Athena CAP SUNION PELOPONEZ august 2017 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


Athena - CAP SUNION 

 

PELOPONEZ (Nafplio, Epidauros, Micene, Canalul Corint).

5 zile, din care in 2 zile se poate face plaja si baie in mare.

ZIUA 1 - Miercuri, ora 8.10 intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni - check in Aegean Airlines pentru destinatia Athena. Decolare ora 10.40. Sosire la Athena 12.15. Turul Athena cu autocarul pe traseul: Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piata Omonia cu opriri(vizite) la: Complexul ACROPOLE, Stadionul Olimpic si schimbarea garzii.                                                                                           Cazare in Athena.
ZIUA 2 (mic dejun). Optional, Croaziera pe Marea Egee (85 € - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii si 100 € - daca se achita in Grecia) cu oprire in insulele Egina, Poros, Hydra, cu pranz pe vapor (in insule se poate face plaja si baie in mare). Altfel timp liber in Atena.                                                               Cazare in Athena.
ZIUA 3 (mic dejun) Excursie in Peloponez. Oprire la Canalul Corint - lung de 6 Km, leaga Marea Egee de Marea Ionica. Se viziteaza EPIDAUROS - teatru antic in aer liber cu o acustica deosebita. Popas la Nafplio (oras port, de un pitoresc deosebit, cu stradute medievale). In MICENE (cea mai veche civilizatie greaca) se viziteaza  Cetatea antica MICENE si Mormantul lui AGAMEMNON (regele cetatii Micene). Optional (35 €- daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii si 45 € - daca se achita in Grecia), deplasare cu autocarul - Acropole in lumini de noapte si cina in PLAKA - la una din renumitele taverne, cu bucatarie traditionala, program folcloric grecesc si muzica de dans.                                                                                                                                    Cazare in Athena.
ZIUA 4 (mic dejun). Timp liber in Atena. Sugestii: Parcul Central, urcare cu telefericul pe Muntele Likavetus, Muzeul National de Arheologie, cumparaturi, plaja si baie in Marea Egee.                                      Cazare in Athena.
ZIUA 5 - Duminica (mic dejun). Excursie la Cap Sunion (Templul lui Poseidon). Transfer la aeroport. Prezentare la imbarcare - ora  15. Decolare din Athena, ora 17. Sosire la Otopeni, ora 18.45.

PRET : 325 (include excursiile in Peloponez = 40 € si Cap Sunion = 25 € ).

 

Obs. - preturile la excursiile Peloponez/Cap Sunion sunt stabilite prin comparatie cu pretul practicat de agentiile turism locale.                                                                          Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii).

 

Supliment single 90 €.                                                                              Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 25 €.

 

Grup minim 25 turisti.                                                                                                       La inscriere se achita minim 200 €.

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. 
Obs.-persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single. Inscrierile se fac incepand cu 18.01.10   si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.

Tariful include:

servicii ghid roman ; - 4 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** ; - bilet avion Bucuresti Athena Bucuresti ; - transport cu autocar 2** cu aer conditionat in zilele 1, 3 si 5 -excursiile in Peloponez si la Cap Sunion ; - 1 bagaj (in cala avionului) de maxim 32 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg.
Tariful nu include:

biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pentru acestea ; - taxe aeroport / securitate/check-in, transfer aeroport hotel aeroport si comision, in total =145 (se achita obligatoriu la agentia din Romania).


Data postarii ofertei: 09 Februarie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!