Descopera AUSTRALIA cu Insotitor de grup in 11 zile


3985 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit AUSTRALIA februarie - noiembrie 2017
Circuit AUSTRALIA februarie - noiembrie 2017
Circuit AUSTRALIA februarie - noiembrie 2017
Circuit AUSTRALIA februarie - noiembrie 2017
Circuit AUSTRALIA februarie - noiembrie 2017
Circuit AUSTRALIA februarie - noiembrie 2017
Circuit AUSTRALIA februarie - noiembrie 2017
Circuit AUSTRALIA februarie - noiembrie 2017
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit AUSTRALIA februarie - noiembrie 2017 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


AUSTRALIA    11 zile  

      
ZIUA 1-vineri, ora 18-intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul-check in AIR QUATAR pentru destinatia DOHA. Decolare, ora 17.25, sosire, ora 22.55 la Doha.
ZIUA 2 (mic dejun).Ora 00.50,decolare spre Singapore. Sosire la ora 13.20 in Singapore-tur (3 ore) cu ghid local.                                                                                                                                            Cazare in Singapore.
ZIUA 3 (mic dejun). Decolare (duminica) din Singapore spre Darwin, apoi spre Cairns. Cazare in Cairns (Australia).
ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare cu cataramanul la Marea Bariera de Corali pentru a vedea: pestii, coralii si alte vietuitoare marine.Posibilitate de scufundari.                                                                        Cazare in Cairns.
ZIUA 5 (mic dejun).Optional,excursie cu telefericul,pe deasupra padurii tropicale,la Kuranda, apoi se viziteaza parcul aborigen Tjapukai (posibilitate de  show cu dansuri aborigene). Decolare din Cairns spre Birsbane.                                                                                                                                        Cazare in Birsbane.
ZIUA 6 (mic dejun). Tur (2 ore) Birsbane cu ghid local, apoi popas (90 min) in centru. Deplasare la Gold Coast (popas o ora in centru).                                                                  Cazare in zona Grafton-Coffs Harbour.
ZIUA 7 (mic dejun).  Deplasare pe ruta Coffs Harbour - Port Macquerie - New Castle (popas o ora). Tur (2 ore) by night Sydney (cu ghid local).                                                                                         Cazare in Sydney.
ZIUA 8 (mic dejun). Intre orele 9-13 tur Sydney cu ghid local. Timp liber.Ora 16-deplasare (300 km) pe ruta Bowral-Goulburn.                                                                                                                         Cazare in Canberra.
ZIUA 9 (mic dejun). In Canberra se viziteaza (exterior) Catedrala si Primaria, apoi popas in centru. Ora 10.30-deplasare (690 km) pe ruta Albury-Wangaratta.                                    Cazare in Melbourne (Australia).
ZIUA 10 (mic dejun). Intre orele 9-13 tur Melbourne cu ghid local, apoi timp liber (in compania ghidului local care ne va insoti pana la aeroport la check in). Ora 23.55-decolare din Melbourne spre Doha.                                                              
ZIUA 11-luni, sosire la ora 6.20. Ora 8.25-decolare din Doha, sosire in Otopeni la ora 12.30.       
Pret: 2995 + 990 (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru (a-b):                                                              a) ghizii locali, taxa de viza (Australia) si taxele de frontiere; 

b) taxele de aeroport si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice;

 

 

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                               

Supliment single 490 є.

La inscriere se achita minim  1000 є.                                                       
Copiii sub 12 ani (neimpliniti)  au o reducere de 200 є. Grup minim 20 turisti.                                         
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
  
  Obs.-persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

Tariful include:

servicii ghid roman; -8 cazari cu mic dejun in hoteluri de (similar) 3*(camere, pt 2 persoane, cu : aer conditionat, TV si grup sanitar propriu cu dus); bilet avion Bucuresti-Doha-Singapore / Melbourne-Doha-Bucuresti; transport cu autocar/minibus 2 * cu aer conditionat.
Tariful nu include:

biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice(muzee, parcuri, asezaminte de cult,etc.) si nici ghizii pentru acestea.


Data postarii ofertei: 08 Februarie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!