250 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit autocar CAPPADOCIA 8 zile
Circuit autocar CAPPADOCIA 8 zile
Circuit autocar CAPPADOCIA 8 zile
Circuit autocar CAPPADOCIA 8 zile
Circuit autocar CAPPADOCIA 8 zile
Circuit autocar CAPPADOCIA 8 zile
Circuit autocar CAPPADOCIA 8 zile
Circuit autocar CAPPADOCIA 8 zile
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit autocar CAPPADOCIA 8 zile tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


CAPPADOCIA  8 zile

Istanbul - Pamukkale - Antalya - Ankara
ZIUA 1 Duminica(de PASTE-Luni), ora 06 - prezentarea la imbarcare, Bucuresti - Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).Ora 6.30-plecare pe traseul Giurgiu-Traversarea Bulgariei- Edir                                                                                                        Cazare zona Istanbul - Bilecik.
ZIUA 2  (mic dejun). Deplasare (ruta Bilecik - Kutahya - Dinar) la Pamukkale unde se viziteaza terasele de calcar, adevarate piscine de apa termala.                                                                                     Cazare in Antalya.
ZIUA 3  (mic dejun). In Antalya plimbare pietonala in centrul comercial al orasului si in portul vechi.  Croaziera pe Marea Mediterana.  Timp liber: shopping, plaja, etc.                                      Cazare in Antalya.
ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare la Aspendos - vizita la cel mai bine  conservat amfiteatru al lumii antice. Vizita Colonia antica Side (Templul lui Apollo si renumitul bazar). Popas la Cascada Manavgat. In Konya - vizita Mausoleul poetului mistic Rumi Mevlana-maestrul spiritual al ordinului dervisilor rotitori (loc sacru de pelerinaj).                                                                      Cazare in Cappadocia (Nevsehir - Derinkuyu).
ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare la Uchisar - panorama asupra vaii plina de formatiuni vulcanice de impresionante si felurite forme. La Goreme se viziteaza bisericile crestine, pictate si cioplite in stanca. La Kaymakli se viziteaza orasul subteran.                                       Cazare in Cappadocia (Nevsehir-Derinkuyu).
ZIUA 6 (mic dejun). Plecare la Ankara, vizita Mausoleul lui Atatürk si Muzeul Civilizatiei vechi din Podisul Anatoliei. Deplasare la Istanbul-tur by night ( se trece peste podurile Bogazici-Bosfor si Galata sau Ataturk-Cornul de aur).                                                                                                                Cazare in Istanbul.
ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare (fara autocar)-vizita (3 ore)cu ghid local : Moscheea Albastra, Muzeul Sf. Sofia, Hipodromul, Palatul Topkapi (Haremul sultanului, Tezaurul, Palatul). Ora 13.30-croaziera( 90 min)  pe Bosfor. Shopping in Marele Bazar.                                                                      Cazare in Istanbul.
ZIUA 8 Duminica(de PASTE-Luni), mic dejun. In Edirne se viziteaza Moscheea Selimiye. Traversarea Bulgariei - Ruse -Giurgiu. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 24, in Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).
 Pret:195 € + 55 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania)-pt.: tur by night Istanbul, 2 croaziere (Bosfor, Antalya), Side si Cascada Manavgat. Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                            Supliment single 120 є. La inscriere se achita minim 150 є.                                                       Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 30 є. Grup minim 25 turisti.                                       Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.     PRETUL INCLUDE : ·         transport cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe (stradale, ferryboat si pod); ·         servicii ghid roman;  ·         7 cazari cu mic dejun in hoteluri de (similar) 3* si 2* (camere, pt 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).   .Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.). In Turcia se achita (obligatoriu) 10 є/pers. pentru ghizii turci de escorta.
   Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.        Inscrierile se fac incepand cu 03.05.2016 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.           Asigurarea medicala este obligatorie.     Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul   neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.     

Tariful include:

transport cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe (stradale, ferryboat si pod); servicii ghid roman; - 7 cazari cu mic dejun in hoteluri de (similar) 3* si 2* (camere, pt 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).
Tariful nu include:

biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.).


Data postarii ofertei: 07 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!