265 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit autocar Polonia 2018
Circuit autocar Polonia 2018
Circuit autocar Polonia 2018
Circuit autocar Polonia 2018
Circuit autocar Polonia 2018
Circuit autocar Polonia 2018
Circuit autocar Polonia 2018
Circuit autocar Polonia 2018
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit autocar Polonia 2018 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


Polonia

(Varsovia, Cracovia, Lagarul Auschwitz, Casa Chopin, Statiunea Zakopane)

Bratislava - BUDAPESTA

Cotul Dunarii (Esztergom, Visegrad, Szentendre)   6 zile

 
ZIUA 1 - luni, ora 06 - prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR). Ora 6.30-deplasare pe traseul Pitesti- Sibiu - Arad.
Cazare in zona Budapesta-Vac.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Statiunea montana Zakopane(cea mai frumoasa din Polonia)-popas (90 min) pe renumita strada Krupowki. Deplasare la Cracovia - tur (2 ore) cu ghid local, apoi popas in centru. Ora 22 - deplasare cu autocarul la hotel.                                                                                   
Cazare in Cracovia.
ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare la Varsovia - tur (3 ore) cu ghid local, cu vizite la Casa Marie Curie si Palatul Congreselor (exterior). Popas in centrul istoric. Ora 21.30-deplasare cu autocarul la hotel.Cazare in Varsovia.
ZIUA 4 (mic dejun). Excursie (60 km de Varsovia) la Casa memoriala a compozitorului Chopin in Zelozowa Wola.Deplasare pentru vizita Manastirea Madonna Neagra. Deplasare pe ruta Lodz-Czestochowa la Oswiecim pentru vizitare Lagarul Auschwitz. Deplasare pe ruta Bielsko Biala-Zilina. Cazare in Bratislava.
ZIUA 5 (mic dejun). In Bratislava se viziteaza Biserica Incoronarii Mariei Tereza si faleza Dunarii. Excursie la Cotul Dunarii : Esztergom (Catedrala Catolica - locul de incoronare al regilor Ungariei si centrul milenar al catolicismului, panorama asupra Vaii Dunarii si Slovaciei-oraselul Storovo), Visegrad (Castelul in exterior - fosta resedinta a regelui Matei Corvin, panorama - Cotul Dunarii) si Szentendre (orasel turistic).
Se parcurge BUDAPESTA spre debarcader intr-un scurt tur cu autocarul (pot fi admirate): Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Dupa tur, seara (de la ora 20), croaziera pe Dunare by night.                                                          
Cazare in Budapesta.
ZIUA 6 - sambata (mic dejun). Deplasare pe ruta Arad-Deva-Sibiu-Rm. Valcea-Pitesti. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).
Pret:     215 +  50 €   (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru croaziera pe Dunare si                                 excursiile(fara biletele de intrare) la Cotul Dunarii si casa Chopin. Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                           
Supliment single 110 €.La inscriere se achita minim 100 €. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 20 €.Grup minim 25 turisti.                                                
Excursia trebuie achitata integral cu 21 zile inaintea  plecarii.


Tariful include:

ghid roman si ghizi locali in Cracovia si Varsovia; - transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari; -   5 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2* (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).
Tariful nu include:

biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice(muzee, asezaminte de cult, etc.)si nici ghizii pt. acestea.


Data postarii ofertei: 06 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!