Descopera SPANIA cu insotitor de grup in 13 zile


635 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit autocar SPANIA 13 zile
Circuit autocar SPANIA 13 zile
Circuit autocar SPANIA 13 zile
Circuit autocar SPANIA 13 zile
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit autocar SPANIA 13 zile tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


SPANIA (Madrid, Barcelona,Zaragoza,Valencia,Montserrat,Toledo,El Escorial,Aranjues,Valea celor cazuti) Andorra-ELVETIA (Zurich,Berna,Geneva)- Coasta de Azur (Monaco,Nisa,Cannes) LiechtenstEin-Nordul Italiei (Venetia,Verona,Milano,Padova)-Avignon-Viena  13 zile
ZIUA 1 - Duminica, ora 06 - prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR). Ora 6.30-plecare pe traseul Pitesti-Sibiu-Arad.                           Cazare in zona Budapesta-Gyor.

ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Viena.Turul Ringului Vienez cu autocarul: Opera, Palatul Hofburg, Muzeul de Arta, Parlamentul, Primaria, Burgtheater, Universitatea. Timp liber (o ora).                          Cazare in zona Venetia - Padova.
ZIUA 3 (mic dejun). In Venetia (2 ore), deplasare cu vaporasul (Piata Tronchetto, Canal Giudeca, Piata San Marco si retur). Se viziteaza : Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Piazza si Bazilica San Marco si plimbare pietonala pe Canale Grande pana la Podul Rialto. Ora 12- excursie la Padova - vizita Catedrala Sf. Anton. In Verona se viziteaza (o ora): balconul Julietei, Piata Bra si Arena Romana. Deplasare la Milano, vizita (90 min): Piata Operei "Scala", Statuia Leonardo da Vinci, Galeriile "Vitorio Emanuele", Domul (exterior) si Castelul Sforzesco (exterior).                           Cazare in zona Savona.
ZIUA 4 (mic dejun). In Monaco (o ora) vizita (din exterior) Catedrala si Palatul Princiar. Deplasare pe autostrada si vizita Coasta de Azur.In Nisa (o ora) pt. Promenade des Anglais (Hotel Negresco).In Cannes (o ora) pentru Palatul Festivalurilor (exterior) si B.dul Croisette.                                                                     Cina si cazare in zona Barcelona.
ZIUA 5 (mic dejun). Escursie pt vizitarea Manastirii Montserrat. Tur Barcelona cu autocarul pe traseul: Portul Olimpic, casele Gaudi, Piata Spaniei, Stadionul Camp Nou, Montjuic, Piata Cataloniei cu popas o ora la Sagrada Familia. Timp liber-sugestii: shopping, plimbare pietonala pe Ramblas, Muzeul Picasso, Parcul Guel.      Cina si cazare in zona Barcelona.
ZIUA 6 (mic dejun). Deplasare la Valencia-vizita orasul artelor si stiintelor. Tur by night Madrid cu autocarul pe traseul: Gara Atocha, Puerta del Sol, Castiliana, Catedrala Nuestra Segnora, Palatul Regal, pietele: Spaniei, Orientului si de Toros. Cazare in Madrid.
ZIUA 7 (mic dejun). Se viziteaza Palatul Regal si Muzeul Prado. Timp liber.                                             Cazare in Madrid.
ZIUA 8 (mic dejun). Vizite : Vale de los Caidos (Valea celor cazuti) la Cuelgamuros(turistii care nu vor sa viziteze raman la Escorial), Palatul Escorial, Toledo si Aranjuez.                                                                                       Cazare in Madrid.
ZIUA 9 (mic dejun). Vizita Zaragoza in centru. Turul Andorrei : se intra din Spania - Arcavell - capitala Andorra La Vella (popas 90 min. pentru shopping) - Soldeu - se intra in Franta.                                                                 Cazare in Perpignan.
ZIUA 10 (mic dejun). Deplasare in Franta. La Avignon se viziteaza Palatul Papal.  Cazare in zona Bellegarde (Anecy) - Geneva.
ZIUA 11 (mic dejun). Traversarea Elvetiei. In Geneva (o ora)-se viziteaza : Podul Mont Blanc, Jardin "Des Anglais" si marea fantana arteziana simbol al Genevei. In Berna (o ora)-vizita : Catedrala St.Vizenz, Palatul Parlamentului (exterior) si turnul cu ceas. In Zurich (1.5 ore)-se viziteaza : Lacul Zurich, Wasserkirche-biserica apei (exterior), Canal Limatt, Catedrala Grossmünster, Biserica Fecioarei. Popas la Vaduz (60 min.).             Cazare in Austria (frontiera cu Elvetia).
ZIUA 12 (mic dejun). In Salzburg se viziteaza Gradinile Mirabel si Casa Mozart.(exterior) Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta, Szabadsag sau Podul cu Lanturi). Cazare in Budapesta.
ZIUA 13-Vineri, mic dejun. Deplasare Arad-Sibiu-Pitesti. Sosire(in conditii normale de: vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).
Pret: 515 €+120 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania)=95 €+25 pentru: a) 95 € (fara biletele de intrare) =Montserrat,Padova,El Escorial, Valea celor cazuti si tur Andorra;                                                                 b) 25 = Venetia (taxe autocar intrare in oras, transport autocar si vaporas). Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                                                     Supliment single 240 €. La inscriere se achita minim 350 €.                                                             Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 30 €. Grup minim 25 turisti.                                    Excursia trebuie achitata integral  cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. PRETUL INCLUDE:    ·   servicii ghid roman ; ·      transport (fara ziua 7) cu autocar 2* cu aer conditionat, taxe stradale si parcari; ·    12 cazari cu mic dejun in hoteluri de: 4* (Savona),3* si 2*(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus). Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee,asezaminte de cult, pestera, etc.) si nici ghizii pt. acestea.
  Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.  Inscrierile se fac incepand cu 03.05.2016 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.           Asigurarea medicala este obligatorie. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.


Tariful include:

servicii ghid roman ; - transport (fara ziua 7) cu autocar 2* cu aer conditionat, taxe stradale si parcari; -12 cazari cu mic dejun in hoteluri de: 4* (Savona),3* si 2*(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).
Tariful nu include:

biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee,asezaminte de cult, pestera, etc.) si nici ghizii pt. acestea.


Data postarii ofertei: 13 Februarie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!