380 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit autocar FRANTA Luxembourg Valea Rinului Germania 2017
Circuit autocar FRANTA Luxembourg Valea Rinului Germania 2017
Circuit autocar FRANTA Luxembourg Valea Rinului Germania 2017
Circuit autocar FRANTA Luxembourg Valea Rinului Germania 2017
Circuit autocar FRANTA Luxembourg Valea Rinului Germania 2017
Circuit autocar FRANTA Luxembourg Valea Rinului Germania 2017
Circuit autocar FRANTA Luxembourg Valea Rinului Germania 2017
Circuit autocar FRANTA Luxembourg Valea Rinului Germania 2017
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit autocar FRANTA Luxembourg Valea Rinului Germania 2017 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


FRANTA (Paris, Reims, Strasbourg, Versailles)

 

MÜNCHEN - Valea Rinului - NURNBERG

 

Luxembourg - SALZBURG - Viena - Budapesta      8  zile

ZIUA 1-Duminica(de Paste si 1 Mai - Miercuri), ora 06-prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).  Ora 6.30 - deplasare pe traseul Pitesti-Deva-Arad-Ungaria.                                                                             Cazare in zona Budapesta-Gyor.

ZIUA 2 (mic dejun).Traversarea Austriei.Sosire in NURNBERG-plimbare pietonala(seara,o ora) in centrul istoric la Schoner Brunnen (fantana frumoasa) si (exterior) bisericile Sf. Sebald si Frauenkirche.               Cazare in Nurnberg.
ZIUA 3 (mic dejun). Excursie pe Valea Rinului (Bingen-Koblenz) unde, de pe un mal sau altul, se admira legendara stanca Loreley. Vizita Luxembourg (centrul vechi, Catedrala Notre Dame).                           Cazare in Paris.
ZIUA 4 (mic dejun).Vizita Versailles.Tur Paris cu autocarul pe traseul:Defense (cel mai nou cartier,cu zgarie-nori),Catedrala Notre-Dame,Gradinile Luxembourg,Univ. Sorbona, Panteonul, Place Vendome, Opera, Biserica La Madeleine, Domul Invalizilor cu oprire in Cartierul MONTMARTRE(Basilica Sacre Coeur, Piata Pictorilor). Pachet turistic (include: transport autocar, ghid, taxe rezervari, bilete vapor si lift): urcare in Turnul Montparnasse (209 m)-panorama asupra orasului,croaziera pe Sena si tur by night Paris(Arcul de Triumf, Champs Elysses, Turnul Eiffel, Place de la Concorde).             Cazare in Paris.
ZIUA 5 (mic dejun). Se viziteaza : Catedrala Notre Dame, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Turnul Eiffel.Timp liber- shopping. Ora 21-deplasare cu autocarul la hotel.                                                                         Cazare in Paris.
ZIUA 6 (mic dejun). In Reims se viziteaza Catedrala incoronarii regilor Frantei. In Strasbourg se viziteaza (in exterior) Parlamentul si Consiliul Europei, apoi pietonal Cartierul Mica Franta si Catedrala.   Cazare in Munchen.
ZIUA 7 (mic dejun). In München se viziteaza: Primaria, Marienplatz, HOFBRAUHAUS (beraria de la 1589).Ora 11-plecare la Salzburg (popas 1 ora) - se viziteaza Gradinile Mirabell si Casa MOZART. Deplasare la Viena-Turul Ringului Vienez cu autocarul pe ruta:Opera, Palatul Hofburg, Muzeul de Arta, Parlamentul, Primaria, Burgtheater, Universitatea, apoi popas o ora. Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta, Szabadsag sau Podul cu Lanturi).                                                     Cazare in Budapesta.
ZIUA 8 - Duminica (de Paste si 1 Mai - Miercuri), mic dejun. Deplasare Ungaria- Arad-Sibiu-Pitesti. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).

PRET:335 € + 45 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pt. (35 €+10 €) :

a) 35 € = pachet turistic in Paris (croaziera pe Sena,tur by night si urcare in Turnul Montparnasse) ; b) 10 € = Valea Rinului.  

Se achita in EU RO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                            Supliment single 160 €.

La inscriere se achita minim 200 €.                                                          Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 25 €.

Grup minim 25 turisti.                     Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

   
  Obs. -persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.     Inscrierile se fac incepand cu  03.05.2016 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.        Asigurarea medicala e obligatorie.     Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.    

Tariful include:

servicii ghid roman ; - transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari; - 7 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2* (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus)
Tariful nu include:

biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.


Data postarii ofertei: 10 Februarie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!