895 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit autocar MAREA CASPICA GEORGIA ARMENIA iunie septembrie 2018
Circuit autocar MAREA CASPICA GEORGIA ARMENIA iunie septembrie 2018
Circuit autocar MAREA CASPICA GEORGIA ARMENIA iunie septembrie 2018
Circuit autocar MAREA CASPICA GEORGIA ARMENIA iunie septembrie 2018
Circuit autocar MAREA CASPICA GEORGIA ARMENIA iunie septembrie 2018
Circuit autocar MAREA CASPICA GEORGIA ARMENIA iunie septembrie 2018
Circuit autocar MAREA CASPICA GEORGIA ARMENIA iunie septembrie 2018
Circuit autocar MAREA CASPICA GEORGIA ARMENIA iunie septembrie 2018
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit autocar MAREA CASPICA GEORGIA ARMENIA iunie septembrie 2018 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


MAREA CASPICA-AZERBAIDJAN(Sheki,Sharmaki,Baku,vulcanii noroiosi,Abseron) GEORGIA(Batumi,Kutaisi,Gori,Complexul Varadzia,Tibilisi,Mtsketa,Complexul Gremi,manastirile Alaverdi si Bodbe)-ARMENIA (manastirile Haghpat si Sanahin,Laul Sevan,Erevan,Biserica Khor Virap, Complexul Noravank,Templul Garni,Manastirea Geghard,Echmiadzin)                       17 zile

 
ZIUA 1-Vineri,ora 06- prezentarea la imbarcare, in Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).Ora 6.30-plecare.Traversarea Bulgariei.                 Cazare in zona Istanbul-Bolu.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare pe ruta Bolu-Samsun.                                                Cazare in zona Ordu-Giresun(Turcia).
ZIUA 3 (mic dejun). Langa Trabzon-vizita Manastirea Sumela. Popas in Rize la plantatiile de ceai. Traversarea frontierei Turcia -Georgia.                                                                                                                                Cazare in Batumi(Georgia).
ZIUA 4 (mic dejun).In Batumi-plimbare (cu ghid local) pe malul Marii Negre si pe Bulevardul Batumi. In Kutaisi- vizita Catedrala Bagrati si Complexul manastiresc Gelati. In Gori-vizita  statuia si Casa memoria ale lui Stalin.    Cazare in Tibilisi.
ZIUA 5 (mic dejun). Ghid local toata ziua.Deplasare (20 km) pentru vizita Mtskheta (vechea capitala).In Tibilisi se viziteaza centrul vechi(Biserica Metekhi,cartierele Chardin si Sololaki, biserica Armeana, sinagoga, Catedrala Sion, Baile de sulf, Fortareata Narikala, Bulevardul Rustaveli,Statuia Sfantului George). Timp liber.                                              Cazare in Tibilisi (Georgia).
ZIUA 6 (mic dejun). Deplasare catre frontiera cu Azerbaidjanul. Pe drum langa Telavi, se viziteaza complexul Gremi (Cetatea regala si Biserica Arhangelilor) si Manastirea Alaverdi.Langa Signaghi-vizita Manastirea Bodbe (important loc de pelerinaj legat de Sfanta Nino cea care i-a crestinat pe georgieni).Trecerea frontierei in Azerbaidjan.              Cazare in Sheki (Azerbaidjan).
ZIUA 7 (mic dejun). In Sheki-vizita: Caravanseraiul, Palatal Hanului, Piata locala. Popas in Sharmaki.             Cazare in Baku.
ZIUA 8 (mic dejun). Ghid local toata ziua. Tur Baku(Palatul Shrivanshah,Turnul Fecioarelor,Templul focului Ateshgarh). Dupa amiaza, vizita vulcanii noroiosi in zona Qobustan.                                                                                       Cazare in Baku.
ZIUA 9 (mic dejun).Intre orele 9-13,vizita(cu ghid local) Peninsula Abselon.Timp liber in Baku. Cazare in Baku(Azerbaidjan).
ZIUA 10 (mic dejun). Deplasare catre granita cu Georgia pe ruta Yevlakh-Gyanja-Shamkir.           Cazare in Tibilisi (Georgia).
ZIUA 11 (mic dejun). Trecerea granitei cu Armenia. In Armenia se viziteaza manastirile Haghpat si Sanahin. Deplasare prin parcul national Dilijan (supranumit si Elvetia Armeniei) in localitarea Dilijan (popas). Optional vizita Manastirea Hagartsin. Deplasare pentru vizita lacul Sevan (situat la 2000 metri)-cel mai mare din Armenia.                     Cazare in Erevan (Armenia).
ZIUA 12 (mic dejun). Ghid local toata ziua. Tur Erevan (P-ta Republicii,Universitatea, Parlamentul, Palatul Prezidential, Opera, Memorialul Genocidului).Deplasare (120 km) pe langa Muntele Ararat-vizita Khor Virap(biserica simbol national al Armeniei, unde a fost intemnitat Sf. Grigore,cel care i-a crestinat pe armeni) si complexul Noravank (sec. 13).Cazare Erevan (Armenia).
ZIUA 13 (mic dejun). Deplasare (20 km) pentru vizita templul Garni (singurul templu elenistic care a supravietuit crestinarii) si Manastirea Geghard (partial sapata in stanca). In Echmiadzin-vizita Biserica Apostolica a Armeniei (una dintre cele mai vechi din lume).Trecerea frontierei Armenia-Georgia. Deplasare pentru vizita Complexul Varadzia (sapat in stanca muntelui). Cazare in zona Aksaltiske-Akhalkalaki (Georgia).
ZIUA 14 (mic dejun). Trecerea frontierei Georgia- Turcia. Deplasare pe ruta Kars-Pasingler.      Cazare in Erzurum (Turcia).
ZIUA 15 (mic dejun). Deplasare pe ruta Erzincan-Sivas.                                                                           Cazare in Ankara.
ZIUA 16 (mic dejun). Deplasare (450 km) pe ruta Bolu-Izmit la Istanbul-timp liber.                                   Cazare in Istanbul.
ZIUA 17-Duminica (mic dejun). Traversarea Bulgariei si a podului Ruse-Giurgiu. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 22, in Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).
PRET: 775 + 120 € (se achita obligatoriu la agentia de turism din Romania) pentru : taxa de viza Azerbaidjan (inclusiv prelucrare acte), ghizii locali si bacsis pentru prestatorii (din strainatate) de servicii turistice.   Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).    Supliment single 365 €.     Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 €. Grup minim 25 turisti.    La inscriere se achita minim 400 €.    Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.  PRETUL INCLUDE:   ·    servicii ghid roman si ghizi locali; ·      16 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu  cu dus) ;   ·      transport cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe stradale.    Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice(muzee, parcuri, asezaminte de cult,etc.) si nici ghizii pt. aceasta.
   Obs.-persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.      Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnӑvirilor, deceselor, accidentelor, etc.


Tariful include:

servicii ghid roman si ghizi locali; - 16 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) ; - transport cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe stradale.
Tariful nu include:

biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice(muzee, parcuri, asezaminte de cult,etc.) si nici ghizii pt. aceasta.


Data postarii ofertei: 11 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!