965 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit autocar Insulele BALEARE NORDUL ITALIEI 2018
Circuit autocar Insulele BALEARE NORDUL ITALIEI 2018
Circuit autocar Insulele BALEARE NORDUL ITALIEI 2018
Circuit autocar Insulele BALEARE NORDUL ITALIEI 2018
Circuit autocar Insulele BALEARE NORDUL ITALIEI 2018
Circuit autocar Insulele BALEARE NORDUL ITALIEI 2018
Circuit autocar Insulele BALEARE NORDUL ITALIEI 2018
Circuit autocar Insulele BALEARE NORDUL ITALIEI 2018
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit autocar Insulele BALEARE NORDUL ITALIEI 2018 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


Insulele BALEARE(Mallorca, Ibiza)-BARCELONA

ELVETIA (Zurich, Berna, Geneva)-LiechtenstEin-COASTA de AZUR (Monaco, Nisa, Cannes)-NORDUL ITALIEI (Venetia, Verona, Milano)-Avignon-Viena-Budapesta

circuit + sejur 17 zile,  din care in 10 se poate face plaja si baie in M. Mediterana

ZIUA 1- joi, ora 06 - prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR). Ora 6.30-plecare pe traseul Pitesti- Sibiu - Arad.                                                                                                          Cazare in zona Budapesta - Gyor.

 

ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Viena.Turul Ringului Vienez cu autocarul: Opera, Palatul Hofburg, Muzeul de Arta, Parlamentul, Primaria, Burgtheater, Universitatea. Timp liber (o ora).                                                                                           Cazare in zona Venetia - Padova.

ZIUA 3 (mic dejun). In Venetia (2 ore), deplasare cu vaporasul (Piata Tronchetto, Canal Giudeca, Piata San Marco si retur). Se viziteaza: Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Piazza si Bazilica San Marco si plimbare pietonala pe Canale Grande pana la Podul Rialto. Ora 12-plecare la Verona unde se viziteaza (o ora): balconul Julietei, Piata Bra si Arena Romana. La Milano, vizita (90 min): Piata Operei "Scala", Statuia Leonardo da Vinci, Galeriile "Vitorio Emanuele" si exterior Domul si Castelul Sforzesco.                                    Cazare in zona Savona.

ZIUA 4 (mic dejun). In Monaco(o ora)  vizita (din exterior) Catedrala si Palatul Princiar. Deplasare pe autostrada si vizita Coasta de Azur. In Nisa - Promenade des Anglais (Opera, Hotel Negresco). In Cannes - Palatul Festivalurilor (exterior) si B-dul Croisette. In Nisa sau Cannes oprire 2 ore pentru plaja si baie in mare.                                                                                                                                      Cazare in zona Barcelona.

ZIUA 5 (mic dejun). Tur Barcelona cu autocarul pe traseul: Portul Olimpic, casele Gaudi, Piata Spaniei, Stadionul Camp Nou, Montjuic, Piata Cataloniei cu popas o ora la Sagrada Familia. Vizita Muzeul Picasso  si Parcul Guel. Timp liber: shopping, plimbare pietonala pe Ramblas, plaja si baie. Ora 23-plecare cu ferryboatul in Insulele Baleare.                                                                                                               Cazare pe vapor.

ZIUA 6-ora 8, sosire in Palma de Mallorca. Excursie de 1 zi cu autocar si ghid local pe ruta Monacort - Porto Cristo - Cala Ratjada - Puiero de Pollenca - Inca, cu oprire ( 2 ore) pentru plaja si baie.                                                                                           Cina si cazare in insula Mallorca.

Zilele 7-12 mic dejun, cina si cazare in insula Mallorca. Plaja si baie in mare. ZIUA 8 - excursie de ˝ zi, tur Palma de Mallorca, cu autocar si ghid local. Plaja si baie in mare. ZIUA 10 - excursie de ˝ zi cu autocar si ghid local pe ruta Puierto de Soler- Puierto de Andrab - Paguiera. Plaja si baie in mare. Excursiile din zilele: 6, 8 si 10 sunt incluse (fara biletele de intrare) in pretul excursiei si costa in total 90 є (40+25+25).                                  Optional (plata in Spania):                                                                       ZIUA 11 - excursie cu vaporul in statiunea Ibiza.                                                                      ZIUA 12 - seara traditionala cu program artistic specific.

ZIUA 13 (mic dejun), Ora 12-plecare cu vaporul la Barcelona. Sosire ora 19.30 in Barcelona.                                           Cazare in zona Barcelona.

ZIUA 14  (mic dejun). Deplasare la Avignon se viziteaza Palatul Papal.                                           Cazare in zona Bellegarde (Anecy) - Geneva.

ZIUA 15 (mic dejun). Traversarea Elvetiei. In Geneva (o ora) vizita: Podul Mont Blanc, Jardin "Des Anglais" si marea fantana arteziana simbol al Genevei. In Berna(o ora)-vizita: Catedrala St.Vizenz, Palatul Parlamentului (exterior) si turnul cu ceas. In Zurich(1.5 ore)-vizita:Lacul Zurich, Wasserkirche-biserica apei (exterior), Canal Limatt, Catedrala Grossmünster, Biserica Femeilor. Popas la Vaduz (1 ora.).                                                                                                                                                                          Cazare in Austria (frontiera cu Elvetia).

ZIUA 16 (mic dejun). In Salzburg se viziteaza Gradinile Mirabel si Casa Mozart (exterior). Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta, Szabadsag sau Podul cu Lanturi).                                                                 Cazare in Budapesta.

ZIUA 17 - sambata (mic dejun), plecare din Ungaria - Arad - Sibiu - Pitesti. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).

Pret: 855 (include excursiile din zilele: 6, 8 si 10, in valoare totala de 90 €) +110 (se achita obligatoriu la                               agentia din Romania) = 85 €+25 €, pentru: a) 85 € = taxe ferry boat pentru turisti si autocar;                                                                    b) 25 €=Venetia (taxe autocar intrare in oras, transport autocar si vaporas).Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                                                                            Supliment single 450 €.La inscriere se achita minim 350 €.                                                                                                     Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 €.Grup minim 25 turisti.                                                                                    Excursia trebuie achitata integral  cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.Tariful include:

servicii ghid roman si ghizi locali in zilele : 6, 8 si 10; -transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale, poduri si parcari; -7 cazari cu demipensiune (bufet suedez) la hotel 3* in Mallorca; ·  7 cazari cu mic dejun in hoteluri de : 4* (Savona), -     3* si 2*(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu  cu dus); ·   2 cazari pe vapor (cabine cu 4 paturi).
Tariful nu include:

biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, pestera, etc.) si nici ghizii pt. acestea.


Data postarii ofertei: 11 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!