Descopera ANGLIA FRANTA cu insotitor de grup in 10 zile


525 euron pers/sejur Rezerva acum
Circuit autocar ANGLIA FRANTA 2018
Circuit autocar ANGLIA FRANTA 2018
Circuit autocar ANGLIA FRANTA 2018
Circuit autocar ANGLIA FRANTA 2018
Circuit autocar ANGLIA FRANTA 2018
Circuit autocar ANGLIA FRANTA 2018
Circuit autocar ANGLIA FRANTA 2018
Circuit autocar ANGLIA FRANTA 2018
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit autocar ANGLIA FRANTA 2018 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


10 zile  ANGLIA (Londra, Greenwich)

 FRANTA (Paris, Strasbourg, Versailles)

Munchen-NURENBERG-LUXEMBOURG-VIENA-SALZBURG    

  

 

ZIUA 1 - Vineri, ora 06, prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).Ora 6.30-plecare pe traseul Pitesti-Sibiu-Arad.                                               Cazare in zona Budapesta-Gyor.

ZIUA 2 (mic dejun). La Viena, scurt tur cu autocarul pe ringul vienez unde se vad: Muzeul de Arta, Observatorul astronomic, Statuia Radetzky, Opera, Piata Maria Tereza, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primaria, Burgtheatre, Universitatea. Dupa tur, popas o ora. In Salzburg-vizita (o ora) Gradinile Mirabell si Casa MOZART. La München - vizita: Primaria (exterior), Marienplatz si popas (o ora) la HOFBRAUHAUS (beraria de la 1589).   Cazare in Munchen.

ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare la Strasbourg unde se viziteaza : Parlamentul si Consiliul Europei (din exterior) apoi pietonal Cartierul Mica Franta si Catedrala.                                                                                            Cazare in Paris.

ZIUA 4 (mic dejun). Tur Paris cu autocarul pe traseul: Defense (cel mai nou cartier, cu zgarie-nori), Catedrala Notre-Dame, Gradinile Luxembourg, Universitatea Sorbona, Panteonul, Place Vendome, Opera, Biserica La Madeleine, Domul Invalizilor cu oprire in Cartierul MONTMARTRE(Basilica Sacre Coeur, Piata Pictorilor). Vizita Muzeul Louvre. Pachet turistic (include: transport autocar, ghid, taxe rezervari, bilete vapor si lift): croaziera pe Sena, urcare in Turnul Montparnasse (209 m)-panorama asupra orasului si tur by night Paris (Arcul de Triumf, Champs Elysses, Turnul Eiffel, Place de la Concorde).                                                                                               Cazare in Paris.

ZIUA 5 (mic dejun). Vizita : Versailles, Catedrala Notre Dame, Domul Invalizilor, Turnul Eiffel. Timp liber- shopping. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.                                                                                   Cazare in Paris.

ZIUA 6 (mic dejun).  Deplasare prin Eurotunel in Anglia, apoi la Greenwich - vizita: Muzeul Maritim, Observatorul Astronomic si Meridianul Zero. Plimbare cu vaporasul pe Tamisa (aprox.10 lire).  Tur Londra cu autocarul pe traseul : Turnul Londrei, Westminster Abbey,Trafalgar Square, Hyde Park,Catedrala ST. PAUL,Big Ben.Timp liber.Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.                                                                                                 Cazare in Londra.

ZIUA 7 (mic dejun). Se viziteaza (intrare gratuita) Galeriile Nationale si British Museum. Timp liber: Shopping, Muzeul figurilor de ceara, etc. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.                                                            Cazare in Londra.

ZIUA 8 (mic dejun). Traversarea Canalului Manecii cu ferryboat-ul din Anglia(Dover) in Franta(Calais).In Luxembourg se viziteaza Catedrala Notre Dame.                                                                      Cazare in zona Kaiserslautern-Mannhein.

ZIUA 9 (mic dejun) In Nurenberg-plimbare pietonala in centru la Schoner Brunnen (fantana frumoasa),  apoi vizita in exterior bisericile Sf. Sebald si Frauenkirche. Ora 11 - traversarea Austriei. Deplasare la Budapesta-tur prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta, Szabadsag sau Podul cu Lanturi).Cazare in Budapesta.

ZIUA 10-Duminica (mic dejun). Deplasare Arad-Sibiu-Pitesti. Sosire (in conditii normale de: vreme, trafic, formalitatile vamale,etc.),aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).

PRET: 420 + 105 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru (30 €+40 €+35 €): (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru (30 €+40 €+35 €): a) croaziera pe Tamisa si excursia la Greenwich =  30 € ;b) taxele pentru turisti si autocar de traversare a Canalului Manecii (Eurotunel si ferryboat) = 40 € ;

c) pachet turistic in Paris (croaziera pe Sena, tur by night si urcare in Turnul Montparnasse) = 35 €.

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                               Supliment single 200 €.

La inscriere se achita minim 200 €.                                                          Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 30 €.

Grup minim 25 turisti.                                          Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.Tariful include:

 servicii ghid roman ; -   transport  cu autocar 2* cu aer conditionat, taxe stradale si parcari; -    9 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2*(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).
Tariful nu include:

biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.


Data postarii ofertei: 11 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!