350 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit autocar 2017 TURCIA si Insula RHODOS
Circuit autocar 2017 TURCIA si Insula RHODOS
Circuit autocar 2017 TURCIA si Insula RHODOS
Circuit autocar 2017 TURCIA si Insula RHODOS
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit autocar 2017 TURCIA si Insula RHODOS tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


Pe urmele a 3 din cele 7 minuni ale lumii" Toata TURCIA + Insula RHODOS   12 zile

Optional in 4 zile (3,5,7 si 11) se poate face plaja si baie in mare.
ZIUA 1 , ora 06 - prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).Ora 6.30-pe ruta Giurgiu-traversarea Bulgariei-Edirne. In Edirne-vizita Moscheea Selimiye.                      Cazare zona Kesan-Canakkale (Gelibolu).
ZIUA 2  (mic dejun). Se traverseaza Stramtoarea Dardanele (leaga M. Egee de M. Marmara). Plecare la TROIA, cu vizitarea Cetatii Troia si a Calului Troian. Deplasare la Bergama, vizitarea Pergamului (unde s-a inventat pergamentul). Deplasare in zona Kusadasi unde se viziteaza Colonia antica EFES si Templul ZEITEI ARTEMIS- una din cele 7 minuni ale lumii.                                                  Cazare in Kusadasi.
ZIUA 3  (mic dejun). Timp liber in Kusadasi (plaja, baie, optional-croaziera pe Marea EGEE).                                                    Cazare in Kusadasi.
ZIUA 4  (mic dejun). In zona Kusadasi se viziteaza Casa FECIOAREI MARIA si Mormantul SF. IOAN. Deplasare la  MILET unde se viziteaza cetatea greceasca.  In  Bodrum - vizita-Mausoleul din HALICARNAS - una din cele 7 minuni ale lumii. Cazare in Marmaris (Beldibi).
ZIUA 5  (mic dejun). croaziera in Insula Rhodos (COLOSUL din RHODOS - una din cele 7 minuni ale lumii) - deplasare pietonala (aprox. 2 ore) pe traseul : Piata martirilor evrei, Piata Hipocrates, str. Cavalerilor, portul Mandraki, apoi timp liber - sugestii (vizite individuale): shopping, castelul, muzeul de arheologie. Obs. - in Turcia se achita 15 є (taxa de port).                   Cazare in Marmaris (Beldibi).
ZIUA 6  (mic dejun). Deplasare la Pamukkale-vizita terasele de calcar, adevarate piscine de apa termala.                               Cazare in Antalya.
ZIUA 7  (mic dejun). In Antalya - plimbare pietonala in centrul comercial al orasului si in portul vechi. Timp liber: shopping, plaja, croaziera (optional)  pe Marea Mediterana.                                                                                                                                                            Cazare in Antalya.
ZIUA 8  (mic dejun). Deplasare la Aspendos - vizita la cel mai bine  conservat amfiteatru al lumii antice. Vizita Colonia antica Side (Templul lui Apollo si renumitul bazar). Popas la Cascada Manavgat. In Konya - vizita Mausoleul poetului mistic Rumi Mevlana-maestrul spiritual al ordinului dervisilor rotitori (loc sacru de pelerinaj).                                                                              Cazare in Cappadocia (Nevsehir - Derinkuyu).
ZIUA 9  (mic dejun). Deplasare la Uchisar - panorama asupra vaii plina de formatiuni vulcanice de impresionante si felurite forme. La Goreme se viziteaza bisericile crestine, pictate si cioplite in stanca. La Kaymakli se viziteaza orasul subteran.                                          Cazare in Cappadocia (Nevsehir-Derinkuyu).
ZIUA  10  (mic dejun). Plecare la Ankara, vizita Mausoleul lui Atatürk si Muzeul Civilizatiei vechi din Podisul Anatoliei. Deplasare la Istanbul-tur by night ( se trece peste podurile Bogazici-Bosfor si Galata sau Ataturk-Cornul de aur).                                        Cazare in Istanbul.
ZIUA 11  (mic dejun).Deplasare (fara autocar) pentru vizitare (3 ore) cu ghid local: Moscheea Albastra, Muzeul Sf. Sofia, Hipodromul, Palatul Topkapi (Haremul sultanului, Tezaurul, Palatul). Ora 13.30-croaziera( 90 min)  pe Bosfor. Shopping in Marele Bazar. Cazare in Istanbul.
ZIUA 12 (mic dejun). Traversarea Bulgariei-Ruse -Giurgiu.Sosire (in conditii normale de: vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 24, in Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).
Pret (include croaziera in RHODOS, in valoare de 25 ): 305 pt.: 26.04, 20.09,      320 pt.: 10.05, 24.05, 14.06, 6.09, 13.09, 340 pt.: 2.08, 9.08, 16.08, 23.08, 30.08, plus  45 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania)-pt.: ghid local (ziua 11), tur by night Istanbul, croaziera pe Bosfor, Side si Cascada Manavgat.     Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                           
Supliment single 195 €. La inscriere se achita minim 150 є.                                                       
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 30 €. Grup minim 25 turisti.                                       
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
 
  Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.        Inscrierile se fac incepand cu 03.05.2016 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.                 Asigurarea medicala este obligatorie.       Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul   neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.


Tariful include:

transport cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe (stradale, ferry-boat si pod); � -servicii ghid roman; -11 cazari cu mic dejun in hoteluri de (similar) 3* si 2* (camere, pt 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).
Tariful nu include:

biletele de intrare (pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc). In Turcia se achita (obligatoriu) 10 є/pers. pentru ghizii turci de escorta.


Data postarii ofertei: 12 Mai 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!