Descopera Franta Alpi Coasta de Azur Elvetia si NORDUL ITALIEI cu insotitor de grup in 10 zile


495 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit autocar Franta Alpi Coasta de Azur Elvetia si NORDUL ITALIEI
Circuit autocar Franta Alpi Coasta de Azur Elvetia si NORDUL ITALIEI
Circuit autocar Franta Alpi Coasta de Azur Elvetia si NORDUL ITALIEI
Circuit autocar Franta Alpi Coasta de Azur Elvetia si NORDUL ITALIEI
Circuit autocar Franta Alpi Coasta de Azur Elvetia si NORDUL ITALIEI
Circuit autocar Franta Alpi Coasta de Azur Elvetia si NORDUL ITALIEI
Circuit autocar Franta Alpi Coasta de Azur Elvetia si NORDUL ITALIEI
Circuit autocar Franta Alpi Coasta de Azur Elvetia si NORDUL ITALIEI
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit autocar Franta Alpi Coasta de Azur Elvetia si NORDUL ITALIEI tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


M.tii ALPI-ELVETIA (Zurich, Berna, Geneva)-COASTA DE AZUR (Monaco, Nisa Cannes)-NORDUL ITALIEI (Venetia, Verona, Milano, San Remo)-SUDUL FRANTEI (Marsilia, Grasse)-Salzburg-VIENA-VADUZ-Budapesta          10 zile

din care in 2 zile se poate face plaja si baie in mare la Cannes

 
ZIUA 1 - vineri,ora 06 - prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab). Ora 6.30-plecare pe traseul Pitesti- Sibiu - Arad. Cazare in zona Budapesta-Gyor.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Viena.Turul Ringului Vienez: Opera, Palatul Hofburg, Muzeul de Arta, Parlamentul, Primaria, Burgtheater, Universitatea. Timp liber o ora.                          Cazare in zona Venetia-Padova.
ZIUA 3 (mic dejun). In Venetia (2 ore), deplasare cu vaporasul (Piata Tronchetto, Canal Giudeca, Piata San Marco si retur). Se viziteaza : Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Piazza si Bazilica San Marco si plimbare pietonala pe Canale Grande pana la Podul Rialto. Ora 12-excursie la Padova (vizita catedrala Sf. Anton). In VERONA unde (90 min.) vizite la : Palazzo Capuleti, Balconul Julietei, Piata Bra si Amfiteatrul roman. In Milano se viziteaza (exterior - Castelul Sforzesco si Domul), Piata Operei "Scala", Statuia Leonardo da Vinci si Galeriile "Vitorio Emmanuele". Cazare in zona Savona.
ZIUA 4 (mic dejun). In San Remo-vizita Teatrul Ariston-(exterior). Vizita Principatul Monaco, plimbare pe jos: Muzeul Oceanografic, Catedrala si Palatul Princiar. In Nisa se parcurge Promenade dea Anglais si popas o ora. In Cannes - vizita: Palatul Festivalurilor (exterior), faleza si promenada pe B.dul Croisette. Plaja si baie in Marea Mediterana. Ora 21-deplasare cu autocarul la hotel.                                                                                              Cazare in zona Nisa-Cannes.
ZIUA 5  (mic dejun). Timp liber. Ora 13 - plecare din Cannes. Vizita parfumeria Galimar din Grasse.   Cazare in zona Marsilia - En Provence.
ZIUA 6 (mic dejun). In Marsilia - popas in centru. Vizita (include: transport autocar, taxa rezervare, vaporas) Insula Chateau D`If (a lui Monte Cristo). Ora 12 - plecare din Marsilia. La Avignon se viziteaza Palatul Papal. Excursie la Lyon (scurt popas, seara, in centru).                                                                    Cazare in zona Belegarde (Annecy) -Geneva.
ZIUA 7 (mic dejun). Excursie la Chamonix - urcare (optional) cu telecabina pe Masivul Mont Blanc (insositi de ghidul roman) sau optional vizitarea (cu trenuletul) a Marii de Gheata. Popas (1 ora) la Annecy (Venetia Frantei).                                                                                                                 Cazare in zona Belegarde (Annecy) -Geneva.
ZIUA 8 (mic dejun). Traversarea Elvetiei cu popasuri in : Geneva (o ora)- Podul Mont Blanc, Promenada "Des Anglais" si marea fantana arteziana simbol al Genevei, Berna (1.5 ore)- Catedrala St.Vizenz, Palatul Parlamentului (exterior) si turnul cu ceas, Zurich (2 ore)- Lacul Zurich, Wasserkirche-biserica apei (exterior), Canal Limatt, Catedrala Grossmünster, Biserica Fecioarei, Lindenhof. In LiechtenstEin-popas la Vaduz (30 min.).                                                                                                                Cazare in Austria  (frontiera cu Elvetia).
ZIUA 9 (mic dejun). Traversarea Austriei. Popas in Salzburg (2 ore) si vizita: Domul, Gradinile Mirabell si Casa MOZART. Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta, Szabadsag  sau Podul cu Lanturi).                                                                                                    Cazare in Budapesta.
ZIUA 10 - Duminica (mic dejun). Deplasare Ungaria-Arad-Sibiu-Pitesti. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).
Pret: 405 € + 90 (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru (25 € + 30 € + 35€):                             a) 25 € = Venetia (taxe pentru intrarea autocarului in oras, transport autocar si vaporas) ;                             b) 30 € = excursiile (fara biletele de intrare) la : Padova, Lyon si Mont Blanc ;                             c) 35 € = vizita(fara biletele de intrare) Insula Chateau D'If (Monte Cristo). Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                                   Supliment single 200 €. La inscriere se achita minim 200 €.                                                          Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 30 €. Grup minim 25 turisti.                                         Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. ·     PRETUL INCLUDE:  ·  servicii ghid roman ; ·  transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari; ·     9 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3 *** si 2** (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu  cu dus). Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, pestera, etc.)                                                                                                                                                      si nici ghizii pt. acestea.
  Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single. nscrierile se fac incepand cu 03.05.2016 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.            Asigurarea medicala e obligatorie.         Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. 


Data postarii ofertei: 10 Februarie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!