Descopera SARDINIA CORSICA cu insotitor de grup in 10 zile


535 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit autocar SARDINIA CORSICA august 2017
Circuit autocar SARDINIA CORSICA august 2017
Circuit autocar SARDINIA CORSICA august 2017
Circuit autocar SARDINIA CORSICA august 2017
Circuit autocar SARDINIA CORSICA august 2017
Circuit autocar SARDINIA CORSICA august 2017
Circuit autocar SARDINIA CORSICA august 2017
Circuit autocar SARDINIA CORSICA august 2017
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit autocar SARDINIA CORSICA august 2017 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


SARDINIA(Cagliari, Sassari, Orisano, Santa Teressa) CORSICA (Bastia, Ajaccio-Casa Napoleon, Bonifacio) VENETIA-PISA-FLORENTA-MILANO-VERONA-NISA-MONACO-VIENA 

10 zile, din care in 3 se poate face plaja si baie in mare.
ZIUA 1-vineri, ora 06, prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-plecare pe traseul Pitesti- Sibiu-Arad. Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din po-duri (Elisabeta, Margareta, Szabadsag sau Podul cu Lanturi).                               Cazare in zona Budapesta - Gyor.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Viena, scurt tur cu autocarul pe ringul vienez unde se vad: Observatorul astronomic, Statuia Radetzky, Muzeul de Arta, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Palatul Hofburg, Opera, Primaria, Burgtheatre, Universitatea. Popas in Viena (o ora).                                                                                Cazare in zona Venetia - Padova.
ZIUA 3 (mic dejun). Vizita la FLORENTA: Piazza della Signoria, Palazzo Vecchio, Domul, Biserica Santa-Croce (mormintele lui Galileo Galilei, Michelangelo, Rossini), Ponte Vecchio. Timp liber. Sugestii - vizita : Galeriile Ufizzi, Palatul Pitti, Gradina Boboli. Vizita (exterior) TURNUL din PISA.                                                        Cazare in zona Montecatini-Livorno (Italia).
ZIUA 4 (mic dejun). Ora 9-se traverseaza  cu ferry-boat ul din Livorno (Italia) in Corsica (Franta) la Bastia - vizita centrul orasului, plaja si baie in mare. Deplasare pe ruta Aleria-Slolenzarra-Porto Vecchio.                                  Cazare in zona Bonifacio(Corsica).
ZIUA 5 (mic dejun). Se traverseaza cu ferry-boatul din Bonifacio (Corsica) in Santa Teressa  (Sardinia). Deplasare din Palau cu ferry-boatul in arhipelagul Maddalena si cu autocarul in Insula Caprera-se viziteaza Complexul Muzeal Giuseppe Garibaldi (unificatorul Italiei).  Deplasare pe ruta Olbia-Siniscola-Nuoro-Lanusei-Muravera.                              Cazare in Cagliari(Sardinia).
ZIUA 6 (mic dejun). La Cagliari -vizita Arena Romana si centrul. Ora 11-deplasare la Barumini-vizita monumentele preistorice Nuraghe. Deplasare prin Orisano la Alghero - optional, in functie de valuri si daca e timp-deplasare cu vaporasul la grotele lui Neptun sau plaja si baie in mare. Popas in Sassari.                 Cazare in zona Sassari - Costa Esmeralda (Sardinia). 
ZIUA 7 - joi (mic dejun). Se traverseaza cu vaporul din Santa Teressa in Bonifacio si deplasare pe ruta Sartene-Propriano. La Ajaccio-vizita Casa Memoriala Napoleon. Timp liber (plaja si baie in mare). Ora 21-traversarea marii cu vaporul din Ajaccio in Nisa.                                                                                                                                                          Cazare pe vapor.
ZIUA 8 Ora 6:30 - sosire in  Nisa (90 min) pt. Promenade des Anglais (Opera, Hotel Negresco). In Monaco (90 min) vizita (din exterior) Catedrala si Palatul Princiar.Vizita in Milano: Castelul Sforzesco, Domul, Piata Opera "SCALA" cu statuia lui Leonardo Da Vinci, Galeriile Vittorio Emanuele. Plecare spre VERONA vizita: Palazzo Capuleti, Balconul Julietei, Piata Bra, Amfiteatrul roman.                                                                                                            Cazare in zona Padova-Venetia.
ZIUA 9 (mic dejun). In Venetia (2 ore), deplasare cu vaporasul (Piata Tronchetto, Canal Giudeca, Piata San Marco si retur). Se viziteaza: Palatul Dogilor (exterior), Puntea Suspinelor, Piazza si Bazilica San Marco si plimbare pietonala pe Canale Grande pana la Podul Rialto. Ora 12 - plecare din Piata Tronchetto.                                                                              Cazare in Gyor.
ZIUA 10-duminica (mic dejun). Deplasare pe ruta Arad-Sibiu-Pitesti. Sosire (in conditii normale de: vreme, trafic, formalitatile vamale,etc.),aprox. ora 24, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).
Pret:  390 €  plus 145 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) =  25 € + 120 €  pentru: a) 25 € =;Venetia (taxe autocar intrare in oras, transport autocar si vaporas); b) 120 € = taxe vapor ( Livorno -Bastia, Bonifacio-Santa Teressa- Bonifacio, Ajaccio - Nisa, Palau-Maddalena-Palau). Supliment single (inclusiv pe vapor)  275 є.                                                                                 Supliment cabina pe vapor pentru 2 pers. 60 є / pers. La inscriere se achita  minim 200 є.                        Grup minim 25 turisti.                                      Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 30 є.  Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                 Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. PRETUL INCLUDE:   ·  servicii ghid roman;   ●  1 cazare pe vapor, cabina cu 4 paturi;  ●  transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;  ●  8 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2*(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus). Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, pestera, etc.) si nici ghizii pt. acestea.
   Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.   Inscrierile se fac incepand cu 03.05.2016  si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.              Asigurarea medicala este obligatorie.  Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul  neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc. 

Tariful include:

servicii ghid roman; - 1 cazare pe vapor, cabina cu 4 paturi; - transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari; - 8 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2*(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).
Tariful nu include:

biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, pestera, etc.) si nici ghizii pt. acestea.


Data postarii ofertei: 10 Februarie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!