Descopera CORSICA MALTA SARDINIA SICILIA cu insotitor de grup in 12 zile


725 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit autocar CORSICA MALTA SARDINIA SICILIA 12 zile
Circuit autocar CORSICA MALTA SARDINIA SICILIA 12 zile
Circuit autocar CORSICA MALTA SARDINIA SICILIA 12 zile
Circuit autocar CORSICA MALTA SARDINIA SICILIA 12 zile
Circuit autocar CORSICA MALTA SARDINIA SICILIA 12 zile
Circuit autocar CORSICA MALTA SARDINIA SICILIA 12 zile
Circuit autocar CORSICA MALTA SARDINIA SICILIA 12 zile
Circuit autocar CORSICA MALTA SARDINIA SICILIA 12 zile
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit autocar CORSICA MALTA SARDINIA SICILIA 12 zile tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


CORSICA (Bastia, Napoleon,Bonifacio) - MALTA

SARDINIA (Cagliari, Sassari, Orisano, Santa Teressa) SICILIA   (Siracusa,Taormina,Etna,Agrigento, Palermo) -VENETIA Turnul din PISA     12 zile, din care in 2 se poate face plaja si baie in mare
ZIUA 1 Luni, ora 06 - prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-plecare pe traseul Giurgiu - Ruse, traversarea Bulgariei.                                                                Cazare in Kalambaka (Grecia).
ZIUA 2  (mic dejun). In Kalambaka (deplasare prin Kastraki) se viziteaza o manastire suspendata, apoi popas la Zindros - centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. Plecare la Igoumenitsa.Traversarea (croaziera) Marii Adriatice cu vaporul.                                                                                                                                                                                                           Cazare pe vapor.
ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare pe ruta Taranto-Cosenza. Traversarea stramtorii Messina cu vaporul.                   Cazare in Ragusa (Sicilia).
ZIUA 4 (mic dejun). - joi, optional, croaziera in Insula Malta (135 € - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inantea plecarii sau 150 € - daca se achita in excursie). Include taxe portuare, transport autocar (hotel- vapor- hotel), pranz, tur Malta cu autocar si ghid local.                                                                                                                                                             Cazare in Ragusa.
ZIUA 5  (mic dejun) Deplasare la Taormina (Amfiteatrul grec, plimbare pe Corso Umberto). Urcare cu autocarul la Vulcanul Etna pana la statia de telecabina (optional - urcare cu telecabina, vizita cele 4 cratere).Deplasare la Siracusa unde se viziteaza orasul lui Arhimede (vechiul oras grec). Deplasare cu autocarul  la Vulcanul Etna pana la statia de telecabina. Optional, urcare cu telecabina si vizita cele 4 cratere. La Siracusa-vizita orasul lui Arhimede (vechiul oras grec).                                                                                           Cazare in Ragusa.
ZIUA 6 Sambata (mic dejun). La Agrigento - vizita Valea Templelor. Deplasare la Montreale (langa Palermo) - vizita Catedrala. Tur Palermo cu ghid local pe ruta: Catedrala, Palatul Normanzilor, San Giovanni degli Eremiti, Quattro Canti, Piazza Bellini, Santa Maria dell'Amiraglio. Timp liber in Palermo. Ora 17 - deplasare cu vaporul de la Palermo (Trapatini) la Cagliari.                                  Cazare pe vapor.
ZIUA 7  (mic dejun). Ora 6.30 - sosire in Cagliari, se viziteaza centrul si arena romana. Ora 11-deplasare la Barumini-vizita monumentele preistorice Nuraghe. Deplasare prin Orisano la Alghero, optional, in functie de valuri si daca e timp-deplasare cu vaporasul la grotele lui Neptun sau plaja si baie in mare. Popas in Sassari. Nota - cazarile din zile 7 si 8 vor fi in aceasi hotel.Cazare in zona Sassari - Costa Esmeralda (Sardinia).
ZIUA 8 (mic dejun). Deplasare din Palau cu ferry-boatul in arhipelagul Maddalena si cu autocarul in Insula Caprera unde se viziteaza Complexul Muzeal Giuseppe Garibaldi (unificatorul Italiei). Plaja si baie in mare.        Cazare in zona Sassari - Costa Esmeralda (Sardinia).
ZIUA 9  (mic dejun). Se traverseaza cu ferry-boat ul din Santa Teressa in Bonifacio si deplasare pe ruta Sartene-Propriano. La Ajaccio  se viziteaza Casa Memoriala Napoleon. Deplasare la Bastia-se viziteaza centrul orasului.                                                Cazare in Bastia (Corsica).
ZIUA 10 (mic dejun). Ora 8-deplasare (4 ore) cu vaporul in Livorno. Vizita TURNUL din PISA.                         Cazare in zona Padova-Venetia.
ZIUA 11 (mic dejun). In Venetia (2 ore), deplasare cu vaporasul (Piata Tronchetto, Canal Giudeca, Piata San Marco si retur). Se viziteaza: Palatul Dogilor (exterior), Puntea Suspinelor, Piazza si Bazilica San Marco si plimbare pietonala pe Canale Grande pana la Podul Rialto. Ora 12 - plecare din Piata Tronchetto.                                                                                                                                                        Cazare in Gyor.
ZIUA 12-Vineri (mic dejun). Plecare din Ungaria pe ruta Arad-Sibiu-Pitesti. Sosire (in conditii normale de: vreme, trafic, forma-litatile vamale,etc.),aprox. ora 24, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).Podul Rialto. Ora 12 - plecare din Piata Tronchetto.                                 
Pret:    555 €  +  170  (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru (145 € + 25 €):a) 145 € = traversarea marilor cu vaporul ;b) 25 € = Venetia (taxe autocar intrare in oras, transport autocar si vaporas). Supliment single (inclusiv pe vapor)  380 є.                                                                              Supliment cabina pe vapor pentru 2 pers. 100 є / pers.La inscriere se achita integral sau minim 300 є.                 Grup minim 25 turisti.                    Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 40 є. Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii).             Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.


Tariful include:

servicii ghid roman ; -  transport cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe stradale; -  9 cazari cu mic dejun in hoteluri de  3* si 2*(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) ; - 2 cazari pe vapor in cabina cu 4 paturi.
Tariful nu include:

biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, pestera, etc.) si nici ghizii pt.acestea.


Data postarii ofertei: 11 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!