535 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit autocar Insulele Ionice 2018
Circuit autocar Insulele Ionice 2018
Circuit autocar Insulele Ionice 2018
Circuit autocar Insulele Ionice 2018
Circuit autocar Insulele Ionice 2018
Circuit autocar Insulele Ionice 2018
Circuit autocar Insulele Ionice 2018
Circuit autocar Insulele Ionice 2018
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit autocar Insulele Ionice 2018 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


Insulele IONICE (ZAKINTHOS, KEFALONIA

CORFU, LEFKADA) - Manastirea Rila - SOFIA

11 zile, din care in 8 se poate face plaja si baie in mare

ZIUA 1 - joi, ora 06 - prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Parcare, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR). Ora 6.30-plecare din Bucuresti pe traseul Giurgiu- Bulgaria(popas 30 min. in Veliko Trnovo, vizita Manastirea Rila)- Kulata (Grecia).                                                                                         
Cazare in Katerini.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare pe autostrada pe ruta Larisa - Lamia - traversarea Marii Ionice la Patras - Killini.Traversare cu ferry boat ul in Insula Zakynthos-de o frumusete salbatica.    Cazare in Insula Zakinthos.
ZIUA 3 (mic dejun). Turul (½ zi) insulei cu autocar  pe ruta Lithakia-Kery-Agalas-Hora-Korithi- Katastarion. Plaja si baie in mare.                                                                                                                        
Cazare in Insula Zakinthos.
ZIUA 4 (mic dejun). Traversare cu ferry-boatul din Zakinthos in Kefalonia - cea mai mare din insulele de la Marea Ionica, vizita capitala, insulei, Argostoli.                                                                                  Cazare in Insula Kefalonia.
ZIUA 5 (mic dejun). Turul (½ zi) insulei cu autocar pe ruta Argostoli-Sami-statiunea cosmopolita Fiscardo. Plaja si baie in mare.                                                                                                                                Cazare in Insula Kefalonia.
ZIUA 6 (mic dejun). Traversare cu ferry-boatul din Kefalonia in Patras-vizita biserica Sfantului Andrei. Se traverseaza podul rutier peste mare in insula Lefkada.                                                                              Cazare in Insula Lefkada.
ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare cu autocar  in statiunea cosmopolita Nidri - de unde se poate vedea SKORPIOS - insula lui Aristotelis Onasis.Plaja si baie in mare.                                                                      
Cazare in
Insula Lefkada.
ZIUA 8 (mic dejun). Deplasare pe langa Golful Amvrakikos - unde a avut loc batalia dintre Antonio si Cleopatra cu Octavian. Vizita Statiunea Preveza - cea mai frumoasa statiune la Marea Ionica. Plaja si baie in mare. Traversare cu ferry boat-ul in Corfu-popas in capitala Kerkyra.                                                                                Cazare in Insula Corfu.
ZIUA 9 (mic dejun). Vizita Palatul Achilion. Plaja si baie in mare.                                              
Cazare in
Insula Corfu.
ZIUA 10 Plaja si baie in mare.La pranz-traversare cu ferry-boatu-ul in Igumenita. Deplasare prin Kastrakis si manastirile suspendate de la Kalambaka (fara intrare in vreo manastire,sunt inchise la acea ora !).Popas la Zindros - centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios                                  Cazare in Kalambaka.
ZIUA 11 - duminica(mic dejun). Deplasare in Bulgaria. In centrul Sofiei - vizita Catedrala Alexander Nevsky. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, Bucuresti-parcare Gara de Nord, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).
Pret: 440 + 95 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru: a) taxele de traversare a Marii Ionice; b) excursiile la: Sofia, Manastirea Rila si Veliko Trnovo.   Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                                                                       Supliment single 265 €. La inscriere se achita minim 150 €.                                                                                                  Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 30 €. Grup minim 25 turisti.                                                                                       Excursia trebuie achitata integral  cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.


Tariful include:

servicii ghid roman; - transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari ; - 10 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2*(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu  cu dus).
Tariful nu include:

biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii acestea.


Data postarii ofertei: 11 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!