Descopera BENELUX GERMANIA cu insotitor de grup in 7 zile


680 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit BENELUX GERMANIA august 2018
Circuit BENELUX GERMANIA august 2018
Circuit BENELUX GERMANIA august 2018
Circuit BENELUX GERMANIA august 2018
Circuit BENELUX GERMANIA august 2018
Circuit BENELUX GERMANIA august 2018
Circuit BENELUX GERMANIA august 2018
Circuit BENELUX GERMANIA august 2018
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit BENELUX GERMANIA august 2018 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


7zile          BENELUX(Luxemburg,Bruxelles,Brugge,

Anvers Gent, Waterloo,Amsterdam,Haga,Delft,Rotterdam)GERMANIA (Koln, Bonn, Frankfurt, Valea Rinului) .
ZIUA 1 - Luni, intalnire ora 12 cu ghidul la Aeroportul Otopeni - check in KLM pentru destinatia Amsterdam. Decolare la ora 13.55. Sosire la ora 15.45. Deplasare spre Koln.                                                                Cazare in Koln.
ZIUA 2 (mic dejun). In Koln se viziteaza Domul (inclus in top - 100 minuni ale lumii), apoi popas (2 ore) in centru. Deplasare la Bonn - vizita Casa natala Bethoven, apoi popas (2 ore) in centru. Deplasare pe Valea Rinului (Bingen - Koblenz) unde (popas o ora), de pe un mal sau altul, se admira legendara stanca Loreley.                  Cazare in Frankfurt.
ZIUA 3 (mic dejun).In Frankfurt (orasul zgarie-norilor)-vizita Casa natala Gothe, popas (90 min) in centru.Deplasare la Luxembourg-vizita (2 ore) centrul vechi si Catedrala Notre Dame.                                               Cazare in Bruxelles.
ZIUA 4 (mic dejun). Excursie la : Anvers (Antwerpen)-vizita, o ora, (Catedrala, Primaria), Gent-vizita, o ora (Catedrala, Primaria) si Brugge-vizita centru, plimbari cu vaporasul. Ora 19-plecare din Brugge.                          Cazare in Bruxelles.
ZIUA 5 (mic dejun). In Bruxelles-tur pe traseul:Catedrala St. Michel,Cartierul Laeken, Palatul de Justitie, Basilica Sacre Coeur, Platoul Heysel(vizita, 2 ore, Atomium si Mini Europa). Tur pietonal in Bruxelles:Piata Spaniei,Manneken Pis,Grand Place,Galeriile St. Houbert. Timp liber,shopping.Ora 20-deplasare cu autocarul la hotel.       Cazare in Bruxelles.
ZIUA 6 (mic dejun). Deplasare la Waterloo - se viziteaza monumentul marii batalii. La Rotterdam popas (90min) in zona centrala. Vizita (exterior) Tribunalul International din Haga. In Delft - shopping in centrul de portelan.Cazare in Amsterdam.
ZIUA 7- Duminica (mic dejun). Timp liber. Sugestii : Muzeul National, SHOPPING, (centrul de bijuterii), plimbare cu vaporasul pe canale (aprox. 10 €). Transfer la aeroport. Ora 20.35-decolare din Amsterdam, sosire la ora 00  la Aeroportul Otopeni.
Pret: 495 + 185 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru taxe aeroport/ securitate/                                                                                            check- in, transfer aeroport- hotel- aeroport si comision. Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                                                                      Supliment single 150 є.La inscriere se achita minim 200 є                                                                        Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 40 є.Grup minim 25 turisti.                                                                                Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.


Tariful include:

servicii ghid roman ; ·  bilet avion Bucuresti – Amsterdam – Bucuresti; ·  transport cu autocar 2** cu aer conditionat; ·  6 cazari cu mic dejun la hoteluri  de 3***.
Tariful nu include:

biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.)si nici ghizii pt acestea.


Data postarii ofertei: 07 Septembrie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!