Descopera COASTA DE AZUR PARIS-Valea LOIREI NORDUL ITALIEI cu insotitor de grup in 12 zile


585 euron pers/sejur Rezerva acum
Circuit autocar COASTA DE AZUR PARIS-Valea LOIREI NORDUL ITALIEI 2017
Circuit autocar COASTA DE AZUR PARIS-Valea LOIREI NORDUL ITALIEI 2017
Circuit autocar COASTA DE AZUR PARIS-Valea LOIREI NORDUL ITALIEI 2017
Circuit autocar COASTA DE AZUR PARIS-Valea LOIREI NORDUL ITALIEI 2017
Circuit autocar COASTA DE AZUR PARIS-Valea LOIREI NORDUL ITALIEI 2017
Circuit autocar COASTA DE AZUR PARIS-Valea LOIREI NORDUL ITALIEI 2017
Circuit autocar COASTA DE AZUR PARIS-Valea LOIREI NORDUL ITALIEI 2017
Circuit autocar COASTA DE AZUR PARIS-Valea LOIREI NORDUL ITALIEI 2017
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit autocar COASTA DE AZUR PARIS-Valea LOIREI NORDUL ITALIEI 2017 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


COASTA DE AZUR(Monaco, Nisa, Cannes)-PARIS-Valea LOIREI MUNCHEN-LUXEMBURG-NORDUL ITALIEI(San Remo, Milano, Verona, Venetia)

VIENA-SALZBURG-Pestera Postojna-Lacul Balaton-Budapesta     12 zile  
ZIUA 1 -Miercuri, ora 06 - prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).  Ora 6.30-plecare pe traseul Pitesti -Sibiu-Arad.                                 Cazare in zona Budapesta-Gyor.
ZIUA 2 (mic dejun). La Viena, scurt tur cu autocarul pe ringul vienez unde se vad: Muzeul de Arta, Observatorul astronomic, Statuia Radetzky, Opera, Piata Maria Tereza, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primaria, Burgtheatre, Universitatea. Dupa tur, popas o ora. In Salzburg se viziteaza (o ora) Gradinile Mirabell si Casa MOZART. La München-vizita: Domul, Primaria, Marienplatz si HOFBRAUHAUS (beraria de la 1589).                                                                                                                                                Cazare in Munchen.
ZIUA 3 (mic dejun In Luxembourg-vizita  centru vechi si Catedrala Notre Dame.                                                                       Cazare in Paris.
ZIUA 4 (mic dejun). Se viziteaza : Catedrala Notre Dame, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Turnul Eiffel. Timp liber-shopping.                                                                                    Ora 21-deplasare cu autocarul la hotel.                                            Cazare in Paris.
ZIUA 5 (mic dejun). Vizita Versailles.Tur Paris cu autocarul pe traseul: Defense (cel mai nou cartier, cu zgarie-nori), Catedrala Notre-Dame, Gradinile Luxembourg, Universitatea Sorbona, Panteonul, Place Vendome, Opera, Biserica La Madeleine, Domul Invalizilor cu oprire in Cartierul MONTMARTRE(Basilica Sacre Coeur, Piata Pictorilor). Pachet turistic (include: transport autocar, ghid, taxe rezervari, bilete vapor si lift): urcare in Turnul Montparnasse (209 m)-panorama asupra orasului, croaziera pe Sena si tur by night Paris (Arcul de Triumf, Champs Elysses, Turnul Eiffel, Place de la Concorde). Apoi (minim 25 turisti), optional (110 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 125 €-daca se achita in excursie), Moulin Rouge show (include: transport autocar, taxa rezervare, ½ sticla sampanie si bilet).                                                                                     Cazare in Paris.
ZIUA 6 (mic dejun). Timp liber, sugestii: Disneylandshopping, plimbare pe Champs Elysse, etc. Ora 21-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Paris.
ZIUA 7 (mic dejun).Excursie pe Valea LOIREI la castelele Blois si Chambord.                                                            Cazare in zona Saint Etienne.
ZIUA 8 (mic dejun). In Avignon se viziteaza Palatul Papal. Deplasare la Cannes-vizita Palatul Festivalurilor (exterior) si B.dul Croisette. In Nisa -vizita Promenade des Anglais si Centrul istoric (Opera, Hotel Negresco).Ora 21-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in zona Nisa-Cannes.
ZIUA 9 (mic dejun). In  Monaco, vizite la: Muzeul Oceanografic, Catedrala si Palatul Princiar. In San Remo se viziteaza (in exterior) Teatrul Ariston. In Milano vizite la: Castelul Sforzesco (exterior), Domul, Piata Operei "Scala", Statuia Leonardo da Vinci si Galeriile "Vitorio Emanuele". In Verona (seara) vizite la: balconul Julietei, Piata Bra si Amfiteatrul roman (exterior).             Cazare in zona Padova - Venetia.
ZIUA 10 (mic dejun). In Venetia-deplasare cu vaporasul (Piata Tronchetto, Canal Giudeca, Piata San Marco si retur). Se viziteaza : Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Piazza si Bazilica San Marco si plimbare pietonala pe Canale Grande pana la Podul Rialto. Cazare in zona Trieste - Postojna.
ZIUA 11 (mic dejun). La Postojna - vizita cea mai renumita pestera din Europa  (5 Km ai mirificei lumi  subterane se parcurg pietonal si cu trenuletul). Deplasare pe autostrada pe langa Lacul Balaton. Se parcurge Budapesta spre debarcader intr-un scurt tur cu autocarul(pot fi admirate): Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Dupa tur, croaziera (include ghid local si 1 pahar de sampanie) pe Dunare by night (optional,18 €-plata in excursie, cina festiva bufet cu bauturi si muzica).        Cazare in Budapesta.
ZIUA 12 - Duminica, mic dejun. Deplasare Ungaria- Arad-Sibiu-Pitesti. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).
PRET: 510 €+75 (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pt. (35 €+25 €+15 €) : a) 35 € = pachet turistic in Paris (croaziera pe Sena,tur by night si urcare in Turnul Montparnasse) ; b) 25 € = Venetia (taxe pentru intrarea autocarului in oras, transport autocar si vaporas) ; c) 15 € = croaziera pe Dunare.  

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                                Supliment single 240 €.

 

La inscriere se achita minim 250 €.                                                            Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 €.

 

Grup minim 25 turisti.                                           Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE: ● . Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice(muzee,asezaminte de cult,vaporas, etc.) si nici ghizii pt. acestea.
Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.  Inscrierile se fac incepand cu  03.05.2016  si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.                        Asigurarea medicala e obligatorie. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.

Tariful include:

servicii ghid roman ; - transport cu autocar 2** cu aer conditionat; taxe stradale si parcari ; - 11 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2*(camere,pt. 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus)
Tariful nu include:

biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice(muzee,asezaminte de cult,vaporas, etc.) si nici ghizii pt. acestea.


Data postarii ofertei: 10 Februarie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!