Descopera CAPPADOCIA cu insotitor de grup in 8 zile


610 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit CAPPADOCIA septembrie 2017
Circuit CAPPADOCIA septembrie 2017
Circuit CAPPADOCIA septembrie 2017
Circuit CAPPADOCIA septembrie 2017
Circuit CAPPADOCIA septembrie 2017
Circuit CAPPADOCIA septembrie 2017
Circuit CAPPADOCIA septembrie 2017
Circuit CAPPADOCIA septembrie 2017
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit CAPPADOCIA septembrie 2017 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


CAPPADOCIA    8  zile ISTANBUL - ANKARA

EUROPA  -  STRAMTOAREA BOSFOR  -  ASIA    
ZIUA 1 - Duminica, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni- check in Turkish sau Tarom pentru destinatia Istanbul. Deplasare pe autoastrada.                                                                                                     Cazare in Ankara.
ZIUA 2 (mic dejun).Tur (3 ore) Ankara cu ghid local cu oprire la Mausoleul lui Atatürk,apoi popas (90 min) in centru.Deplasare in Cappadocia.                                                                    Cazare in Cappadocia (Nevsehir-Derinkuyu).
ZIUA 3 Deplasare la Uchisar - panorama asupra vaii plina de formatiuni vulcanice de impresionante si felurite forme. La Kaymakli se viziteaza orasul subteran. La Goreme se viziteaza bisericile crestine, pictate si cioplite in stanca. Cazare in Cappadocia (Nevsehir-Derinkuyu).
ZIUA 4 (mic dejun). In Ankara-vizita: Muzeul Civilizatiei vechi din Podisul Anatoliei, Deplasare la Istanbul -tur by night ( se trece peste podurile Bogazici-Bosfor si Galata sau Ataturk-Cornul de aur                                                    Cazare in Istanbul.
ZIUA 5 (mic dejun). De la ora 9, tur (3 ore) pietonal cu ghid local: Moscheea Albastra, Palatul Topkapi (Palatul, Haremul Sultanului, Tezaurul), Muzeul Sfanta Sofia si Hipodromul. Dupa amiaza timp liber - shopping in Marele Bazar. Optional (35 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inainte de plecare sau 45 €-daca se achita in excursie), seara turceasca (include: transport, cina cu bauturi si program artistic).                                                          Cazare in Istanbul.
ZIUA 6 (mic dejun). Dimineata, optional (40 € - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inainte de plecare sau 50 € - daca se achita in excursie) plimbare pe Marea Marmara la Buyuk Ada -  Insula Printului (include: transport local - tramvai + vapor, turul insulei cu trasura si pranz cu bauturi). Dupa amiaza-shopping in Istanbul.           Cazare in Istanbul.
ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare pentru vizitare Palatul Dolmabahce. De la ora 12 -  croaziera (90 min) pe Bosfor. Timp liber - shopping.                                                                                                                                  Cazare in Istanbul.
ZIUA 8 Duminica (mic dejun). Timp liber. Transfer la aeroport. Decolare la ora 16.55. Sosire la Bucuresti, Aeroportul Otopeni, ora 18.20.
PRET : 380 +230  € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru :                     a) ghid local (ziua 5) , tur Istanbul (ziua 4) si croaziera pe Bosfor (ziua 7), in total = 25 € ;                    b)taxe aeroport/securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport si comision , in total = 205 €.   Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).   La inscriere se achita minim 150 €.                                                                                                    Supliment single 175 €. Grup minim 25 turisti                                                                                  Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere 30 €.   Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.   PRETUL INCLUDE:    ·       servicii ghid roman si ghizi locali in Ankara si Cappadocia; •·          transport (fara zilele : 5, 6, 7) cu autocar 2 ** cu aer conditionat ; •·          bilet avion Bucuresti - Istanbul - Bucuresti ; •·          7 cazari cu mic dejun bufet in hoteluri de 3 *** si 2 **(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu  cu dus) ; Pretul nu include biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.
Hotel ROUGE NOIR 3***- situat in Istanbul, zona Grand Bazar-Sf Sofia-Palatul Topkapî-Moscheea Albastra.  www.hotelrougenoire.com
Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.   Inscrierile se fac incepand cu 25.02.12   si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.        Asigurarea medicala e obligatorie.   Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.  


Tariful include:

servicii ghid roman si ghizi locali in Ankara si Cappadocia; - transport (fara zilele : 5, 6, 7) cu autocar 2 ** cu aer conditionat ; - bilet avion Bucuresti Istanbul Bucuresti ; - 7 cazari cu mic dejun bufet in hoteluri de 3 *** si 2 **(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) ;
Tariful nu include:

biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.


Data postarii ofertei: 10 Februarie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!