1169 euro pers/sejurRezerva acum
Circuit Bali Indonezia Noiembrie 2017
Circuit Bali Indonezia Noiembrie 2017
Circuit Bali Indonezia Noiembrie 2017
Circuit Bali Indonezia Noiembrie 2017
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit Bali Indonezia Noiembrie 2017 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mailRezerva acum


Destinatie: Bali, Indonezia Perioada calatoriei: Noiembrie 2017Tarif: de la 1169 euro / 1 adult BALI NUSA DUA HOTEL & CONVENTION 5* HOTEL  ATTA MESARI VILLAA 5*   Ce trebuie sa detineti obligatoriu pentru aceasta calatorie? Pasaport  biometric valabil minim 6 luni de la data de iesire din Indonezia→ Pentru o perioada de pana la 30 zile, catatenii romani pot intra fara viza in Indonezia, fara posibiitate de prelungire  a perioadei de sedere. Va rugam sa consultti cu etentie https://www.mae.ro/travel-conditions/3704 In caz de calatorie cu pasaport temporar este nevoie de obtinerea vizei de la ambasada Indoneziei in Romania, anterior plecarii. Pentru a calatori cu un minor aveti nevoie de procura speciala - va rugam sa verificati website-ul politiei de frontiera.

Tariful include:

Zbor Buresti Bali Denpasar Bucuresti, cu doua escale - Cazare 5 nopti cu mic dejun in Bali -Cazare 4 nopti cu mic dejun in Ubud -Toate taxele de aeroport si suprataxele de sistem. Bagaj de mana– maximum 56x45x25 cm - Bagaj de cala de maxim 23 kg - Curs de gatit in stil balinez la o ferma locala in Ubud
Tariful nu include:

Taxa de oras; 1-7 eur/zi se achita exclusiv la hotel daca este cazul. -Asigurare medicala sau asigurare medicala storno recomandate de Princess Travel mai ales pentru destinatiile exotice (optional). -Transfer aeroport – hotel – aeroport.


Data postarii ofertei: 29 Mai 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!