620 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit autocar ANGLIA iulie august 2018
Circuit autocar ANGLIA iulie august 2018
Circuit autocar ANGLIA iulie august 2018
Circuit autocar ANGLIA iulie august 2018
Circuit autocar ANGLIA iulie august 2018
Circuit autocar ANGLIA iulie august 2018
Circuit autocar ANGLIA iulie august 2018
Circuit autocar ANGLIA iulie august 2018
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit autocar ANGLIA iulie august 2018 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


ANGLIA(Londra, Oxford, Shakespeare, Chester, Liverpool, Stonehenge, Cambridge castelele Warwick si Windsor)-GERMANIA(Munchen, Koln, Nurenberg)-Luxemburg Bruxelles-Brugge-traversarea Canalului Manecii (Eurotunel si ferryboat)              12 zile

 

ZIUA 1 Miercuri, ora 06-prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).Ora 6.30-plecare pe ruta Pitesti-Sibiu-Arad. Cazare in zona Budapesta-Gyor.

ZIUA 2 (mic dejun). La Viena, scurt tur cu autocarul pe ringul vienez unde se vad: Muzeul de Arta, Observatorul astronomic, Statuia Radetzky, Opera, Piata Maria Tereza, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primaria, Burgtheatre, Universitatea. Dupa tur, popas 1 ora. In  Salzburg se viziteaza (1 ora) Gradinile Mirabell si Casa MOZART. La München - vizita Primaria (exterior), Marienplatz si popas (o ora) la HOFBRAUHAUS (beraria de la 1589).Cazare in Munchen.

ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare la Luxembourg-vizita centrul istoric si Catedrala Notre Dame.         Cazare in  Calais.

ZIUA 4 (mic dejun). Se traverseaza Canalul Manecii prin Eurotunel. Vizita Castelul Warwick. In Stratford-upon-Avon, vizita Mormantul si Casa natala ale lui W. Shakespeare de la Trinity Church.      Cazare in zona Chester-Liverpool.

ZIUA 5 (mic dejun). Vizita ruinele romane de la Chester. In Liverpool se viziteaza : Catedrala Anglicana (cea mai mare din lume), docurile, centrul istoric, marturii Beatles (statuia lui John Lenon si statuia grupului). Timp liber. Ora 16-deplasare la Oxford (vizita o ora).                                                                                                                                 Cazare in Londra.

ZIUA 6  (mic dejun). Vizita: Castelul Windsor, Stonehenge si Cambridge.Tur Londra cu autocar pe traseul: Turnul Londrei, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Hyde Park, Catedrala ST. PAUL, Big Ben.                             Cazare in Londra.

ZIUA 7 (mic dejun). Se viziteaza (intrare gratuita) British Museum si Galeriile Nationale. Timp liber: Shopping, Muzeul figurilor de ceara, etc. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.                                                               Cazare in  Londra.

ZIUA 8 (mic dejun). Plimbare cu vaporasul pe Tamisa (aprox.10 lire) la Greenwich(fara biletele de intrare)-vizita: Muzeul Maritim, Observatorul Astronomic si Meridianul Zero. Timp liber. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.Cazare in Londra.

ZIUA 9 (mic dejun). Traversarea Canalului Manecii cu ferry-boat-ul. Popas in Brugge (o ora). Tur Bruxelles cu autocarul pe traseul: Catedrala St. Michel, Cartierul Laeken, Palatul de Justitie, Basilica Sacre Cœur cu oprire la Platoul Heysel  (vizita in exterior Atomium si Minieuropa), apoi tur pietonal : Piata Spaniei, Manneken Pis, Grand Place, Galeriile St. Hubert. Timp liber in centru. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.                                Cazare in zona Bruxelles-Liege.

ZIUA 10 (mic dejun). Vizita Domul din Koln, apoi deplasare pe Valea Rinului (Koblenz-Bingen) - de pe un mal sau altul al Rinului se admira legendara stanca Loreley.                                                                                         Cazare in Nurenberg.

ZIUA 11 (mic dejun). In Nurenberg-plimbare pietonala in centru la Schoner Brunnen (fantana frumoasa),  apoi vizita in exterior bisericile Sf. Sebald si Frauenkirche.  Ora 11-plecare . Traversarea Austriei. Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta, Szabadsag sau Podul cu Lanturi).          Cazare in Budapesta.

ZIUA 12-Duminica (mic dejun). Deplasare Ungaria- Arad-Sibiu-Pitesti. Sosire in Bucuresti (in conditii normale de: vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.) aprox. ora 23 in Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).

PRET: 550 +  70 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru (40 € + 30 €):a)     taxele pt. turisti si autocar de traversare a Canalului Manecii (Eurotunel si ferryboat) = 40 € ;b)     excursia la Greenwich si croaziera pe Tamisa = 30 €. 

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                                Supliment single 280 €.

La inscriere se achita minim 200 €.                           Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 €.

Grup minim 25 turisti.                               Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.Tariful include:

servicii ghid roman; -  transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari; -  11 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2*(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).
Tariful nu include:

biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice(muzee,asezaminte de cult,etc.) si nici ghizii pt. acestea.


Data postarii ofertei: 11 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!