Descopera Toata CROATIA in 10 zile


385 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit autocar Toata CROATIA 2018
Circuit autocar Toata CROATIA 2018
Circuit autocar Toata CROATIA 2018
Circuit autocar Toata CROATIA 2018
Circuit autocar Toata CROATIA 2018
Circuit autocar Toata CROATIA 2018
Circuit autocar Toata CROATIA 2018
Circuit autocar Toata CROATIA 2018
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit autocar Toata CROATIA 2018 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


Toata CROATIA (Zagreb, Insula Krk, Coasta Istriei:Pola, Porec,

 Rovinj, Opatja, Rijeka si Coasta Dalmatiei:Dubrovnik, Split, Trogir, Zadar)

Belgrad - Podgorita - Ljubliana - Pestera Postojna - Lacul Balaton

Marele Canion TARA-Fiordul Kotor-VENEZIA   

    10 zile, din care in 3 (5,6,8) se poate face plaja si baie in mare.

ZIUA 1 Vineri (pe 1.09-Joi), ora 06 - prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab). Ora 6.30-deplasare pe traseul Pitesti-Craiova-Turnu Severin. Traversarea Dunarii la Portile de Fier in Serbia. Excursie prin Defileul Dunarii (lacul de acumulare, Cazanele Mari si Mici) pe ruta Tekija-Mosna-Dobra-Golubac-Pozarevac. Tur Belgrad (zona Parlament-Biserica Sfanta Sava-Posta centrala) si popas in centru.                                            Cazare in Belgrad.

 

ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare pe ruta Cacak-Prijepolje-trecerea frontierei Serbia/Muntenegru-Pljevlja- Mijakovici.Se intra in Durmitor Park si se strabate Marele Canion Tara (al 2-lea ca marime dupa Grand Canion din SUA) pe ruta -Tara-Podul Belvedere (popas)-Dobrilovina-Bistrica-Moskovac. Scurt popas  in Podgorica.                                                                                                          Cazare in Muntenegru (Cetinje).

ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare pe ruta Budva - Tivat - (traversare Fiordul Kotor cu ferry boat-ul) - Bijela. Deplasare pe Coasta Dalmatiei in statiunea (perla Adriaticii) Dubrovnik (orasul medieval cel mai bine conservat din Europa si unic prin monumentele sale). Se viziteaza : Cetatea, zidurile orasului vechi, Catedrala, Biserica Sf. Vlaho (patronul orasului), Palatul Rectorilor,Turnul cu Ceas. Timp liber: plimbari, shopping, etc. Popas (seara) in Trogir.                                                                                                                      Cazare in zona Split-Sinj - Knin.

ZIUA 4 (mic dejun). In Split se viziteaza: Palatul imparatului Diocletian (unul din monumentele cele mai celebre din epoca romana) Mausoleul (exterior) lui Diocletian (transformat in catedrala catolica), Poarta de Aur si Statuia episcopului Grigore din Nin). Popas in Zadar. Se viziteaza (3 ore) Parcul National Plitvice (19.000 ha, renumitele lacuri alpine ce se varsa unul in altul, cascade si grote).

Popas (seara) in Insula Krk la Omisalj.                                                         Cazare in Buzet (zona Rijeka - Pazin) - www.hotelfontanabuzet.com.

Nota-in zilele : 4, 5, 6, 7 si 8 vor fi 5 cazari in acelasi hotel.    

ZIUA 5 (mic dejun). Tur Coasta Istria cu vizitarea statiunilor de vis: Porec, Rovinj si Pola-orasul este un adevarat muzeu arheologic: Amfitetrul Roman, Porta Gemina, Porta Aurea. Plaja si baie in mare.                                                                                               Cazare in Buzet.

ZIUA 6 (mic dejun).  Deplasare cu autocarul in Opatija: shopping, plimbari,baie in mare.   Optional (35 € - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 €-daca se achita in excursie), deplasare cu autocarul in Insula Krk pentru "croaziera 4 insule" pe Marea Adriatica (durata - 4 ore, include:cafea, croissant, ghid local,  plaja si baie). La intoarcere in Buzet - popasuri in Opatija si Rijeka.                                                                                                                                                                                                            Cazare in Buzet.

ZIUA 7 (mic dejun). Excursie la Venetia (include tot, adica : transport autocar,  deplasare cu vaporasul Piata Tronchetto - Canal Giudecca - Piata San Marco si retur, taxe autocar de parcare si intrare in Venetia) pentru vizitare: Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Piazza si Bazilica San Marco + plimbare pietonala pe Canale Grande pana la Podul Rialto.                                                                          Cazare in Buzet.

ZIUA 8 (mic dejun).  Deplasare cu autocarul in Opatija: shopping, plimbari,baie in mare.                                                               Cazare in Buzet.

ZIUA 9 (mic dejun). In Slovenia, vizita Postojna - cea mai renumita pestera din Europa (5 Km ai mirificei lumi subterane se parcurg pietonal si cu trenuletul) si scurt popas in zona centrala din Ljubliana. Deplasare la Zagreb- scurt tur pietonal in zona centrala (Catedrala Sf. Stefan, zidul cetatii, Piata Josip Jelacic). Deplasare pe autostrada pe langa Lacul Balaton. Deplasare la Budapesta-se parcurge spre debarcader intr-un scurt tur cu autocarul(pot fi admirate): Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Dupa tur, croaziera (include ghid local si 1 pahar de sampanie) pe Dunare by night (optional,18 €-plata in excursie, cina festiva bufet cu bauturi si muzica).                                                                                                                                                                      Cazare Budapesta.

ZIUA 10 Duminica - mic dejun (1.09 - Sambata). Deplasare pe ruta Arad - Sibiu - Pitesti.  Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).

PRET (include :    ●  excursia la VENETIA - in valoare de 65 € ;                                                   ● croaziera pe Dunare,bilet Durmitor Park si excursia prin Defileul Dunarii, in total 25  €) : 385 € pt  25.05,  390 €  pt: 1.06,  395 € pt  8.06,   400 pt: 15.06, 21.09,  410 pt: 29.06, 7.09,420 pt:  31.08,   430 pt: 13.07, 24.08,   440 pt:  10.08. Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                                Supliment single 200є.La inscriere se minim 150 є.                                                            Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 30є.                     Grup minim 25 turisti.                                         Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.Tariful include:

servicii ghid roman;  -  transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari; -  9 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3***  (in Buzet   -   www.hotelfontanabuzet.com ).
Tariful nu include:

biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice(muzee,parcuri,asezaminte de cult,etc.) si nici ghizii pt. acestea.


Data postarii ofertei: 11 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!