Descopera Viena Bratislava BUDAPESTA cu insotitor de grup in 5 zile


185 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit autocar Viena Bratislava BUDAPESTA 2018
Circuit autocar Viena Bratislava BUDAPESTA 2018
Circuit autocar Viena Bratislava BUDAPESTA 2018
Circuit autocar Viena Bratislava BUDAPESTA 2018
Circuit autocar Viena Bratislava BUDAPESTA 2018
Circuit autocar Viena Bratislava BUDAPESTA 2018
Circuit autocar Viena Bratislava BUDAPESTA 2018
Circuit autocar Viena Bratislava BUDAPESTA 2018
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit autocar Viena Bratislava BUDAPESTA 2018 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


5 zile     Viena-Bratislava-BUDAPESTA

 Defileul (Wachau) si Cotul Dunarii (Esztergom, Visegrad, Szentendre)

ZIUA 1-miercuri(de Paste-Luni), ora 06-prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord  Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou -Muzeul CFR). Ora 6.30-deplasare pe traseul Pitesti- Sibiu - Arad.Cazare in zona Budapesta-Gyor.

ZIUA 2 (mic dejun). In Viena, vizita Palatul Shonbrunn, apoi tur oras cu autocarul pe traseul: Roata Mare din Prater, Sediul ONU, Turnul Dunarii, traversarea Dunarii si Ringul Vienez (Opera, Muzeul de Arta, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Universitatea, Burgtheatre). In centru plimbare pietonala, vizite si shopping: Piata Maria Tereza, Coloana Ciumei, Piata Eroilor, Palatul Hofburg, Catedrala Sf. Stefan, strazile comerciale Kartnerstrasse si Mariahilfestrasse. Optional (30 € - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 40 € - daca se achita in Austria), cina in Grinzing si tur by night Viena cu autocarul.       Cazare in Viena.

ZIUA 3 (mic dejun). Excursie la Defileul Dunarii(zona Wachau) cu popas in Durnstein. Excursie la Manastirea Melk. Dupa amiaza, timp liber in Ringul Vienez, sugestii: Muzeele din Palatul Hofburg, Muzeul de Arta, Muzeul de Stiinte Naturale.Ora 21-deplasare cu autocarul la hotel.                                                                      Cazare in Viena.

ZIUA 4 (mic dejun). Plecare la Bratislava-se viziteaza (30 min.) Biserica Incoronarii Mariei Tereza si faleza Dunarii. Excursie la Cotul Dunarii: Esztergom (Catedrala Catolica-locul de incoronare al regilor Ungariei si centrul milenar al catolicismului, panorama asupra Vaii Dunarii si Slovaciei-oraselul Storovo), Visegrad (Castelul in exterior-fosta resedinta a regelui Matei Corvin, panorama-Cotul Dunarii) si Szentendre (orasel turistic). Se parcurge BUDAPESTA spre debarcader intr-un scurt tur cu autocarul (pot fi admirate):Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Dupa tur, croaziera (include: vaporas, ghid local si 1 pahar de sampanie) pe Dunare by night (optional,18 €-plata in excursie, cina festiva bufet cu bauturi si muzica).Cazare in Budapesta.

ZIUA 5-duminica(de Paste-Vineri), mic dejun. Deplasare pe ruta Arad-Deva-Sibiu-Rm. Valcea-Pitesti. Sosire (in conditii normale de: vreme,trafic, formalitatile vamale, etc.),aprox. ora 23,in Bucuresti-parcare Gara de Nord  Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou -Muzeul CFR).

Pret:140 + 45 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pt. croaziera pe Dunare si excursiile   (fara biletele de intrare) la : Cotul Dunarii (Ungaria), M-tirea Melk si Defileul Dunarii(Austria).

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                          Supliment single 85 €.

La inscriere se achita minim 100 €.                                                    Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 15 €.Grup minim 25 turisti.                                                   Excursia trebuie achitata integral cu 21 zile inaintea plecarii.Tariful include:

transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari; -4 cazari cu mic dejun in hoteluri hoteluri de 3***.
Tariful nu include:

biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice(muzee, asezaminte de cult, etc.)si nici ghizii pentru acestea.


Data postarii ofertei: 07 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!