Descopera Indonezia SINGAPORE MALAYESIA cu Insotitor de grup in 19 zile


2660 euro pers/sejur Rezerva acum
Circuit cu ghid Indonezia SINGAPORE MALAYESIA 2017
Circuit cu ghid Indonezia SINGAPORE MALAYESIA 2017
Circuit cu ghid Indonezia SINGAPORE MALAYESIA 2017
Circuit cu ghid Indonezia SINGAPORE MALAYESIA 2017
Circuit cu ghid Indonezia SINGAPORE MALAYESIA 2017
Circuit cu ghid Indonezia SINGAPORE MALAYESIA 2017
Circuit cu ghid Indonezia SINGAPORE MALAYESIA 2017
Circuit cu ghid Indonezia SINGAPORE MALAYESIA 2017
Nota: 5 din 5. Total 250 voturi.

Arata-le si prietenilor tai:

Agentia de turism Eurotrip va prezinta urmatoarea oferta turistica:

Circuit cu ghid Indonezia SINGAPORE MALAYESIA 2017 tarifele sunt de persoana / total sejur

Printeaza oferta Trimite oferta prin e-mail Rezerva acum


Indonezia (Bali, Jakarta, Borobudur) - SINGAPORE         MALAYESIA (Kuala Lumpur, Penang, Melaka, Putrajaya)    19 zile  

ZIUA 1 Luni. Compania aeriana se va stabili pana in 30.06.2016
ZIUA 2 Ora 2.20-decolare la Jakarta, sosire ora 15.35. Obs.-viza (aprox. 25 usd) de Indonezia se obtine si se achita de fiecare turist la frontiera. Transfer la hotel cu popas (1 ora) in centrul capitalei Indoneziei.                                                                                             Cina si cazare in Jakarta.
ZIUA 3 (mic dejun). Tur (4 ore) Jakarta (aici e cea mai mare moschee din lume) cu ghid local. Timp liber.                      Cina si cazare in Jakarta.
ZIUA 4 (mic dejun). In Bogor (fosta capitala), se viziteaza gradina botanica (aleea orhideelor). In Cisuruna-vizita gradina zoologica Taman Safari Park. Deplasare la Bandung - popas pe Jean's Street.                                                                                             Cazare in Bandung.
ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare la Yogyakarta cu popas in Purworejo.                                                                            Cina si cazare in Yogyakarta.
ZIUA 6 (mic dejun). La 50 km-vizita Borobudur(cel mai mare templu budist din lume). In Yogyakarta-vizita: castelul de ape Taman  Sari, complexul Kraton cu Palatul Sultanului si templul Mendut.Seara, spectacol de balet Ramayana.                 Cina si cazare in Yogyakarta.
ZIUA 7 (mic dejun). La 20 km de Yogyakarta, vizita Templul Prambanan.La (65 km)de Yogyakarta, in Surakarta (Solo)-vizita Palatul  Mangkunegaran. Deplasare cu autocarul in Malang (al 2 lea oras al Insulei Java)-popas in centru.                                            Cazare in Malang.
ZIUA 8 (mic dejun). La 10 km, vizita templul Singosari. Deplasare in insula Bali traversand cu ferryboatul din Ketabang (Java) in Gilimanuk(Bali).                                                                                                                                                                                       Cina si cazare in Bali.
ZIUA 9 (mic dejun). Plaja si baie.                                                                                                                                                         Cina si cazare in Bali.
ZIUA 10 (mic dejun). Excursie de ½ zi prin statiunile litorale : Tuban, Tuba, Legian, Seminyak si Canggu.                         Cina si cazare in Bali.
ZIUA 11 (mic dejun). Excursie de ½ zi in Denpasar (capitala insulei).                                                                                           Cina si cazare in Bali.
ZIUA 12 (mic dejun). Transfer la aeroport. Ora 9.10-decolare din Bali la Singapore-sosire, 11.45. Tur (3 ore) cu autocarul cu opriri la Moscheea si Palatul Sultanului + statuia Merlioni(simbolul orasului).Excursie cu autocarul in Insula Sentosa (se asigura transport cu trenuletul si bilete intrare la Underwater World-acvariu cu peste 2500 de vietati marine vazute dintr-un tunel transparent lung de 80m+ show, seara, de sunet si lumini la fantani).                                                                                                                                         Cazare in Singapore.
ZIUA 13 (mic dejun). Timp liber in zona Orchard Road(principala strada comerciala)-River Side (zona coloniala cu cladiri zgarie nori, muzee, teatre, restaurante, atractii turistice)-farfuria zburatoare (panorama asupra insulei). Ora 16-transfer cu autocarul in Malaysia. Cazare la frontiera cu Singapore in zona Johor(Malaysia).
ZIUA 14 (mic dejun).Pe malul oceanului,in Malacca-vizita Fort A Famosa si Piata Stadhuys. Excursie(la 25 km de Kuala Lumpur) la Putrajaya (cel mai nou si modern orasel al Malaysiei cu numeroase parculete si canal ca-n Venetia) se viziteaza moscheea Putra si optional, plimbare cu barca pe canale.                                                                                                                                                            Cazare in Kuala Lumpur.
ZIUA 15 (mic dejun) Tur Kuala Lumpur cu autocarul cu opriri la: Turnul Telecomunicatiilor (421 m, urcare), Turnurile gemene Petronas (urcare), China Town si Muzeul de Arta Islamica al Malaysiei. Shopping. Seara, cina malayesiana cu program artistic. Cazare in Kuala Lumpur.
ZIUA 16 (mic dejun). Deplasare la Penang. Excursie de ½ zi-turul insulei cu autocarul si popas (90 min) in Georgetown (capitala insulei). Cina si cazare in Insula Penang.
ZIUA 17 (mic dejun). Timp liber. Plaja si baie.                                                                                                                  Cina si cazare in Insula Penang.
ZIUA 18 (mic dejun). Timp liber. Plaja si baie. Dupa amiaza in Insula Penang se viziteaza : Templul serpilor, Rezervatia de fluturi si Parcul pasarilor. Transfer la aeroportul din Kuala Lumpur.
ZIUA 19 - Vineri (mic dejun).  Transfer la aeroport (se plateste, aprox. 15 usd = taxa iesire din Indonesia).
Pret : 1850 + 810 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania), pentru : a)    taxe aeroport/securitate, comision, transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pentru prestatorii de servicii din strainatate, in total = 530 €; b)    10 programe turistice in zilele: 6 (Ramayana), 10, 11, 12 (tur, excursia in insula, show de sunet si lumini), 14 (Putrajaya), 15 (tur, cina), 17 si comision , in total=280 €. Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii).                                                                                                         Supliment single 450 €. La inscriere se achita minim 600 €.                                                                                                    Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 60 €. Grup minim 15 turisti.                                                                                             Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. PRETUL INCLUDE : ●  servicii ghid roman si ghizi locali ; · bilet avion Bucuresti - Doha - Jakarta / Bali - Singapore / Kuala Lumpur - Doha - Bucuresti; · transport cu autocar 2** cu aer conditionat; ·  10 cazari cu demipensiune si 6 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 4****; ·  biletele de intrare la obiectivele turistice.
    Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single .              Inscrierile se fac incepand cu  03.05.2016 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.                Obs. - vezi si notele : 1-15, 17, 29-30.     Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.Data postarii ofertei: 08 Februarie 2017

