1169 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit Bali Indonezia Noiembrie 2017
Circuit Bali Indonezia Noiembrie 2017
Circuit Bali Indonezia Noiembrie 2017
Circuit Bali Indonezia Noiembrie 2017
Circuit Bali Indonezia Noiembrie 2017
Circuit Bali Indonezia Noiembrie 2017
Circuit Bali Indonezia Noiembrie 2017
Circuit Bali Indonezia Noiembrie 2017
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit Bali Indonezia Noiembrie 2017 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


Destinatie: Bali, Indonezia

Perioada calatoriei: Noiembrie 2017Tarif: de la 1169 euro / 1 adult


BALI NUSA DUA HOTEL & CONVENTION 5*
HOTEL  ATTA MESARI VILLAA 5*
 
Ce trebuie sa detineti obligatoriu pentru aceasta calatorie?

Pasaport  biometric valabil minim 6 luni de la data de iesire din Indonezia→ Pentru o perioada de pana la 30 zile, catatenii romani pot intra fara viza in Indonezia, fara posibiitate de prelungire  a perioadei de sedere. Va rugam sa consultti cu etentie https://www.mae.ro/travel-conditions/3704
In caz de calatorie cu pasaport temporar este nevoie de obtinerea vizei de la ambasada Indoneziei in Romania, anterior plecarii. Pentru a calatori cu un minor aveti nevoie de procura speciala - va rugam sa verificati website-ul politiei de frontiera.


Tariful include:

Zbor Buresti Bali Denpasar Bucuresti, cu doua escale - Cazare 5 nopti cu mic dejun in Bali -Cazare 4 nopti cu mic dejun in Ubud -Toate taxele de aeroport si suprataxele de sistem. Bagaj de mana– maximum 56x45x25 cm - Bagaj de cala de maxim 23 kg - Curs de gatit in stil balinez la o ferma locala in Ubud
Tariful nu include:

Taxa de oras; 1-7 eur/zi se achita exclusiv la hotel daca este cazul. -Asigurare medicala sau asigurare medicala storno recomandate de Princess Travel mai ales pentru destinatiile exotice (optional). -Transfer aeroport – hotel – aeroport.


Data postarii ofertei: 29 Mai 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!