260 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit autocar CROATIA Marele Canion TARA Fiordul Kotor  6 zile
Circuit autocar CROATIA Marele Canion TARA Fiordul Kotor  6 zile
Circuit autocar CROATIA Marele Canion TARA Fiordul Kotor  6 zile
Circuit autocar CROATIA Marele Canion TARA Fiordul Kotor  6 zile
Circuit autocar CROATIA Marele Canion TARA Fiordul Kotor  6 zile
Circuit autocar CROATIA Marele Canion TARA Fiordul Kotor  6 zile
Circuit autocar CROATIA Marele Canion TARA Fiordul Kotor  6 zile
Circuit autocar CROATIA Marele Canion TARA Fiordul Kotor  6 zile
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit autocar CROATIA Marele Canion TARA Fiordul Kotor 6 zile tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


CROATIA (Zagreb, Coasta Dalmatiei: Dubrovnik, Split, Trogir, Zadar)

Insula Krk - Peninsula Istria - Belgrad - Podgorita- Lacul Balaton

Marele Canion TARA - Fiordul Kotor          6 zile

ZIUA 1, ora 06 - prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).Ora 6.30-deplasare pe traseul Pitesti-Craiova-Turnu Severin. Traversarea Dunarii la Portile de Fier in Serbia. Deplasare prin Defileul Dunarii (lacul de acumulare, Cazanele Mari si Mici) pe ruta Tekija-Mosna-Dobra-Golubac-Pozarevac. Tur Belgrad (zona Parlament-Biserica Sfanta Sava-Posta centrala) si popas in centru.                                    Cazare in Belgrad.

 

ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare pe ruta Cacak-Prijepolje-trecerea frontierei Serbia/Muntenegru-Pljevlja- Mijakovici.Se intra in Durmitor Park si se strabate Marele Canion Tara (al 2-lea ca marime dupa Grand Canion din SUA) pe ruta -Tara-Podul Belvedere (popas)-Dobrilovina-Bistrica-Moskovac. Scurt popas in Podgorica.                                                                                                          Cazare in Muntenegru (Cetinje).

ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare pe ruta Budva - Tivat - (traversare Fiordul Kotor cu ferry boat-ul) - Bijela. Deplasare pe Coasta Dalmatiei in statiunea (perla Adriaticii) Dubrovnik (orasul medieval cel mai bine conservat din Europa si unic prin monumentele sale). Se viziteaza : Cetatea, zidurile orasului vechi, Catedrala, Biserica Sf. Vlaho (patronul orasului), Palatul Rectorilor,Turnul cu Ceas. Timp liber: plimbari, shopping, etc. Popas (seara) in Trogir.                                                Cazare in zona Split-Sinj-Knin.

ZIUA 4 (mic dejun). In Split se viziteaza: Palatul imparatului Diocletian (unul din monumentele cele mai celebre din epoca romana) , Mausoleul (exterior) lui Diocletian (transformat in catedrala catolica), Poarta de Aur si Statuia episcopului Grigore din Nin).Popas in Zadar. Se viziteaza (3 ore) Parcul National Plitvice (19.000 ha, renumitele lacuri alpine ce se varsa unul in altul, cascade si grote). Popas in Insula Krk la Omisalj. Popas (seara) in Peninsula Istria (Opatija).                                 Cazare in zona Pestera Postojna.

ZIUA 5 (mic dejun). In Slovenia, vizita (optional - aprox. 15 є, se plateste in excursie) Pestera Postojna - cea mai renumita pestera din Europa (5 Km ai mirificei lumi subterane se parcurg pietonal si cu trenuletul) si scurt popas in zona centrala din Ljubliana. Deplasare la Zagreb- scurt tur pietonal in zona centrala (Catedrala Sf. Stefan, zidul cetatii, Piata Josip Jelacic). Deplasare pe autostrada pe langa Lacul Balaton. Deplasare la Budapesta-se parcurge spre debarcader intr-un scurt tur cu autocarul(pot fi admirate): Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Dupa tur, croaziera (include ghid local si 1 pahar de sampanie) pe Dunare by night (optional,18 €-plata in excursie, cina festiva bufet cu bauturi si muzica) .                                                                                 Cazare in Budapesta.

ZIUA 6 (mic dejun). Deplasare pe ruta Arad - Sibiu - Pitesti.  Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).

PRET: 195 + 65 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru (25 є + 40 є):                                                ● croaziera pe Dunare,bilet Durmitor Park si excursia prin Defileul Dunarii, in total 25  € ;                                                ● excursiile la: Insula Krk,Peninsula Istria,Ljubliana si Pestera Postojna,in total 40  €.                                            Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                Supliment single 125є.La inscriere se minim 100 є.                                       Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 15є.Grup minim 25 turisti.           Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.Tariful include:

servicii ghid roman;  -  transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale, poduri si parcari; -  5 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3***.
Tariful nu include:

biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice(muzee, parcuri,asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pentru acestea.


Data postarii ofertei: 11 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!