500 euro Rezerva acum
Circuit autocar TARILE BALTICE HELSINKI POLONIA 2017
Circuit autocar TARILE BALTICE HELSINKI POLONIA 2017
Circuit autocar TARILE BALTICE HELSINKI POLONIA 2017
Circuit autocar TARILE BALTICE HELSINKI POLONIA 2017
Circuit autocar TARILE BALTICE HELSINKI POLONIA 2017
Circuit autocar TARILE BALTICE HELSINKI POLONIA 2017
Circuit autocar TARILE BALTICE HELSINKI POLONIA 2017
Circuit autocar TARILE BALTICE HELSINKI POLONIA 2017
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit autocar TARILE BALTICE HELSINKI POLONIA 2017 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


TARILE BALTICE (Talin, Riga, Vilnius, Kaunas) HELSINKI-Berlin-Potsdam-Dresda-POLONIA (Varsovia, Cracovia, Madona Neagra, Casa Chopin, Gdansk, Lagarul Auschwitz)-Praga-Karlovi Vary-Bratislava     13 zile

 
ZIUA 1 - Luni, ora 06, prezentarea la imbarcare, Bucureşti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Griviţei între Muzeul CFR şi piciorul Podului Basarab). Ora 6.30-deplasare pe traseul Pitesti- Sibiu - Arad. Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta sau Podul cu Lanturi).  Cazare in zona Budapesta-Vac.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare(385 km) la Cracovia - tur (3 ore) cu ghid local, apoi popas in centru. Ora 21 - deplasare cu autocarul la hotel.                                                                                                                              Cazare in Cracovia.
ZIUA 3 (mic dejun) Deplasare pentru vizitare : Lagӑrul Auschwitz, Manastirea Madona Neagra si Casa natala Chopin. In Varsovia se viziteazӑ Palatul Congreselor (exterior). Popas în centru. Ora 21-deplasare cu autocarul la hotel.                                                                                                                                                 Cazare în Varsovia.
ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare in Letonia cu popas (o ora) in Kaunas (Lituania).                       Cazare in Riga (Letonia).
ZIUA 5 (mic dejun). Tur (2 ore) Riga cu ghid local. Plecare spre Estonia. Tur (2 ore) Talin cu ghid local. Cazare in Talin (Estonia).
ZIUA 6 (mic dejun). Timp liber in Talin sau, optional (50 €- daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 60 € - daca se achita in excursie), excursie la Helsinki-include : transfer cu autocar de la hotel la ferryboat, ora 10.30-deplasare (2 ore) cu ferryboat-ul de la Talin la Helsinki, tur Helsinki (3 ore) cu autocar si ghid local, timp liber in Helsinki, transfer cu autocarul la ferryboat, ora 19.30-deplasarea cu ferryboat-ul de la Helsinki  la Talin si transfer cu autocarul la hotel.                                                                                                                                     Cazare in Talin.
ZIUA 7 (mic dejun).Deplasare pentru vizita Palatul Rundale (Letonia).                                    Cazare in Vilnius(Lituania).

ZIUA 8 (mic dejun). Tur (2 ore) Vilnius cu ghid local.Deplasare la Gdansk.                                            Cazare in Gdansk.

ZIUA 9 (mic dejun). Vizita portul vechi din Gdansk. Ora 11 - deplasare la Berlin (tur, 3 ore, cu ghid local). Cazare in Berlin.
ZIUA 10 (mic dejun). Vizita : Palatul Charlottenburg (stil baroc), Muzeul Pergamon (colectie de antichitati, sectiile de arta islamica si Orientul Mijlociu) si Piata Gendarmenmarkt (cea mai frumoasa din oras).Croaziera pe raul Spree. Timp liber. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.                                                                                       Cazare in Berlin.
ZIUA 11 (mic dejun). Excursie la POTSDAM - vizita Palatul SANSSOUCI. In DRESDA - vizita Castelul Zwinger si centrul orasului. Excursie la Karlovi Vary.                                                                                         Cazare in Praga.
ZIUA 12 (mic dejun).  Deplasare cu autocarul in orasul vechi la Castel (Hrad) unde se viziteaza Catedrala Sf. Vit, apoi tur pietonal: Mala Strana (vechi cartier situat in afara cetatii), Podul Carol (peste raul Vltava), Piata Primariei Vechi - Ceasul cu Sfinti. Ora 12.30 plecare spre Bratislava (popas 90 minute) - vizita Biserica Incoronarii Maria Tereza si faleza Dunarii.                                                                                                             Cazare in zona Gyor-Budapesta.
ZIUA 13-Sambata (mic dejun)Deplasare pe ruta Szeged - Arad - Sibiu - Pitesti. Sosire (in conditii normale de: vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucureşti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Griviţei între Muzeul CFR şi piciorul Podului Basarab).
  Pret: 440 €  +  60 (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru : croaziera in Berlin, ghizi locali (Cracovia, Vilnius, Riga, Talin si Berlin)  +  excursiile                     (fara biletele de intrare) la:Palatul Sanssouci (Potsdam),Casa Chopin si Karlovi Vary. Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii)                                                                                    La inscriere se achita minim 200 €. Supliment single 220 €.                                                                                                                  Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 €. Grup minim 25 turisti.                          Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.      
Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single. Inscrierile se fac incepand cu 03.05.'15 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri                       Obs. - vezi notele 1-15, 17-20.     Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare)  imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.

Tariful include:

servicii ghid roman si ghizi locali in: Cracovia, Vilnius, Riga, Talin si Berlin; - transport (fara ziua 6) cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe stradale ; - 12 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 2**(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).
Tariful nu include:

biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice(muzee, asezaminte de cult, etc.)si nici ghizii pt. acestea.


Data postarii ofertei: 10 Februarie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!