Descopera BENELUX GERMANIA cu insotitor de grup in 9 zile


445 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit autocar BENELUX GERMANIA 2018
Circuit autocar BENELUX GERMANIA 2018
Circuit autocar BENELUX GERMANIA 2018
Circuit autocar BENELUX GERMANIA 2018
Circuit autocar BENELUX GERMANIA 2018
Circuit autocar BENELUX GERMANIA 2018
Circuit autocar BENELUX GERMANIA 2018
Circuit autocar BENELUX GERMANIA 2018
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit autocar BENELUX GERMANIA 2018 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


BENELUX(Luxembourg, Bruxelles, Brugge, Waterloo Haga, Amsterdam, Rotterdam, Delft) - GERMANIA (Munchen,

Bonn, Koln, Frankfurt, Nurenberg, Valea Rinului )       9 zile
ZIUA 1,ora 06-prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR). Ora 6.30-deplasare pe traseul Pitesti- Sibiu-Arad.                      Cazare in zona Budapesta-Gyor.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare pe autostrada. In München se viziteaza: Domul, Primaria, Marienplatz, HOFBRAUHAUS (beraria de la 1589).                                                       Cazare in zona Mannhein-Kaiserslautern.

ZIUA 3 (mic dejun). In LUXEMBOURG - vizita centrul istoric si Catedrala Notre Dame. Tur Bruxelles cu autocarul pe traseul: Catedrala St. Michel, Cartierul Laeken, Palatul de Justitie si Basilica Sacre Cśur, apoi tur pietonal : Piata Spaniei, Manneken Pis, Grand Place, Galeriile St. Hubert. Timp liber. Ora 21-deplasare cu autocarul la hotel.                                                                                                                              Cazare in Bruxelles.

ZIUA 4  (mic dejun). Deplasare la Platoul Heysel (vizita Atomium si Minieuropa). Excursie la : Anvers (Antwerpen)-vizita, o ora, (Catedrala, Primaria), Gent-vizita, o ora (Catedrala, Primaria) si Brugge-vizita centru, plimbari cu vaporasul. Ora 21-plecare din Brugge.                                                                                                               Cazare in Bruxelles.

ZIUA 5  (mic dejun). Excursie la Waterloo- vizita monumentul marii batalii. La Rotterdam-popas 90 min. in zona centrala. In Delft-shopping la centrul de portelan. Vizita (exterior) Tribunalul International din Haga.         Cazare in Amsterdam.

ZIUA 6  (mic dejun). Tur Amsterdam cu autocarul pe traseul: Piata Dam, Palatul Regal, Gara centrala, Piata Waterloo, Canalul Amstel. Apoi shopping (centrul de bijuterii), plimbare ( 1 ora) cu vaporasul pe canale si vizita Muzeul National. Timp liber.Ora 17.30-deplasare (240 km) spre Germania.                                                 Cazare in zona Koln.

ZIUA 7 (mic dejun). In Koln se viziteaza Domul (inclus in top - 100 minuni ale lumii). In Bonn - vizita Casa natala Bethoven.  Deplasare pe Valea Rinului (Bingen - Koblenz) unde, de pe un mal sau altul, se admira legendara stanca Loreley. In Frankfurt (orasul zgarie-norilor)-vizita Casa natala Gothe.                                           Cazare in Nurenberg.

ZIUA 8 (mic dejun).In Nurenberg - plimbare pietonala in centru la:Schoner Brunnen (fantana frumoasa), bisericile Sf. Sebald si Frauenkirche. Ora 11-plecare. Traversarea Austriei. Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta sau Podul cu Lanturi).                                                       Cazare in Budapesta.
ZIUA 9 (mic dejun). Deplasare Szeged-Arad-Sibiu-Pitesti. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formali-tatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR)

Pret: 380 € + 65 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru croaziera pe canale (Amsterdam) + excursiile (fara biletele de intrare) la: Waterloo, Brugee, Anvers(Antwerpen) si Gent.

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).   Supliment single 220 €.

La inscriere se achita minim 200 €.  Copiii sub 12  ani (neimpliniti) au o reducere de 40 €.

Grup minim 25 turisti.  Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. 
  Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.  Inscrierile se fac incepand cu 03.05.'15 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.               Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) imbolnavirilor,deceselor, accidentelor, etc. 

Tariful include:

servicii ghid roman; - 8 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 2**(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus); - transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari.
Tariful nu include:

biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.


Data postarii ofertei: 07 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!