Descopera ANGLIA FRANTA cu insotitor de grup in 12 zile


585 euron pers/sejur Rezerva acum
Circuit autocar ANGLIA FRANTA iulie august 2017
Circuit autocar ANGLIA FRANTA iulie august 2017
Circuit autocar ANGLIA FRANTA iulie august 2017
Circuit autocar ANGLIA FRANTA iulie august 2017
Circuit autocar ANGLIA FRANTA iulie august 2017
Circuit autocar ANGLIA FRANTA iulie august 2017
Circuit autocar ANGLIA FRANTA iulie august 2017
Circuit autocar ANGLIA FRANTA iulie august 2017
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit autocar ANGLIA FRANTA iulie august 2017 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


ANGLIA(Londra, Greenwich, Oxford, Windsor)-FRANTA(Paris Versailles)-GERMANIA(Munchen, Koln, Nurnberg, Valea Rinului) LUXEMBURG-Bruxelles-Brugge-Viena-Salzburg        12 zile

 

ZIUA 1-miercuri,ora 06-prezentarea la imbarcare,Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).Ora 6.30-plecare pe ruta Pitesti-Sibiu-Arad. Cazare in zona Budapesta-Gyor.
ZIUA 2 (mic dejun). La Viena, scurt tur cu autocarul pe ringul vienez unde se vad: Muzeul de Arta, Observatorul astronomic, Statuia Radetzky, Opera, Piata Maria Tereza, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primaria, Burgtheatre, Universitatea. Dupa tur, popas o ora. In Salzburg se viziteaza (o ora) Gradinile Mirabell si Casa MOZART. In München - vizita: Primaria (exterior), Marienplatz si popas (o ora) la HOFBRAUHAUS(beraria de la 1589).               Cazare in Munchen.
ZIUA 3 (mic dejun). In Luxembourg se viziteaza  centrul vechi  si Catedrala Notre Dame.                        Cazare in Paris.
ZIUA 4 (mic dejun). Vizita Versailles.Tur Paris cu autocarul pe traseul: Defense (cel mai nou cartier, cu zgarie-nori), Catedrala Notre-Dame, Gradinile Luxembourg, Universitatea Sorbona, Panteonul, Place Vendome, Opera, Biserica La Madeleine, Domul Invalizilor cu oprire in Cartierul MONTMARTRE(Basilica Sacre Coeur, Piata Pictorilor). Pachet turistic (include: transport autocar, ghid, taxe rezervari, bilete vapor si lift): croaziera pe Sena, urcare in Turnul Montparnasse (209 m)-panorama asupra orasului si tur by night Paris (Arcul de Triumf, Champs Elysses, Turnul Eiffel, Place de la Concorde).                                                                                                Cazare in Paris.
ZIUA 5 (mic dejun). Se viziteaza: Catedrala Notre Dame, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Turnul Eiffel. Timp liber-shopping. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.                                                                                        Cazare in Paris.
ZIUA 6 (mic dejun). Deplasare prin Eurotunel in Anglia. Excursie cu autocarul la Greenwich - vizita: Muzeul Maritim, Observatorul Astronomic si Meridianul Zero. Croaziera pe Tamisa.Tur Londra cu autocarul pe traseul : Turnul Londrei, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Hyde Park, Catedrala ST. PAUL, Big Ben.                                  Cazare in Londra.
ZIUA 7 (mic dejun). Excursie la Castelul Windsor. Excursie la Stratford-upon-Avon se viziteaza Casa natala si Mormantul ale lui W. Shakespeare de la Trinity Church. Vizita Oxford.                                                                           Cazare in Londra.
ZIUA 8 (mic dejun). Se viziteaza (intrare gratuita) Galeriile Nationale si British Museum. Timp liber: Shopping, Muzeul figurilor de ceara, etc. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.                                                                 Cazare in Londra.
ZIUA 9 (mic dejun). Traversarea Canalului Manecii cu ferry-boat-ul. Popas in Brugge (o ora). Tur Bruxelles cu autocarul pe traseul: Catedrala St. Michel, Cartierul Laeken, Palatul de Justitie, Basilica Sacre Cœur cu oprire la Platoul Heysel  (vizita in exterior Atomium si Minieuropa) apoi tur pietonal : Piata Spaniei, Manneken Pis, Grand Place, Galeriile St. Hubert. Timp liber in centru. Ora 21-plecare cu autocarul la hotel.                                                              Cazare in zona Bruxelles - Liege.
ZIUA 10 (mic dejun). Vizita Domul din Koln. Excursie pe Valea Rinului (Koblenz-Bingen) - de pe un mal sau altul al Rinului se admira legendara stanca Loreley.                                                                                                           Cazare in Nurnberg.
ZIUA 11 (mic dejun). In Nurenberg-plimbare pietonala in centru la Schoner Brunnen (fantana frumoasa),  apoi vizita in exterior bisericile Sf. Sebald si Frauenkirche. Ora 11-plecare. Traversarea Austriei. Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta, Szabadsag sau Podul cu Lanturi).                                Cazare in Budapesta.
ZIUA 12-duminica (mic dejun). DeplasareArad-Sibiu-Pitesti. Sosire(in conditii normale de: vreme, trafic, formalitatile va-male, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).
PRET: 435 + 150 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru (40 €+35 €+75 €): a) taxele pentru turisti si autocar de traversare a Canalului Manecii (Eurotunel si ferryboat) = 40 € ;

b) pachet turistic in Paris (croaziera pe Sena, tur by night si urcare in Turnul Montparnasse) = 35 €.

c) croaziera pe Tamisa,excursiile (fara biletele de intrare) la: Oxford,Shakespeare (Stratford),Windsor, Greenwich si Valea Rinului = 75 € .

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                                         Supliment single 230 €.

 

La inscriere se achita minim 200 €.                                                          Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 30 €.

 

Grup minim 25 turisti.                                          Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE: ·    servicii ghid roman; ·    transport cu autocar 2* cu aer conditionat, taxe stradale si parcari; ·        11 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 2**(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus). Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.
 Obs. - persoanele care se inscriu singure si pt. care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single. Inscrierile se fac incepand cu 03.05.2016 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.    Obs-vezi notele : 1-15, 17-20, 22 si 27.   Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. 

Tariful include:

servicii ghid roman; - transport cu autocar 2* cu aer conditionat, taxe stradale si parcari; - 11 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 2**(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).
Tariful nu include:

biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.


Data postarii ofertei: 13 Februarie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!