Descopera VENETIA MILANO VERONA cu insotitor de grup in 6 zile


250 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit autocar VENETIA MILANO VERONA 2018
Circuit autocar VENETIA MILANO VERONA 2018
Circuit autocar VENETIA MILANO VERONA 2018
Circuit autocar VENETIA MILANO VERONA 2018
Circuit autocar VENETIA MILANO VERONA 2018
Circuit autocar VENETIA MILANO VERONA 2018
Circuit autocar VENETIA MILANO VERONA 2018
Circuit autocar VENETIA MILANO VERONA 2018
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit autocar VENETIA MILANO VERONA 2018 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


VENETIA (Murano, Burano) - MILANO - VERONA


 PADOVA - VIENA - Lacul Balaton - Pestera Postojna      6 zile

ZIUA 1 - luni, ora 06 - prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab). Ora 6.30-plecare pe traseul Pitesti- Sibiu - Arad.                                         

Cazare in zona Budapesta - Gyor.

ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Viena, scurt tur cu autocarul pe ringul vienez unde se vad: Observatorul astronomic, Statuia Radetzky, Muzeul de Arta, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Palatul Hofburg, Opera, Primaria, Burgtheatre, Universitatea. Popas in Viena (1 ora). Obs. - cazarile din zilele: 2, 3 si 4 sunt in acelasi hotel.                                                                                         

Cazare in  zona Venetia - Padova.

ZIUA 3 (mic dejun). Excursie la Padova - vizita Catedrala Sf. Anton. In VERONA - vizita: Palazzo Capuleti, Balconul Julietei, Piata Bra, Arena romana. Excursie la Milano - vizita: Castelul Sforzesco (exterior), Domul (optional, urcare), Piata Opera "SCALA" cu statuia lui Leonardo Da Vinci, Galeriile Vittorio Emanuele.                                                                                                     

Cazare in zona Venetia - Padova.

ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare cu autocarul in Piata Tronchetto din Venetia, apoi deplasare cu vaporasul (Canal Giudeca, Piata San Marco si retur in Piata Tronchetto). In Venetia se viziteaza : Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Piazza si Bazilica San Marco si plimbare pietonala pentru a vedea Canale Grande. Timp liber sau optional, cu vaporasul la Murano si Burano. Ora 20.30 - plecare cu autocarul din Piata Tronchetto.                                                                                                                                                                        

Cazare in zona Venetia - Padova.

ZIUA 5 (mic dejun). Vizita Postojna - cea mai renumita pestera din Europa (5 Km ai mirificei lumi subterane se parcurg pietonal si cu trenuletul). Deplasare pe autostrada pe langa Lacul Balaton. Deplasare la Budapesta-se parcurge spre debarcader intr-un scurt tur cu autocarul(pot fi admirate): Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Dupa tur, croaziera (include ghid local si 1 pahar de sampanie) pe Dunare by night (optional,18 €-plata in excursie, cina festiva bufet cu bauturi si muzica).                                                                                                                                                                  

Cazare in Budapesta.

ZIUA 6-sambata (mic dejun). Plecare din Ungaria pe ruta Arad-Sibiu-Pitesti. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).

Preţ: 195 € + 55 (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru (25 €+15 €+15 €):a) 25 € = Venetia (taxe pentru intrarea autocarului in oras, transport autocar si vaporas); b) 15 € = excursia la Milano ;   c) 15 € = croaziera pe Dunare la Budapesta.    Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                             Supliment single 80 є.La inscriere se achita minim 100 є.                             Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 40 є.Grup minim 25 turisti.                          

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.Tariful include:

servicii ghid roman ; -      transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari ; -  5 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3***.
Tariful nu include:

biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, pestera, etc.) si nici ghizii pt. acestea.  


Data postarii ofertei: 11 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!