1005 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit autocar Costa del sol august 2018
Circuit autocar Costa del sol august 2018
Circuit autocar Costa del sol august 2018
Circuit autocar Costa del sol august 2018
Circuit autocar Costa del sol august 2018
Circuit autocar Costa del sol august 2018
Circuit autocar Costa del sol august 2018
Circuit autocar Costa del sol august 2018
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit autocar Costa del sol august 2018 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


Costa del sol-Sevilla-Cordoba-Granada-Valencia-Alicante-Barcelona Maroc-Gibraltar-ELVETIA (Zurich, Berna, Geneva)-LiechtenstEin-COASTA de AZUR (Monaco, Nisa, Cannes)-NORDUL ITALIEI(Venetia, Verona, Milano)-Avignon-Viena-Budapesta

circuit + sejur (plaja si baie in M. Mediterana)   18 zile 

 

ZIUA 1 - joi, ora 06 - prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Parcare, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR). Ora 6.30-plecare din Bucuresti pe traseul Pitesti- Sibiu - Arad.                                                                                  Cazare in zona Budapesta-Gyor.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Viena.Turul Ringului Vienez cu autocarul: Opera, Palatul Hofburg, Muzeul de Arta, Parlamentul, Primaria, Burgtheater, Universitatea. Timp liber (o ora).                                                                                                               Cazare in zona Venetia - Padova.
ZIUA 3 (mic dejun). In Venetia (2 ore), deplasare cu vaporasul (Piata Tronchetto, Canal Giudeca, Piata San Marco si retur). Se viziteaza: Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Piazza si Bazilica San Marco si plimbare pietonala pe Canale Grande pana la Podul Rialto. Ora 12-plecare la Verona, vizita (o ora): balconul Julietei, Piata Bra si Arena Romana. La Milano, vizita (90 min):Piata Operei "Scala", Statuia Leonardo da Vinci, Galeriile "Vitorio Emanuele" si exterior Domul si Castelul Sforzesco.                                                Cazare in zona Savona.
ZIUA 4 (mic dejun). In Monaco(o ora) vizita (din exterior) Catedrala si Palatul Princiar. Deplasare pe autostrada si vizita Coasta de Azur. In Nisa - Promenade des Anglais (Opera, Hotel Negresco). In Cannes - Palatul Festivalurilor (exterior) si B-dul Croisette. In Nisa sau Cannes oprire 2 ore pentru plaja si baie in mare.                                                                                                                                                Cazare in Barcelona.
ZIUA 5 (mic dejun) Deplasare la Granada cu popas (1 ora) in Alicante.                                                                                             Cazare in Granada.
ZIUA 6 (mic dejun). In Granada - vizita (include: bilet, ghid local, audiofon si taxa rezervare) Complexul Alhambra (Gradinile si PalatulGeneralife, Fortareata Alcazaba, Palatul lui Carol al V-lea, Medina si Ansamblul celor 5 Palate Maure).  In Cordoba - vizita moscheea catedrala Mezquita (unica in lume).                                                                                                                                                      Cina si cazare in Costa del Sol.
ZILELE  7-12 mic dejun, cina si cazare la hotel in Costa del Sol. Plaja si baie in piscina hotelului sau in MEDITERANA.Ziua 7 - excursie (dimineata plaja si baie in mare) de ˝ zi (dupa amiaza) pe Costa del Sol (Marbella, Torremolinos).Ziua 8 - excursie de 1 zi in Sevilia-vizita: Catedrala, Mormantul lui Cristofor Columb, Giralda (vechiul minaret) si Piata Spaniei.Ziua 9 - excursie de ˝ zi in Malaga (capitala Costa del Sol) , apoi dupa amiaza plaja si baie in mare.Ziua 10-excursie (dimineata) de ˝ zi, deplasare la La Linea (Spania) si trecerea frontierei in Gibraltar-tur(include minibuz local si bilet                                   pestera) prin rezervatia maimutelor, oprire in cel mai sudic punct-Punta Europa, se urca cu minibuzul la 300 m, la                               Balconul Reginei - panorama asupra Africii si Stramtorii Gibraltar, vizita pestera Saint Michael, apoi timp liber.Ziua 11 -optional (100 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inainte de plecare sau 120 €-daca se achita in excursie)                 excursie de 1 zi,traversarea (ferry-boat) Stamtorii Gibraltar din Tarifa (Spania) in Maroc la Tanger(orasul cel mai cosmopolit              de pe glob-se vorbesc cele mai multe limbi si se intalnesc cele mai multe culturi)-tur (2 ore)cu autocar si ghid local,apoi timp liber.Nota - excursiile din zilele: 7, 8 si 9 sunt incluse (fara biletele de intrare ) in pretul excursiei si costa, in total, 95 є (25+20+50).
ZIUA 13 (mic dejun). Deplasare la Valencia - se viziteaza orasul artelor si stiintelor.                                                              Cazare in Barcelona.
ZIUA 14 (mic dejun). Tur Barcelona cu autocarul pe traseul: Portul Olimpic, casele Gaudi, Piata Spaniei, Stadionul Camp Nou, Montjuic, Piata Cataloniei cu popas o ora la Sagrada Familia. Vizita Muzeul Picasso  si Parcul Guel. Timp liber: shopping, plimbare pietonala pe Ramblas, plaja si baie in mare. Ora 21-plecare cu autocarul la hotel.                                                                                                Cazare in Barcelona.
ZIUA 15 (mic dejun). Deplasare in Franta. La Avignon se viziteaza Palatul Papal.                            Cazare in zona Bellegarde (Anecy) - Geneva.
ZIUA 16 (mic dejun). Traversarea Elvetiei. In Geneva (o ora)-se viziteaza: Podul Mont Blanc, Jardin "Des Anglais" si marea fantana arteziana simbol al Genevei. In Berna (o ora)-vizita : Catedrala St.Vizenz, Palatul Parlamentului (exterior) si turnul cu ceas. In Zurich (1.5 ore)-se viziteaza : Lacul Zurich, Wasserkirche-biserica apei (exterior), Canal Limatt, Catedrala Grossmünster, Biserica Femeilor. In LiechtenstEin popas la Vaduz (30 min.).                                                                                                             Cazare in Austria (frontiera cu Elvetia).
ZIUA 17 (mic dejun). In Salzburg se viziteaza Gradinile Mirabel si Casa Mozart (exterior). Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta, Szabadsag sau Podul cu Lanturi).                                                                Cazare in Budapesta.
ZIUA 18 - duminica, (mic dejun). Plecare din Ungaria - Arad - Sibiu - Pitesti. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).
PRET: 895 (include excursiile din zilele: 7, 8 si 9, in valoare totala de 95 €)+110 (se achita obligatoriu                                                      la agentia din Romania) pentru (55+30+25 =110)  : a) tur Gibraltar=55 €; b) Alhambra =30 €;                                                                                c) Venetia (taxe autocar intrare in oras, transport autocar si vaporas) = 25 €.Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                                                                               Supliment single 430 €.La inscriere se achita minim 200 є.                                                                                                      Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 60 €.Grup minim 25 turisti.                                                                                          Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.


Tariful include:

servicii ghid roman; - transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale, poduri si parcari; - 7 cazari cu demipensiune (bufet suedez) la hotel in Costa del Sol; - 10 cazari cu mic dejun la hoteluri de : 4**** (Savona), 3*** si 2**(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).
Tariful nu include:

biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.


Data postarii ofertei: 11 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!