Va recomandam sa solicitati agentului Eurotrip: - inchirierea unei masini la destinatie, pentru flexibilitate si timpi buni de transport, vizitarea imprejurimilor orasului - transfer privat aeroport - hotel - aeroport pentru localizarea cat mai usoara a hotelului, timpi de asteptare redusi si confort Bonus Eurotrip: - dupa efectuarea inscrierii, agentia Eurotrip va pune la dispozitie asistenta turistica gratuita: harti, informatii despre obiective turistice, informatii utile si sfaturi de calatorie. Date necesare inscrierii: - numele si prenumele ca in actul de identitate - data nasterii - rezervarea se poate face online (la id messenger: office1.eurotrip sau office2.eurotrip), prin e-mail (trip@vacanta-eurotrip.ro) sau telefonic la 0740 917 630 Plata pachetului turistic: - in urma rezervarii ferme Eurotrip va trimite factura fiscala pe care o puteti achita in euro sau in lei. Valoarea in lei se calculeaza la cursul BNR +1.5% comision de risc valutar. Plata facturii se poate face: - la orice sucursala Raiffeisen, depunere numerar la ghiseul bancii ; - la orice bancomat Raiffeisen cu card Raiffeisen, alegeti Plata Facturi - EUROTRIP; - prin transfer bancar; - plata online cu cardul pe site-ul Eurotrip https://www.vacanta-eurotrip.ro/plata.php , comison +1.5% fata de valoarea facturii in lei ; - la sediul agentiei cu numerar sau card bancar. Nota: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile. In cazul in care doriti o alta perioada, un numar mai mare sau mai mic de nopti sau un alt hotel va rugam sa ne contactati pentru a cauta solutia perfecta pentru concediul dumneavoastra!